0 نظر
170 بازدید

رضایی: آیت الله شاهرودی در حال مداوا هستند

double-quot
تهران – جارپرس – دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به خبرنگار ایرنا گفت: «همه شایعات را در مورد آیت الله شاهرودی تکذیب می کنم؛ ایشان در حال مداوا هستند».

کد خبر : 28074
تاریخ انتشار : شنبه 24 آذر 1397 - 12:51
رضایی: آیت الله شاهرودی در حال مداوا هستند

به گزارش جارپرس به نقل از ایرنا، محسن رضایی روز شنبه در نشست خبری با خبرنگاران، افزود: عدم حضور ایشان در جلسات مجمع تشخیص مصلحت نظام، با حضور آیت الله موحدی کرمانی و آیت الله جنتی پر می شود.
وی افزود: با توصیه پزشکان ، آیت الله شاهرودی باید در هنگام صحبت کردن احتیاط کنند، بنابراین ما توصیه پزشک را رعایت می کنیم.

**ماده یک لایحه پولشویی اصلاح شود
رضایی درباره طرح لایحه اصلاح قانون مبارزه با پولشویی گفت: طبق نامه ای که رییس مجلس شورای اسلامی برای مجمع ارسال کرده بود، وظیفه ما بود که به عنوان تشخیص مصلحت این بار در صحن مجمع از بعد مصلحت ، آن را بررسی کنیم.
وی به ایراد هیات عالی نظارت در مورد این لایحه اشاره کرد و گفت: هیات عالی نظارت مجمع به یکی از مواد مصوب مجلس ایراداتی گرفته بود که مجلس آن ایراد را قبول نکرده بود ولی امروز مجمع تصویب کرد که نظر مجلس باید اصلاح شود.
دبیر مجمع تشخیص مصحلت نظام یادآور شد: بنابراین ماده یک لایحه مبارزه با پولشویی باید اصلاح شود و ما از مجلس خواهیم خواست که ماده اصلاح شده را به دولت ابلاغ کند و از نظر قبلی خود بازگردد.
رضایی تصریح کرد: یعنی مجلس شورای اسلامی باید در ماده یک از نظر خود برگردد و بر اساس مصوبه مجمع تشخیص مصلحت نظام عمل کند.
وی در توضیح ماده یک لایحه اصلاح قانون مبارزه با پولشویی گفت: ماده یک درباره منشا جرم است که در لایحه دولت هم نبوده و مجلس آن را اضافه کرده است.
دبیر مجمع تشخیص مصحلت نظام در ادامه گفت: بحث های امروز مجمع تشخیص مصلحت نظام مربوط به اصلاح قانون پولشویی کشور بود که از امروز آغاز شده و احتمالا یک یا دو جلسه مجمع تشخیص را به خود اختصاص خواهد داد.
رضایی خاطرنشان کرد: قانون مبارزه با پولشویی در حدود ۱۰ سال پیش در کشور تصویب و اجرا شده است و تلاش خوبی را هم دولت و هم مجلس انجام داده اند و تا امروز جمهوری اسلامی از قانون مبارزه با پولشویی برخودار بوده است.
وی با بیان این که عده ای گفته اند که در ایران قانون مبارزه با پولشویی وجود ندارد و این خلاف است، تاکید کرد: جمهوری اسلامی قانون مبارزه با پولشویی داشته و بر اساس این دولت، مجلس و قوه قضاییه در مقابله با پولشویی های احتمالی اقدامات خود را انجام داده اند.
دبیر مجمع تشخیص مصحلت نظام اضافه کرد: ده ها فعالیت در این موضوع مورد بررسی قرار گرفته که برخی از آن ها درست بوده که مقابل آن گرفته شده و برخی دیگر هم تحقیق شده و معلوم شده که موردی نبوده است.
رضایی یادآور شد: مجلس شورای اسلامی و دولت پس از ۱۰ سال مبارزه با پولشویی به نتیجه رسیدند که ضعف های در قانون قبلی وجود دارد و با اصلاحاتی، لایحه ای بوسیله دولت تنظیم و به مجلس شورای اسلامی ارسال شد.
وی اضافه کرد: ما در هیات عالی نظارت موادی از این قانون را مغایر با سیاست های کلی نظام تشخیص دادیم و نظرات این هیات به شورای نگهبان ارسال شد.
دبیر مجمع تشخیص مصحلت نظام گفت: در بند ۲ اصل ۱۱۰ قانون اساسی نظارت بر حسن اجرای سیاست های کلی از وظایف و اختیارات رهبر انقلاب است و ایشان این اختیار را به مجمع تشخیص تفویض کردند و سپس در ابلاغیه سال گذشته مجمع این وظیفه خود را به هیات عالی نظارت منتقل کرده که این هیات مغایرت ها با سیاست های کلی را به شورای نگهبان اعلام می کند.
رضایی ادامه داد: معمولا مجلس تا کنون با هیات عالی نظارت ارتباط می گرفتند و این مواد را اصلاح می کردند و اصلاحیه نهایی را به شورای نگهبان ارسال می کردند اما برای اولین بار تشخیص مجلس شورای اسلامی این بود که ایرادات هیات عالی نظارت را نپذیرفت و از باب مصلحت و طبق اصل ۱۱۲ مصوبه خود را برای تعیین تکلیف به مجمع تشخیص ارائه کرد.
وی با اشاره به همکاری های مجلس و هیات عالی نظارت مجمع تاکید کرد: در برنامه ششم ما این همکاری را داشتیم، پنج ایراد نسبت به این برنامه گرفته شد و مجلس چهار مورد آن را اصلاح کرد و یک مورد را هم مجمع قبول کرد.
دبیر مجمع تشخیص مصحلت نظام یادآور شد: در بودجه امسال هم هیات عالی نظارت دو سه مورد ایراد گرفت و مجلس اصلاح کرد ولی این اولین بار بود که مجلس شورای اسلامی بر نظرات خود طبق نامه ای که رییس مجلس شورای اسلامی برای ما ارسال کردند، اصرار کرد.
رضایی در پاسخ به سوالی درباره سخنان علی لاریجانی در خصوص عدم رسیدگی به لایحه CFT توسط شورای نگهبان در فرصت قانونی و ارسال آن به مجمع، گفت: ما در حال حاضر نمی توانیم در مورد CFT اظهار نظر کنیم و هنوز هم این لایحه به دست ما نرسیده است، اما مطمئن باشید مجمع تشخیص مصلحت نظام از منافع مردم و نظام نخواهد گذشت و با شجاعت و منطق و با در نظر گرفتن نظرات تمام کارشناسان کشور در مورد لوایح مرتبط با FATF رفتار خواهد کرد.
وی در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره نامه ظریف وزیر امور خارجه و زنگنه وزیر نفت در خصوص تسریع در پیوستن ایران به توافق نامه پاریس و احتمال بن بست اقتصادی درصورت پیوستن به آن، اظهار داشت: ما هنوز وارد این بحث نشدیم اما برای ما مسئله اشتغال و تولید بسیار مهم است.
دبیر مجمع تشخیص مصحلت نظام تاکید کرد: ما حتما در مقابل هر اقدامی که به اشتغال، تولید و درآمد مردم آسیب بزند، خواهیم ایستاد و از کسی هم باک نداریم، بنابراین این لایحه باید به مجمع بیاید و مورد بحث قرار بگیرد، تا منافع و مضرات آن مورد بررسی قرار گیرد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.