اجرای پروژه بین المللی مدیریت حبله رودبا کمک ۷۰۰ هزاردلاری دفترعمران

double-quot

سمنان – جارپرس – مدیر اجرایی پروژه های بین المللی حبله رود و منارید از اجرای مرحله دوم پروژه حبله رود با ۷۰۰ هزار دلار کمک دفتر عمران سازمان ملل خبر داد. به گزارش جارپرس به نقل از ایرنا ، ‘هوشنگ جزی’ در حاشیه بازدید جمعی از مدیران پروژه های بین المللی ایران از روند

کد خبر : 5760
تاریخ انتشار : دوشنبه 7 مهر 1393 - 9:28
اجرای پروژه بین المللی مدیریت حبله رودبا کمک ۷۰۰ هزاردلاری دفترعمران
سمنان – جارپرس – مدیر اجرایی پروژه های بین المللی حبله رود و منارید از اجرای مرحله دوم پروژه حبله رود با ۷۰۰ هزار دلار کمک دفتر عمران سازمان ملل خبر داد.

به گزارش جارپرس به نقل از ایرنا ، ‘هوشنگ جزی’ در حاشیه بازدید جمعی از مدیران پروژه های بین المللی ایران از روند اجرایی پروژه حبله رود در شهرستان گرمسار گفت: این دفتر در سال جاری برای اجرای این پروژه ۱۵۰ هزار دلار اختصاص داده است.

وی سهم ایران در اجرای این پروژه را در سالجاری یک میلیارد ریال بیان کرد و گفت: در قالب مرحله دوم این پروژه ساختاری سازی، ایجاد تشکل های مختلف تولیدی، ایجاد صندوق مردمی اعتبارات خرد محلی و … اجرایی شده است.

جزی گفت: در این بازدید یک روزه مدیران پروژه های بین المللی از جمله حفاظت از یوزپلنگ ایرانی، حفاظت تالاب های ایران، تنوع زیستی، مدیریت جنگل های هیرکانی، ترسیب کربن به همراه کارشناسان این حوزه ها در شهرستان گرمسار حضور دارند.

وی گفت: این گروه ضمن بازدید از پروژه های کنترل بیابان، آب و خاک، ساختارسازی جوامع محلی، ساختار سازی مدیریت محلی، ایجاد مدیریت پایدار آب و خاک و … بازدید و مورد بررسی قرار می دهند.

این گروه را مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری سمنان، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری و جمعی از مسوولان استانی و محلی همراهی می کنند و با حضور در روستای فراوان از طرحهایی نظیر تقویت معیشت جوامع محلی با ایجاد تشکل های تولیدی و مشارکت جوامع محلی را مورد بازدید قرار می دهند.

طرح مدیریت پایدار منابع آب و خاک (SMLWR) بر اساس برنامه مشترک میان دولت جمهوری اسلامی ایران و UNDP از سال ۷۶ در حوزه آبخیز حبله رود با وسعت یک میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار بعنوان منطقه نمونه آغاز شده است.

هدف اصلی این پروژه دستیابی به الگوهای مناسب برنامه ریزی، مدیریت، اجرا، بهره برداری و پایش و ارزشیابی منابع آب و خاک در چند زیر حوزه از حوزه آبخیز حبله رود و تعمیم و توسعه نتایج حاصله از پروژه به برنامه ملی حفاظت منابع طبیعی از طریق مشارکت مردم روستایی در مدیریت حوزه های آبخیز کشور است.

بهبود در زندگی، معیشت و رفاه ساکنان وابسته به منابع طبیعی حوزه آبخیز حبله رود، با توجه به بهره برداری پایدار از منابع آب و خاک، دستیابی به الگوی مناسبی برای مدیریت یکپارچه و مشارکت مدارانه منابع آب و خاک و توسعه اقتصادی- اجتماعی، تمرکززدایی و اعتلای همکاری و هماهنگی بین سازمانهای دولتی و میان این سازمانها و مردم دست اندر کار توسعه حوزه آبخیز حبله رود، توسعه اجتماعی با محور ایجاد و تقویت تشکل های مالی و اداری و افزایش اشتغال در روستاها و توسعه اقتصادی با محور منابع آب و خاک، افزایش تولید و درآمد در زیر حوزه ها از جمله اهداف ملی این پروژه است.

در بخش توسعه محلی نیز این پروژه اهدافی نظیر ارتقاء توانمندی های کارشناسان و مدیران محلی و جوامع محلی در مدیریت و برنامه ریزی طرح های توسعه منابع آب و خاک و توسعه آبخیز، توسعه ظرفیت های محلی برای سازماندهی نظام های کارآمد تولید و بهره برداری از منابع آب و خاک و تعریف جایگاه دست اندرکاران محلی اعم از دولتی، غیردولتی و جامعه محلی در مدیریت و برنامه ریزی توسعه دنبال می کند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.