0 نظر
142 بازدید

دلیریان: المپیک لندن نباید، معیار کشتی فرنگی باشد/حضور بنا غنیمت است

double-quot
تهران – جارپرس – عضو شورای فنی تیم های ملی کشتی فرنگی با تاکید بر اینکه وجود محمد بنا برای کشتی فرنگی غنیمت است، گفت: المپیک ۲۰۱۲ لندن نباید متر و معیار ما باشد؛ چرا که رویایی بود که تمام شد.

کد خبر : 16433
تاریخ انتشار : یکشنبه 14 شهریور 1395 - 9:46
دلیریان: المپیک لندن نباید، معیار کشتی فرنگی باشد/حضور بنا غنیمت است

به گزارش جارپرس به نقل از ایرنا، «محمد دلیریان» در مورد خداحافظی محمد بنا از دنیای کشتی افزود: به هر حال این نظر شخصی او بود و هر کسی اختیار خودش را دارد و بعد از المپیک به هر دلیلی دلش نمی خواهد در کشتی بماند.
وی اظهار داشت: البته این خداحافظی او با مصاحبه ای که در فرودگاه امام خمینی (ره) انجام داد، مبنی بر اینکه در کشتی فرنگی می ماند تا اینکه مردم نگویند او ترسیده است و علاقه مند است که خدمت کند، منافات دارد و این مساله ای است که باید پاسخ بدهد.
دلیریان ادامه داد: نبود او برای کشتی فرنگی مضر خواهد بود؛ چرا که وجودش برای این رشته غنیمت است و در عین حال و در سال ۹۴ من به عنوان یک عضو شورای فنی مخالف حضور بنا در راس کادر تیم ملی بودم البته نه به دلیل مخالفت شخصی با بنا، بلکه با تغییرات زیاد در کادر فنی مخالف بودم.
وی گفت: احد پازاج حدود دو سال سرمربی تیم ملی بود و بعد از این مدت با ملی پوشان و سایر مسایل آشنا شده بود، اما به یک باره و پس از رقابت های قهرمانی سال ۲۰۱۵ بزرگسالان جهان در آمریکا کنار گذاشته شد و از محمد بنا دعوت به عمل آمد.
عضو شورای فنی تیم های ملی کشتی فرنگی بیان داشت: اگر احد پازاج هم در المپیک ریو به عنوان سرمربی بود شاید همین نتیجه را می گرفت و اینکه یک مربی را می آوریم و بعد او را به یک باره برکنار می کنیم، کار درستی نخواهد بود.
وی ادامه داد: هر شخصی که می خواهد سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی باشد باید برای چهار سال انتخاب شود. حال اگر این شخص محمد بنا، ایرج اسفندیاری فرد و یا جمشید خیرآبادی هم باشد، طی این مدت در صورت باخت هم باید بماند تا به کارش ادامه دهد.
دلیریان بیان داشت: افتخاراتی که محمد بنا در سال های گذشته و به خصوص در المپیک ۲۰۱۲ لندن کسب کرده فراموش نشدنی است و وجود او را نمی توانیم نادیده بگیریم و از نظرات وی به هر نحوی باید استفاده شود.
وی در مورد جلسه شورای فنی تیم های ملی نیز گفت: قرار است این جلسه هفته آینده برگزار شود و طبق روال این جلسات، تغییر و تحولات بر مبنای گزارش کادر فنی است و به همین دلیل محمد بنا نیز باید در این جلسه حضور پیدا کند. گزارش فنی بازی های المپیک را شورای فنی ارایه می کند تا تصمیم گیری شود و در غیاب سرمربی تیم ملی نمی توان این کار را انجام داد.
سرمربی اسبق تیم ملی کشتی فرنگی ایران تصریح کرد: ما از تلویزیون شاهد مسابقات نمایندگان کشورمان بودیم و شاید مشکلات فنی و یا مسایلی در پشت پرده وجود داشته که بهتر است کادر فنی با حضور در جلسه شورای فنی، موارد را بازگو کند و چنانچه بنا در جلسه حضور نیابد مجبور هستیم در غیاب وی تصمیم گیری کنیم.
وی در پاسخ به این سوال که آیا نظر شورای فنی حضور محمد بنا به عنوان سرمربی بود؟ گفت: بارها گفته ام که لندن یک رویایی بود که تمام شد. تیم ملی کشتی آزاد ایران در طول ۶۴ سال حضور در المپیک ۵ مدال طلا گرفت، اما تیم ملی کشتی فرنگی به یک باره در المپیک لندن ۳ مدال طلا گرفت. در المپیک ۱۹۹۶ آتلانتا نیز تیم لهستان صاحب سه مدال طلا شد، اما بعد از آن دیگر جایگاهی در کشتی فرنگی جهان نداشت.
وی ادامه داد: روال طبیعی و انتظاری که می توانیم از کشتی فرنگی داشته باشیم همین دو مدال برنز در ریو است و شاید می توانستیم یک طلای نیز بگیریم. جمشید خیرآبادی چهار سال به عنوان سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی جمهوری آذربایجان با آن همه سرمایه گذاری دو برنز گرفت و ما نیز هیچ گاه نباید المپیک لندن را معیار کشتی فرنگی قرار دهیم.
