هفتم مهر در آینه تاریخ معاصر ایران

double-quot

تهران – جارپرس -امروز چهارشنبه هفتم مهر ۱۳۹۵ هجری خورشیدی، بیست و ششم ذی الحجه ۱۴۳۷ هجری قمری و بیست و هشتم سپتامبر ۲۰۱۶ میلادی است. ۱۷ سال پیش در چنین روزی، میدان نفتی آزادگان در نزدیکی یکی از بزرگ ترین میادین نفتی کشف شد.

کد خبر : 16931
تاریخ انتشار : چهارشنبه 7 مهر 1395 - 4:37
هفتم مهر در آینه تاریخ معاصر ایران

مهمترین رویدادهای تاریخ معاصر ایران در این روز، به شرح زیر است:

۷ مهر ۱۳۷۹
وزیران و نمایندگان بیش از ۵۰ کشور اسلامی در همایش بین المللی راهکارهای ایجاد بازار مشترک اسلامی در تهران شرکت کردند.

۷ مهر ۱۳۷۸
یکی از بزرگ ترین میدان های نفتی ایران با نام آزادگان در نزدیکی اهواز کشف شد. این میدان نفتی که در آن زمان دارای ظرفیت ۲۶ میلیارد بشکه بود، اکنون ظرفیت تولید دست کم ۳۰۰ هزار بشکه در روز را دارا است.

۷ مهر ۱۳۷۴
آیت‏اللَّه محمدحسن صافی اصفهانی رییس حوزه علمیه اصفهان در ۷۶ سالگی به دیار حق شتافت. از وی آثار ارزنده ای چون تطبیق بین اقتصاد اسلامی و تقریرات دروس فقه و اصول به یادگار مانده است.

۷ مهر ۱۳۶۰
یک فروند هواپیما حامل پنج تن از فرماندهان نظامی کشور در منطقه کهریزک سقوط کرد و در جریان آن تمامی سرنشینان به مقام والای شهادت رسیدند. سرلشگر ولی الله فلاحی جانشین رییس ستاد ارتش، یوسف کلاهدوز قایم مقام سپاه، سید موسی نامجو وزیر دفاع، جواد فکوری مشاور جانشین ستاد ارتش و محمد جهان آرا فرمانده سپاه پاسداران خرمشهر سرنشینان این هواپیما بودند که به دنبال پیروزی در عملیات ثامن الائمه برای ارایه گزارش عملیات به امام خمینی به تهران سفر می کردند.

۷ مهر ۱۳۶۰
حجت الاسلام سید عبدالکریم هاشمی نژاد از عالمان مجاهد و نویسنده کشورمان در ۴۹ سالگی به وسیله یکی از اعضای گروهک منافقین به شهادت رسید. این اندیشمند فرهیخته اثرهای ارزنده ای همچون مناظره دکتر و پیر، درسی که حسین(ع) به انسان ها آموخت، قرآن و کتاب های دیگر آسمانی و رهبران راستین را از خود به یادگار گذاشته است.

۷ مهر ۱۳۵۹
هجوم نیروهای عراقی برای اشغال خرمشهر در هشتمین روز از آغاز جنگ تحمیلی با شکست رو به رو شد.

۷ مهر ۱۳۵۷
پیرو اعلام حکومت نظامی در بیشتر شهرهای بزرگ ایران، کارکنان راه آهن و سازمان آب تهران برای اعتراض به سیاست های رژیم پهلوی اعتصاب کردند.

۷ مهر ۱۳۳۳
دادگاه شماره یک دادرسی ارتش، محاکمه سیدحسین فاطمی وزیر امور خارجه کابینه مصدق را آغاز کرد.

۷ مهر ۱۳۱۸
دولت آلمان و اتحاد جماهیر شوروی قراردادی را امضا کرد که برپایه آن دولت آلمان اجازه یافت کالاهای خود را از راه شوروی به ایران صادر کند.

۷ مهر ۱۳۰۵
میرزا اسدالله خان بهادر، وزیر مختار ایران راهی فرانسه شد.

۷ مهر ۱۳۰۲
کارکنان وزارت داخله که در اعتراض به برخورد نامناسب کفیل وزارتخانه با رییس محاسبات از کار دست کشیده بودند، دوباره مشغول به کار شدند.

۷ مهر ۱۲۸۸
محمدعلی میرزا، شاه مخلوع قاجار سوار بر کشتی روسی، بندر انزلی را به قصد روسیه ترک کرد. همراهان وی پیشتر از این بندر خارج شده بودند.

۷ مهر ۱۲۸۸
روزنامه شرق به مدیریت سید ضیاءالدین طباطبایی به دو زبان فارسی و فرانسه در تهران به چاپ رسید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.