مازندران به دلیل موقعیت جغرافیایی جزء استان های بحران خیز کشور است

double-quot
بابلسر – جارپرس – مدیرکل مدیریت بحران مازندران که در جلسه شورای اداری شهرستان بابلسر سخن می گفت مهم ترین بلایای طبیعی در سطح استان را سیل ، آتش سوزی ، زلزله ، گردباد ، خشکسالی و طوفان عنوان کرد.
کد خبر : 7367
تاریخ انتشار : شنبه 13 دی 1393 - 8:16
مازندران به دلیل موقعیت جغرافیایی جزء استان های بحران خیز کشور است

 

به گزارش جارپرس از بابلسر ، رستم زرودی افزود : درصد وقوع سیل ، سیلاب و آتش سوزی نسبت به موارد دیگر بیشتر است که مازندران بدلبل موقعیت جغرافیایی جزء استان های بحران خیز کشور می باشد.

 

به گفته زرودی در سال جاری تا پایان آذر حدود ۱۴۰۰ میلیمتر بارندگی در مازندران داشتیم که این امر موجب خسارات فراوان و تلفات چند نفر شده است .

 

وی با اشاره به اجرای طرح جامع سیلاب مازندران گفت : این طرح بعد از سیل بهشهر بدستور رییس جمهور و مصوبه هیات دولت در مازندران با مشارکت همه دستگاه ها در قالب کتابچه ۴۰۰ صفحه ای تنظیم شده است .

 

زرودی طول رودخانه های استان را بیش از ۵ هزار کیلومتر و آمار منازلی را که در بستر آسیب سیل قرار دارند شناسایی شده اعلام کرد.

 

وی یکی از دغدغه های مسوولان ، شهرداران و مدیران در استان را مشخص نبودن حریم رودخانه دانست که برای تشخیص آن نیاز به اعتبارات زیادی می باشد.تنها برای مشخص کردن حریم قانونی این پنج هزار کیلومتر بیش از ۴ میلیارد تومان اعتبار لازم است.

 

مدیرکل مدیریت بحران استان گفت : وزش گردباد ماه گذشته در استان باعث خسارت ۷۶۰ واحد مسکونی در شهرستان های بابل ، آمل ، سوادکوه شمالی و ساری گردید .

 

وی نصب تابلوهای تبلیغاتی و درختان مزاحم در معابر عمومی و سطح شهر و منطقه را مهم ترین عامل خسارت گردباد در حوزه های شهری دانست و در این خصوص به شهرداران و بخشداران هشدار داد.

 

وی از منابع طبیعی نیز خواست تا مجوز هرس یا برش چنین درختان مزاحم را در حوزه های شهری و روستایی صادر کند.

 

زرودی با اشاره به نظارت بر ساخت و سازها با بیان اینکه ساخت و سازها باید بر اساس آیین نامه ۲۰۰۸ احداث شود اظهار داشت: مازندران جزء استان های زلزله خیز می باشد و لازم است دستگاه های اجرایی همکاری لازم را با نظام مهندسی داشته باشند تا ساخت و سازها با رعایت استاندارد و استحکام بنا ساخته شود.

 

مدیرکل مدیریت بحران استان به بحث آتش سوزی در حوزه جنگل پرداخت و گفت : طرح جامع جنگل برای حریق و آتش سوزی نیز نوشته شده است.

 

وی یکی از دغدغه مدیریت بحران استان را در تجهیزات آتش نشانی عنوان کرد و افزود : امروزه بیشتر سازه های بناها بصورت بلند مرتبه سازی می باشد ، اما توانمندی آتش نشانی ما پاسخگوی آن نیست ما فاقد امکانات و تجهیزات کافی هستیم که برآورد هزینه برای نردبان ۵۴ متری آتش نشانی حدود ۴ میلیارد تومان می باشد.

 

وی با بیان اینکه مدیریت بحران روستاها در اولویت کار قرار دارد خاطرنشان کرد: بانک اطلاعات در روستاها تشکیل تا آماری از تجهیزات ، ماشین آلات روستایی تهیه شود که بتوانیم در مواقع ضروری از آن استفاده کنیم.

 

وی به مسوولین امور سفارش کرد تا اتفاقاتی را که در حوزه بحران در سطح شهرستان رخ می دهد را مستندسازی و مسئله بیمه های مختلف در امر حوادث را جدی بگیرند.

 

مدیرکل مدیریت بحران استان اعتبار اختصاص یافته در ۶ ماهه نخست امسال (۹۳) در شهرستان بابلسر را ۶۰۰ میلیون تومان اعلام کرد و گفت : در شش ماهه دوم سال نیز اعتبارات لازم به بابلسر اختصاص داده می شود .

 

وی که به همراه مسوولین از رودخانه های بابلرود و شازده بابلسر بازدید کرده بود در گفتگوی کوتاه با خبرنگار ما در خصوص ساماندهی دو رودخانه مذکور گفت : لایروبی و ساماندهی رودخانه ها برعهده آب منطقه ای می باشد که از محل طرح سیلاب اعتباراتی نیز بر عهده آب منطقه ای قرار گرفت.

 

انتهای پیام/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.