ایران کمترین تعداد پرستار را در بیمارستان ها دارد

double-quot
تبریز – جارپرس – معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تعداد پرستار به نسبت تعداد تخت های بیمارستانی کشور پایین تر از شاخص های درمانی منطقه است.

کد خبر : 8629
تاریخ انتشار : چهارشنبه 20 اسفند 1393 - 10:42
ایران کمترین تعداد پرستار را در بیمارستان ها دارد

 

به گزارش جارپرس به نقل از ایرنا ، محمد حاجی آقاجانی در حاشیه مراسم افتتاح بخش هماتولوژی و انکولوژی مرکز شهید قاضی طباطبایی در تبریز اظهار کرد: هم اکنون در ۸۰ هزار تخت موجود در بیمارستان های دولتی کشور فقط ۸۰ هزار پرستار وجود دارد که این رقم پایین ترین تعداد در میان کشورهای منطقه است.

وی با بیان اینکه استاندارد مشخصی در این خصوص وجود ندارد ادامه داد: کمبود نیروی انسانی و بیمارستان های فرسوده دو مشکل جدی پیش روی نظام سلامت است.

آقاجانی افزود: با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید اتفاقات بسیار مهم و ارزشمندی در حوزه سلامت رخ داده که موجب جلب نظر رهبر معظم انقلاب در این خصوص شده به طوری که ایشان در دیدار با هیات دولت به آن اشاره فرمودند و همگان را به حمایت از استمرار طرح تحول نظام سلامت در کشور دعوت کردند.

وی اظهار کرد: در شروع کار دولت یازدهم متاسفانه مشکلات عدیده ای در حوزه های مختلف در کشور وجود داشت که جدی ترین آنها در حوزه بهداشت و درمان بود.

معاون درمان وزیر بهداشت گفت: قبل از روی کار آمدن دولت یازدهم، حوزه بهداشت دچار رکود و فرسودگی شده بود به طوری که رفته رفته به انزوا می رفت و مردم با مشکلات بسیاری برای گرفتن خدمات درمانی در کشور روبرو بودند.

وی اظهار کرد: با روی کار آمدن دولت دکتر روحانی سلامت برای نخستین بار طی دهه های اخیر مورد توجه ویژه دولت قرار گرفت و از طرف مجلس شورای اسلامی نیز حمایت های لازم صورت گرفت.

آقاجانی با بیان اینکه دولت یازدهم دولت سلامت محور است، افزود: اجرای طرح تحول نظام سلامت با هشت برنامه از ۱۵ اردیبهشت ماه سالجاری در کشور از اقدامات بسیار مهم و ارزشمندی است که صورت گرفت.

وی ادامه داد: با اجرای این طرح تاکنون حدود پنج میلیون بیمار در بیمارستان های دولتی بستری و از خدمات طرح تحول بهره مند شده اند.

معاون درمان وزیر بهداشت اظهار کرد: اجرای طرح تحول سلامت موجب افزایش ۱۲۴ درصدی دسترسی مردم به خدمات درمانی و افزایش ۸۰ درصدی رضایتمندی مردم شده است.

وی خاطرنشان کرد: در حوزه خدمات مشکلات و کاستی های بسیار زیادی وجود دارد و عدم توسعه یافتگی در حوزه سلامت مشهود است.

آقاجانی اظهار کرد: همچنین ساختار بیمارستان های کشور فرسوده است به طوری که متوسط عمر بیمارستان ها در کشور ۳۵ سال است.

وی ابراز امیدواری کرد: با تلاش و همکاری دولت و مجلس بتوانیم در مشکلات موجود در این حوزه را احصا کنیم.

بر اساس این گزارش در راستای ارایه خدمات مناسب به بیماران سرطانی و اورژانسی در استان آذربایجان شرقی ساختمان اورژانس مرکز آموزش و درمانی سینا و بخش هماتولوژی و انکولوژی مرکز آموزشی درمانی شهید قاضی طباطبایی در تبریز با حضور معاون درمان وزیر بهداشت به بهره برداری رسید.

استان آذربایجان شرقی با سه میلیون و ۷۲۴هزار و ۶۲۰ نفر جمعیت، یکی از استان های پرجمعیت شمال غربی ایران است.کلان شهر تبریز طبق سرشماری سال ۹۰، یک میلیون و ۶۹۵ هزار و ۹۴ نفر جمعیت دارد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.