گذران اوقات فراغت جوانان
گذراندن اوقات فراغت برای جوانان در هر جامعه ای به یک صورت است در کشورهای اروپایی به یک شکل ودر کشورهای آسیایی به شکل دیگری جوانان اوقات فراغت خود را می گذرانند. در کشورهای آسیایی به دلیل جمعیت زیاد و نبودن امکانات جوانان کمتر تفریحی برای اوقات فراغت خود دارند البته در سده های اخیر
گذراندن اوقات فراغت برای جوانان در هر جامعه ای به یک صورت است در کشورهای اروپایی به یک شکل ودر کشورهای آسیایی به شکل دیگری جوانان اوقات فراغت خود را می گذرانند. در کشورهای آسیایی به دلیل جمعیت زیاد و نبودن امکانات جوانان کمتر تفریحی برای اوقات فراغت خود دارند البته در سده های اخیر به دلیل ازیاد جمعیت جوان و بروز تکنولوژیهای جدید مانند اینترنت و بازیهای رایانه ای به بازار آمدن وسایل جدید مانند تبلت و لب تاب باعث شده جوانان در اروپا آسیا به این تکنولوژی ها روی آورند و از گذراندن اوقات فراغت مفیدتر غافل شوند .
اوقات فراغتی که در آن می توان با مطالعه آزاد ، ورزش کردن ، دیدن فیلم مورد علاقه ویا بحث و مشورت با خانواده از ساعات آزاد بیشتری لذت ببرد .
جوانان با توجه به حساسیت سنی و خود شکنندگی باید برای گذران اوقات فراغت از تفریحات سالم استفاده کنند و با دوستان خود به سینما و مسافرت بروند البته در کشورهای اروپایی به دلیل تفاوت در فرهنگ با کشورهای آسیایی ، گذران اوقات فراغت جوانان شکل متفاوت تری به خود می گیرد .
جوانان اروپایی کمتر در جمع خانواده حضور دارند و با دوستان خود و مهمانی های مختلف و گاهی با رانندگی های پر سرعت که ناشی از استفاده مواد مخدر است خود را سرگرم می کنند .
هر چند نباید این نکته را از نظر دور داشت که تفریحات و گذران اوقات فراغت برای جوانان گذشته از فرهنگÂ از خصلت اخلاقی و تربیت خانوادگیشان نیز نشات می گیرد.
و نیز جوانان هستند که در کشورهای آسیایی و اروپایی به تفریحات سالم یا نا سالم روی می آورند نباید توجه داشت که ایجاد تفریح و گذران اوقات فراغت برای جوانان بسیار پر اهمیت است و خود جوانان باید به این موضوع روی آورند که تفریحات سالم در اوقات فراغت آنها از اهمیت زیادی برخوردار است به طوری که بعد از چند ساعت مطالعه ویا ورزش گذران اوقات فراغت سالم می تواند به خستگی آنها تسکین بخشد .
[۱.مطابق با یافته های بینالمللی استانداردهای جهانی ، میزان گذران اوقات فراغت در طول یک سال ۸۰ روز است که نسبت به ۲۰ سال گذشته ۶/۱۸ در صد افزایش داشته است از ۸۷۵۰ ساعت عمر انسان ۶۸۳۰ ساعت ۷۸ در صد به کار و تامین نیازهای ضروری از قبیل خوردن خوابیدن ، رفت و آمد، استحمام و …. اختصاص دارد و ۱۹ ۲۰ ساعت حدود ۸۰ روز ، ۲۳ در صد به فراغت مربوط است و از این زمان فراغتی ، بیشترین الگوی گذران وقت را وسایل ارتباط جمعی ، ارتباط با دوستان موسیقی پر کرده اند .
نگار قدیمی
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