دارنده مدال طلای بازی های آسیایی ۱۹۷۴ تهران گفت: پیش از المپیک نیز بارها گفته بودم که مردم را زیاد امیدوار نکنیم؛ چرا که در خوشبینانه ترین حالت ما تنها ممکن بود یک مدال طلا و شاید یک نقره و دو برنز بگیریم و هر چند حق این تیم چهار مدال بود و حق امید نوروزی را خوردند.
وی ادامه داد: حمید سوریان به عنوان یکی از نوابغ کشتی جهان در بالاترین سطح فنی قرار دارد و زمانی که هفت امتیاز از حریف پیش است دیگر مربی (کوچ) چگونه می تواند او را راهنمایی کند. او کشتی را با ضربه فنی واگذار می کند و این از موضوعاتی است که دست مربی نیست. البته همه ملی پوشان زحمت خود را کشیدند و دو مدال برنز نیز برای کشتی فرنگی در المپیک کم نیست و روند خوبی داشته است. اشکالاتی هم وجود داشته که می توان با برنامه ریزی آنها را بر طرف کرد.
وی ادامه داد: محمد بنا سرمربی تیم ملی نیز می توانست با خرد جمعی و با همکاری و همیاری کسانی که خواهان موفقیت او هستند، پای به المپیک بگذارد؛ نه اینکه افرادی بله قربان گو در کنارش باشند و فقط به مسافرت بروند و افرادی می بایست در کنار سرمربی باشند که از او ایراد هم بگیرند.
دلیریان بیان داشت: همه این جنجال ها و سرو صداها تمام شد و باید به فکر المپیک ۲۰۲۰ توکیو باشیم. ژاپن سرمایه گذاری زیادی در کشتی کرده است و نمایندگان این کشور در وزن های ۵۹ و ۵۷ آزاد و فرنگی از مدعیان اصلی کسب مدال طلا هستند و در برخی از اوزان نیز از حریفان مستقیم نمایندگان کشورمان خواهند بود.
وی در مورد نتایج تیم کشتی فرنگی جوانان در رقابت های قهرمانی سال ۲۰۱۶ جهان در فرانسه نیز گفت: تیم کشتی فرنگی جوانان با دو مدال برنزی که گرفت از نظر تیمی سوم شد و اگر بخواهیم از نظر تیمی مقایسه کنیم در مقایسه با سال های ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ که هشتم و ششم شده بود روند خوبی داشته است، اما نباید گول این مقام سومی را بخوریم.
دلیریان بیان داشت: در این رقابت ها نایب قهرمان سال گذشته جوانان جهان (حسینی) از دور رقابت ها حذف شد و هیچ فینالیستی نیز نداشتیم. این موضوع پس از بازگشت تیم و با حضور کادر فنی تیم جوانان در جلسه شورای فنی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
محمد بنا سرمربی سابق تیم ملی کشتی فرنگی روز گذشته از دنیای کشتی خداحافظی کرد.
بنا در سال ۲۰۰۴ هدایت تیم ملی کشتی فرنگی را بر عهده گرفت. او در سال ۲۰۰۵ نیز سرمربیگری تیم کشتی جوانان را در رقابت های جهانی لیتوانی برعهده داشت که حمید سوریان و داود عابدین زاده از این تیم دو مدال طلا و قاسم رضایی مدال نقره گرفتند.
وی پس از آن در سال ۲۰۰۹ سکان هدایت تیم ملی کشتی را تا المپیک ۲۰۱۲ لندن برعهده گرفت. تیم ملی کشتی فرنگی ایران با هدایت محمد بنا در بازی های المپیک ۲۰۱۲ لندن موفق به کسب سه مدال طلا شد تا بهترین عملکرد تاریخ ورزش ایران در این رشته ورزشی رقم بخورد.
این مربی نامدار بعد از بازی های المپیک لندن از تیم ملی کشتی فرنگی کناره گیری کرد، اما در سال ۹۲ بعد از روی کار آمدن رسول خادم در راس فدراسیون کشتی دوباره به تیم ملی بازگشت.
بنا اوایل سال ۹۳ بعد از رقابت های قهرمانی آسیا در قزاقستان و پیش از جام جهانی کشتی فرنگی در تهران در اعتراض به شرایط حاکم بر کشتی فرنگی، دوباره از سمتش استعفا کرد تا احد پازاج هدایت این تیم را برعهده گیرد.
این آمدن و رفتن های بنا ادامه داشت تا پس از آنکه تیم ملی کشتی فرنگی بزرگسالان در پیکارهای قهرمانی سال ۲۰۱۵ جهان در آمریکا و کسب یک نقره و دو مدال برنز چهارم شد، بنابه درخواست علاقمندان و کارشناسان، محمد بنا مهر ماه سال ۹۴ دوباره سکاندار تیم ملی تا بازی های المپیک ریو شد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.