بیست و هفتم تیر در آینه تاریخ معاصر ایران

double-quot
تهران – جارپرس – امروز یکشنبه بیست و هفتم تیر ۱۳۹۵ هجری خورشیدی، دوازدهم شوال ۱۴۳۷ هجری قمری و هفدهم جولای ۲۰۱۶ میلادی است. ۲۸ سال پیش در چنین روزی، جمهوری اسلامی ایران پذیرش قطعنامه ۵۹۸ شورای امنیت سازمان ملل را به طور رسمی اعلام کرد.
کد خبر : 15629
تاریخ انتشار : یکشنبه 27 تیر 1395 - 4:06
بیست و هفتم تیر در آینه تاریخ معاصر ایران

مهمترین رویدادهای تاریخ معاصر ایران در این روز، به شرح زیر است:

۲۷ تیر ۱۳۶۹
قانون ادغام نیروهای انتظامی شامل شهربانی، ژاندارمری، کمیته انقلاب اسلامی و پلیس قضایی از تصویب مجلس شورای اسلامی گذشت.

۲۷ تیر ۱۳۶۸
دولت آمریکا پس از یک سال سکوت درباره حادثه تلخ سقوط هواپیمای مسافربری ایران به وسیله ناوگان دریایی آن کشور بر فراز خلیج فارس، در یک عقب نشینی آشکار وادار به پرداخت غرامت به خانواده های شهدای این حادثه شد.

۲۷ تیر ۱۳۶۷
جمهوری اسلامی ایران پذیرش قطعنامه ۵۹۸ شورای امنیت سازمان ملل در ارتباط با جنگ تحمیلی عراق علیه ایران را به طور رسمی اعلام کرد.

۲۷ تیر ۱۳۳۷
اسکندر میرزا رییس جمهوری پاکستان و همسر ایرانی وی وارد تهران شدند.

۲۷ تیر ۱۳۳۶
آمریکا از محل کمک های نظامی خود هفت فروند جت بمب افکن به ایران تحویل داد.

۲۷ تیر ۱۳۳۱
اعلامیه احمد قوام پس از انتصاب وی به نخست وزیری، درباره برقراری محدودیت در آزادی های سیاسی، ارعاب و تهدید مردم به مجازات، همزمان با اشغال نظامی مرکزهای حساس شهر تهران منتشر شد. آیت الله سید ابوالقاسم کاشانی به مخالفت شدید با قوام برخاست و با صدور اعلامیه ای مردم را به مبارزه تشویق کرد.

۲۷ تیر ۱۳۲۰
رییس ستاد ارتش انگلیس به دولت آن کشور توصیه کرد، برای واداشتن دولت ایران به اخراج آلمانی های ساکن این کشور شدت عمل داشته باشد.

۲۷ تیر ۱۳۰۵
قیام سربازان پادگان مراوه تپه در منطقه ترکمن صحرا علیه رضاخان سرکوب شد. این قیام که در سوم تیر آغاز شده بود به رهبری سروان لهاک خان مشهور به سالار جنگ، تنها سه هفته دوام داشت.

۲۷ تیر ۱۳۰۳
ماژور ایمبری ویس معاون کنسولی آمریکا در خیابان شیخ هادی تهران به قتل رسید. به دنبال این حادثه در تهران حکومت نظامی اعلام شد.

۲۷ تیر ۱۳۰۲
وزارت معارف و اوقاف و صنایع مستظرفه با تقاضای تشکیل مدرسه ابتدایی با نام رشدیه در شهر رشت موافقت کرد.

۲۷ تیر ۱۳۰۲
روزنامه «اقدام» به دلیل نشر مطلبی علیه دولت وقت توقیف شد.

۲۷ تیر ۱۳۰۲
روحانیان و جمع زیادی از مردم در مسجد سلطانی اجتماع کردند و با دعا و توسل به درگاه خداوند، خواستار حل مساله مهاجرت علمای عتبات شدند. در این گردهمایی تاکید شد که از تعطیلی اماکن کسب خودداری شود. ۲۰ هزار تن در این جلسه حضور داشتند.

۲۷ تیر ۱۳۰۲
خوشتاریا تاجر و تبعه روسیه به همراه هیاتی ۱۴ تنی از مسکو وارد تهران شد. وی در این سفر قصد داشت درباره نفت شمال، ایجاد بانک، کشیدن جاده میان تهران- انزلی و عقد پیمان تجاری با مسوولان بلند مرتبه ایران گفت و گو کند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.