0 نظر
132 بازدید

دغدغه طرح های ورزشی نیمه تمام کشور در سال ۹۴

double-quot
تهران – جارپرس – طرح های نیمه تمام از دغدغه های مهم دولت تدبیر و امید از زمان روی کار آمدن در سال ۹۲ بود. بخشی از این طرح ها، در حوزه ورزش کشور از سال های دور مطرح بوده است که دولت در سال ۹۴ عزم جدی برای تکمیل آنها کرد.

کد خبر : 14104
تاریخ انتشار : چهارشنبه 26 اسفند 1394 - 6:45
دغدغه طرح های ورزشی نیمه تمام کشور در سال ۹۴

محدود بودن اعتبارات دولتی و مشکلات اقتصادی کشور و مهمتر از همه محدودیت های بودجه ای دستگاه ورزش سبب شد تا نهادهای متولی ورزش کشور برای تکمیل طرح های نیمه تمام ورزشی مشکلات زیادی داشته باشند و برای حل آنها دست همکاری به سوی بخش خصوصی دراز کنند.
در حوزه ورزش کشور، شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی بار تکمیل طرح های نیمه تمام را به دوش می کشد. این شرکت با تاکید رئیس جمهوری بر ضرورت بکارگیری و استفاده از ظرفیت های بخش خصوصی کشور در نخستین گام خود در سال ۹۴، تکمیل یکی از طرح های مهم نیمه تمام ورزش کشور را هدف گذاری کرد.
این طرح بزرگ «ورزشگاه ۷۵ هزار نفری نقش جهان» در اصفهان است که بیش از ۲۰ سال عملیات ساخت و بهره برداری آن به طول انجامیده و نهادهای ورزش کشور امیدوارند با اعمال تغییراتی در شیوه تکمیل این ورزشگاه و با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی به دو دهه بلاتکلیفی آن پایان دهند.
امضای تفاهمنامه بین شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی و شرکت فولاد در اواخر سال ۹۳ و ادامه فعالیت این ورزشگاه مدرن سبب شد تا امیدها برای راه اندازی کامل این ورزشگاه در اوایل سال ۹۵ دوباره زنده شود.
نهاد فعال در حوزه طرح های نیمه تمام ورزش کشور در سال ۹۴ همچنین توانست ۱۵طرح نیمه تمام ورزشی را در بیش از ۱۰استان کشور به بهره برداری برساند و ۱۱طرح آماده افتتاح نیز در دستور کار دارد.
یکی از مشکلات دستگاه ورزش کشور در تکمیل برخی طرح های نیمه تمام، هزینه مجدد طرح ها به دلیل رعایت نکردن استاندارد های ایمنی است که ورزشگاه نقش جهان اصفهان و ورزشگاه ۱۵هزار نفری یاسوج نمونه بارز این دوباره کاری ها است.
شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور همچنین در سال ۹۴ موفق شد پس از ۴۳ سال ورزشگاه آزادی تهران را به نام دولت جمهوری اسلامی ایران ثبت کند و در آخرین ماه های سال جاری با دستور ویژه رییس جمهوری بازسازی این ورزشگاه کهن در پایتخت در دستور کار قرار گرفته است.
طرح جامع بازسازی در برخی از مجموعه های ورزشی از جمله اقداماتی بوده که این شرکت در دستور کار خود قرار داد که عملیات بازسازی بخش های مختلف استادیوم ۱۰۰هزارنفری مانند زیرسازی طبقه دوم، طراحی و بازسازی تونل ورودی ورزشکاران، بازسازی سیستم صوتی، صندلی ها و همچنین بازسازی بخش های مختلف سالن ۱۲ هزار نفری برای میزبانی ایران در لیگ جهانی والیبال، مسابقات قهرمانی جام باشگاه های کشتی آزاد و جام تختی، سرپوشیده کردن و بازسازی استادیوم پنج هزار نفره تنیس و احداث جایگاه ویژه بانوان در مجموعه ورزشی انقلاب نمونه هایی از بازسازی در این مجموعه ها است.
شرکت توسعه همچنین در سال ۹۴ اقدام به ساخت آزمایشگاه استاندارد تجهیزات و امکانات تخصصی ورزش برای نخستین بار در کشور کرد که پیش از این خلاء چنین مرکزی در ورزش وجود داشت. این مرکز فعالیت خود را در ساخت دستگاه های مرتبط با آزمون انواع توپ ها و لباس ورزشی، بررسی و پالایش کیفیت امکانات ورزشی موجود با ارائه راهکارهایی برای کیفیت و طول عمر این تجهیزات در مرداد ماه آغاز کرد.

 

منبع: ایرنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.