توضیحات نماینده قائمشهر در مجلس پیرامون مشکلات آب،کارخانجات و باشگاه نساجی

double-quot

تهران – جارپرس – نماینده مردم قائمشهر در مجلس پیرامون مشکلات باشگاه نساجی مازندران، معضل بیکاری جوانان، وضعیت کارخانجات نساجی، مشکلات مازاد تولیدات مرکبات و همچنین مشکلات آب شرب و کشاورزی حوزه انتخابیه اش توضیحاتی ارائه کرد.

کد خبر : 17513
تاریخ انتشار : چهارشنبه 12 آبان 1395 - 14:10
توضیحات نماینده قائمشهر در مجلس پیرامون مشکلات آب،کارخانجات و باشگاه نساجی

 

 

عبدالله رضیان در گفتگو با خبرنگار پارلمانی جارپرس، پیرامون مشکلات باشگاه نساجی مازندران گفت: مهم ترین مشکل ما بحث باشگاه نساجی است که طرفداران زیادی دارد و هواداران آن نگران هستند، آقای پرهام که مالک باشگاه است برخلاف توافقی که کرده در حال حاضر حمایت مالی خود را از باشگاه قطع کرده است.

 

وی در ادامه با اشاره به اینکه نشست های زیادی برای حل مشکلات باشگاه نساجی برگزار کرده اند، اظهار داشت: قرار بود یک سرمایه گذار قائمشهری باشگاه را بگیرد، با آقای پرهام هم صحبت شد که ایشان با شرایط مناسب فقط بدهی ها را قبول کند و باشگاه را واگذار کند ولی متاسفانه آن آقا عقب نشینی کرد.

 

 

بیکاری در افراد دارای مدارک کارشناسی ارشد و دکترا بیشتر به چشم می خورد


رضیان همچنین درخصوص مشکلات اقتصادی و بیکاری در حوزه انتخابیه اش عنوان داشت: نشست های زیادی برای ساماندهی شهرک صنعتی بشل و دیگر مجموعه های صنعتی برگزار کردیم و با توجه به پرداختی های اخیر برای رونق اقتصادی و سرمایه در گردش، تا حدودی شرایط رو به جلو و فضا در حال تلطیف است.

 

عضو کمیسیون صنایع مجلس با بیان اینکه اشتغال جوانان تحصیل کرده در حال حاضر از بزرگترین مشکلات است، افزود: بیشتر مشکل اشتغال کسانی است که تحصیلات عالیه در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا دارند و در اشتغال کارگری کمتر دچار چالش هستیم.

 

 

توضیحات رضیان پیرامون کارخانجات نساجی

 

نماینده مردم قائمشهر در مجلس همچنین پیرامون کارخانجات نساجی، اظهار داشت: سه کارخانه نساجی داشتیم که در واقع دو شرکت هستند که یکی نساجی مازندران است. کارخانجات نساجی شماره ۲ و شماره ۳ به بخش خصوصی و شخصی به نام علم بیگی واگذار شد.

 

وی ادامه داد: این کارخانه تا پیش از عید فضای بسیار بدی داشت و تقریبا ۴۰۰ نفر نیروی کار آن تحت پوشش بیمه بیکاری قرار گرفتند. سپس مدیریت آن را عوض کردیم و آقای گراییلی را آوردیم که در صنعت نساجی تبحر داشت. در حال حاضر شرایط خوب است و تقریبا ۳۲۰ نفر را به محیط کار بازگردانده است.

 

عضو کمیسیون صنایع مجلس ادامه داد: از چهار ماه قبل قرار است یک مجموعه جدید ریسندگی راه اندازی شود که ۴۰ نفر دیگر هم جذب شوند.

 

رضیان در ادامه به وضعیت نساجی شماره یک اشاره کرد و عنوان داشت: نساجی شماره یک که همان نساجی قائمشهر است ، به “ایدرو” واگذار شده بود که چالش جدی مواجه بود. این کارخانه به بخش خصوصی واگذار شد و شهرداری آن را خریداری کرد.

 

نماینده مردم قائمشهر در مجلس همچنین گفت که با امام جمعه، فرماندار و اعضای شورای شهر نشست هایی جهت ساماندهی این کارخانجات داشته است.

 

وی گفت: متاسفانه در سازمان خصوصی سازی بدنبال آن بودند که این کارخانجات را به ثمن بحث بفروشند و با مقاومت بنده و دکتر ادیانی شرایط به گونه ای شد که دل نگرانی چندانی نمی توانیم داشته باشیم.

