0 نظر
605 بازدید

بیست و نهم فروردین در آینه تاریخ معاصر ایران

double-quot
تهران – جارپرس – امروز یکشنبه بیست و نهم فروردین ۱۳۹۵ هجری خورشیدی، نهم رجب ۱۴۳۷ هجری قمری، هفدهم آوریل ۲۰۱۶ میلادی است. ۳۷ سال پیش در چنین روزی، ارتش جمهوری اسلامی ایران برای بیعت با امام خمینی رژه ای را در سراسر ایران برگزار کرد.

کد خبر : 14441
تاریخ انتشار : یکشنبه 29 فروردین 1395 - 4:04
بیست و نهم فروردین در آینه تاریخ معاصر ایران

مهمترین رویدادهای تاریخ معاصر ایران در این روز، به شرح زیر است:

۲۹ فروردین ۱۳۷۸
گری سیک مشاور امنیت ملی جیمی کارتر، رییس جمهوری آمریکا گفت: تردیدی ندارم که کشتن سپهبد علی صیاد شیرازی به وسیله گروهک منافقان یک عمل صددرصد تروریستی است.

۲۹ فروردین ۱۳۷۵
جلال مقدم فیلمنامه نویس، کارگران و منتقد سینما، بر اثر سانحه تصادف رانندگی درگذشت.

۲۹ فروردین ۱۳۵۸
ارتش جمهوری اسلامی ایران برای بیعت با امام خمینی و تاکید بر وفاداری خویش به انقلاب اسلامی رژه کم سابقه و شورانگیزی را در سراسر کشور برگزار کرد و از آن زمان به بعد، این روز از طرف امام خمینی به نام «روز ارتش جمهوری اسلامی» نام گرفت.

۲۹ فروردین ۱۳۵۸
امام خمینی در پاسخ به پیام تبریک حسن البکر رییس جمهوری عراق، که روزهای پایانی حکومت خود را می گذراند، به مناسبت استقرار نظام جمهوری اسلامی فرمودند: دولت ها باید در خدمت ملت ها باشند… عاقبت اختناق انفجار است و آن نه صلاح ملت ها است و نه صلاح دولت ها.

۲۹ فروردین ۱۳۲۵
آخرین مجمع عمومی جامعه ملل در ژنو تشکیل و در این جلسه انحلال آن اعلام شد.

۲۹ فروردین ۱۳۱۳
بخشنامه وزارت امورخارجه درباره ضرورت تمرکز اخبار در اداره اطلاعات مطبوعات و ترجمه تصویب شد. در این بخشنامه با اشاره به اهمیت تمرکز اخبار در اداره اطلاعات مطبوعات و ترجمه از تمامی وزارتخانه ها و سازمان های دولتی خواسته شده است که همه روزه اخبار جمع آوری، تنظیم و به این اداره فرستاده شود.

۲۹ فروردین ۱۳۱۲
وزارت امور خارجه با انتقاد از پیش بینی نشدن اعتبار برای اداره احصاییه و سجل احوال کل کشور، درخواست کرد تا به این منظور اعتباری اختصاص یابد.

۲۹ فروردین ۱۳۰۳
دولت لایحه اعطای امتیاز نفت شمال را به مجلس شورای ملی فرستاد. این لایحه چاپ و میان نمایندگان توزیع شد.

۲۹ فروردین ۱۳۰۰
پس از تصمیم دولت ایران مبنی بر استخدام چند کارشناس مالی و اداری از آمریکا و برخی کشورهای اروپایی، لرد جورج کرزن وزیر امورخارجه انگلیس، به سِرپرسی نورمن وزیر مختار کشورش در تهران، هشدار داد و گفت: این کارها نتایج بدی برای منافع بریتانیا دارد و ایجاد بانکی جدید در ایران به بانک شاهنشاهی لطمه می زند.

۲۹ فروردین ۱۳۰۰
به دستور سیدضیاءالدین طباطبایی نخست وزیر وقت و موافقت وزیر مالیه، سلطان محمد خان عامری به سمت معاون کل وزارت مالیه منصوب شد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.