 

 

معضل مازاد تولیدات مرکبات در مازندران

 

عبدالله رضیان در بخش دیگری از سخنان خود پیرامون مسائل کشاورزی استان مازندران به خبرنگار جارپرس گفت: در حوزه کشاورزی استان مازندران عمدتا بحث مرکبات مطرح است که بازار و قیمت مناسبی ندارد که به همین منظور چند جلسه در کمیسیون کشاورزی مجلس و چند جلسه در استان مازندران برگزار کردیم.

 

وی در همین رابطه ادامه داد: روی صادرات بصورت جدی بحث کردیم اما به نتیجه ای نرسیدیم؛ عوامل مختلفی وجود دارد از جمله عدم وجود امکانات صادراتی و تجاری که توان صادرات داشته باشند.متاسفانه نتوانستیم به توافقی برسیم که بتوانیم صادراتی داشته باشیم .

 

رضیان با بیان اینکه تقریبا اولین تولیدکننده مرکبات در کشور شهرستان قائمشهر و جویبار و سیمرغ است، اظهار داشت: تولیدات ما در کشور مازاد بر مصرف است و تقریبا بین ۴ تا ۴٫۵ میلیون تن تولید و ۲٫۵ میلیون مصرف داریم.

 

نماینده مردم قائمشهر در مجلس گفت: مازاد این تولیدات باید صادر شود و یا باید روی صنایع تبدیلی کار کنیم که هیچ کدام این دو اتفاق نیفتاده است.

 

وی ادامه داد: تا حدودی شوک هایی وارد شده است؛ به این معنی که حدود ۴۰هزار تن را تعاونی روستایی در مرحله اول خریداری کند. و اگر توجه کنیم می بینیم که برای مثال قیمت نارنگی ژاپنی نسبت به دو هفته قبل بهتر شده است.

 

مشکلات آب شرب و کشاورزی در قائمشهر، سوادکوه، جویبار و سیمرغ و راه حل های آن

 

نماینده مردم قائمشهر، سوادکوه، جویبار و سیمرغ موضوع آب را یکی دیگر از چالش های جدی حوزه انتخابیه خود دانست و افزود: روز شنبه در استانداری مازندران جلسه ای با تمام عوامل مجموعه آب استان برگزار شد که مدیران آب و منابع طبیعی و غیره در آن حضور داشتند.

 

رضیان با اشاره به اینکه مهم ترین مشکل در حوزه انتخابیه بحث آب شرب است، افزود: شهرهای گروه الف یعنی شهرستان های قائمشهر و جویبار و سیمرغ و سواد کوه شمالی و جنوبی برای آب رسانی کد دار شده اند. همچنین قرار بر این است که تا عید امسال مسیر لوله گذاری از سد البرز تا شیرگاه انجام شود و سال آینده از آنجا شروع کنیم و تا مسیر بالاتجن و یا همان جاده نظامی به سمت داخل قائمشهر و از همانجا نیز به طرف جویبار و سیمرغ هدایت شود.

 

وی ادامه داد: در خصوص تامین آب کشاورزی نیز تدابیری اندیشیده شده است. برای مثال به منظور انتقال آب سد البرز نیاز به تقریبا ۳۵ میلیارد تومان بودجه داریم که بتوانیم مسیر شبکه آبرسانی را هدایت کنیم و تاکنون نیز در حدود ۷ تا ۸ میلیارد تومان هزینه شده است.

 

رضیان افزود: تقریبا دو سال است که این پروژه شروع شده اما متاسفانه بودجه آن بصورت قطره چکانی به آن تخصیص داده شده است.

 

عضو کمیسیون صنایع مجلس در ادامه با بیان اینکه مشکلات آب کشاورزی در شهرستان جویبار بدلیل کشت شالی زیاد است و در فصل تابستان نیاز فراوان به آب دارد، گفت: پیرامون مشکلات آب کشاورزی با وزیر و مدیران آب کشور صحبت کردیم و آن ها قول دادند تا سال آینده تقریبا تا ۳۵ کیلومتر از این شبکه آبرسانی را انجام دهند بطوریکه قسمتی از حوزه لاریم آبرسانی شود.

 

نماینده مردم قائمشهر در پایان گفت: این مواردی بود که در جلسه روز شنبه استانداری صورتجلسه شده و مورد توافق قرار گرفته است.

 

 

 

انتهای پیام/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.