0 نظر
261 بازدید

انقلاب زرد رئیس جمهوری!

double-quot

سالن اجلاس سران در تهران و در جوار مرکز تحقیقات، آموزش و ترویج وزارت جهاد کشاورزی، هفتم دی ماه امسال، محل حضور کشاورزان برتر و نمونه کشوری بود تا رئیس جمهوری و وزیر جهاد کشاورزی با دلجویی از نمونه‌های کشاورزی، باز هم بر صبوری آنها بیفزایند. اسکندرخان، معاون وزیر به عنوان میزبان و دعوت کننده

کد خبر : 7369
تاریخ انتشار : شنبه 13 دی 1393 - 11:22
انقلاب زرد رئیس جمهوری!

سالن اجلاس سران در تهران و در جوار مرکز تحقیقات، آموزش و ترویج وزارت جهاد کشاورزی، هفتم دی ماه امسال، محل حضور کشاورزان برتر و نمونه کشوری بود تا رئیس جمهوری و وزیر جهاد کشاورزی با دلجویی از نمونه‌های کشاورزی، باز هم بر صبوری آنها بیفزایند.

اسکندرخان، معاون وزیر به عنوان میزبان و دعوت کننده از افراد خواسته بودند در مراسم تجلیل از تولید کنندگان برتر کشاورزی حضور یابند، گرچه مراسم امسال از همایش خود کفایی گندم که در دوران صدارت قبلی حجتی برگزار شده بوده کمرنگ‌تر بود اما رسانه‌های گروهی به ویژه رسانه‌های تخصصی با تمام بی‌مهری‌های وزارتخانه، باز هم سنگ تمام گذاشته بودند و هر یک به توان خود در پوشش رسانه‌ای هر چه بهتر مراسم تلاش کردند.

نکته جالب و در خور توجه مراسم امسال، ابتکار مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی بود که مهندس رمضان نژاد علاوه بر بسیج گروه‌های خبری توانسته بود شبکه خبر را برای پخش زنده گزارش مراسم به میدان آورد.

حسن روحانی، رئیس جمهوری در مراسم هفته کشاورزی علاوه بر طرح مباحث کلی حوزه کشاورزی در جزئیات آن هم وارد شد. وی گفت اینک آب ارزشمند و کم است و سیستم های غرقابی صرف نمی کند.

از طرفی دولت در زمینه‌ی آب کار بی‌نظیری کرده است اما متأسفانه صدا و سیما که عادت به نق زدن به دولت دارد؟ این خدمات را نمی‌بیند. روحانی گفت: احتمالاً اشکالی در دوربین‌ها و فرستنده‌های این رسانه است که انتظار می‌رود سایر رسانه‌ها این نقیصه را رفع کنند.

روحانی به زمین، آب و هوا پرداخت و از اینکه روستاییان زمین و کشت و کار را رها کرده به حاشیه شهرها و به کارگری کارخانه‌ها و بندگی صنعت رفته‌اند، گلایه کرد و گفت: دولت در انتظار شنیدن حرف‌های کارشناسی از سوی وزارت و صاحب‌نظران در مورد نحوه بازگرداندن روستاییان است. اما نگفت کشاورز و روستایی که دخلش بود ۱۹ و خرج ۲۰ را آیا حتی می‌توان با غل و زنجیر در روستای کم درآمد نگاه داشت که حتی از پس تامین هزینه‌های چند برابر شده آب و برق و گاز و تلفن و سوخت و ایاب ذهاب بر نمی‌آید.؟!

روحانی حرف‌های دیگری هم زد، از جمله اینکه، گفت دوران گاو آهن گذشته و صنعت در خدمت کشاورزی است. خاک بزرگ‌ترین منبع تامین زندگی است. خاک خسته است، بیش از این خسته‌اش نکنیم.

روحانی نالید؛ شهرسازی و ویلاسازی زمین کشاورزی را تخریب می‌کند. روحانی اما نیک می‌داند در دوران یک سال و نیم ریاست و صدرالوزراییش، حداقل یکصد هزار یا بیشتر ویلا و ساختمان مسکونی در اراضی مرغوب کشاورزی ساخته شده و روستایی زمین و شالیزار و باغش را فروخته تا با پول آن، یک نیسان بخرد و بارکشی کند یا سمند بخرد تا با مسافرکشی خرج روزانه عائله‌اش را در بیاورد. همه‌ی قوانین سختگیرانه مجلس، دولت، پلیس، شورا و دهیاری هم نتوانسته جلو این تغییر کاربری را بگیرد!

انقلاب زرد رئیس جمهوری!

حالا روحانی به انقلاب زرد هم راضی شده و می‌گوید برای تامین روغن مورد نیاز کشور می‌شود، کلزا را توسعه داد و انقلاب زرد یعنی همین!

روحانی گفت ما همه چیز را می‌دانیم و متوجهیم که باید تولید افزایش یابد، بهره‌وری صورت گیرد و درآمد کشاورز زیاد شود؛ می‌دانیم که باید سبک غذایی مردم عوض شود و گوشت و لبنیات بیشتر مصرف کنند و رفاه بیشتری داشته باشند.

فقط مانده حجتی مشت روی میز بکوبد!

روحانی در این مراسم از محمود حجتی هم تشکر کرد که طی ۱۷ ماه صدارتش همواره در جلسات دولت هشدار می‌داده و پیگیر مطالبات کشاورزان بوده است.

وی گفت: وزیرتان در جلسات هیات دولت داد می زند، عصبانی می شود تا نهاده های کشاورزی تأمین شود و فقط مشت روی میز نمی زند! روحانی افزود: وقتی ساعت ۱۲ نیمه شب با وزیر کار دارم و او از دفترش زنگ می زند این به من امید می ‌دهد.

صرفاً، برد بیشتر موشک، اقتدار ملی نیست!

روحانی حرف‌های بزرگ‌تری هم زد از جمله اینکه گفت: برخی فکر می‌کنند هر چه برد موشک بیشتر شود اقتدار ملی بیشتر می‌شود اما اگر امنیت غذایی، گندم، جو، پروتئین و… نداشته باشیم مردم گرسنه و ناتوان با داشتن انواع سلاح چه می‌کنند. رئیس جمهوری البته گفت که موشک پیشرفته هم خوب است اما در کنار کشاورز پیشرفته.

روحانی اطلاعات زیادی از کشاورزی ارائه داد و فقط مانده بود تا از PH خاک، EC آب، قوه نامیه بذر، فرموله کردن سم، ساخت شافت و میل گاردان تراکتور بگوید که شنونده را به یاد هاشمی رفسنجانی می‌انداخت.

جای خالی بزرگان

در این مراسم جای بسیاری از بزرگان و تاثیرگذاران حوزه کشاورزی خالی بود. از جمله علی محمد ایزدی، از مدیران ارشد و نخستین وزیر کشاورزی جمهوری اسلامی و دکتر زالی و مهندس فروزش و دکتر زنگنه هم می‌توانستند بر غنای این مراسم بیفزایند. دکتر عیسی کلانتری، غایب دیگر جلسه بود که البته روحانی از خانه کشاورز در این مراسم نام برد. لااقل مدیر یک تشکل سخنرانی نکرد تا این شعار وزیر که «تشکل‌ها از نظر وزارتخانه اهمیت دارند» در اینجا عینیت بیابد.

سپس وزیر جهاد کشاورزی طی سخنان مبسوطی به تشریح موفقیت‌های وزارتخانه در خروج از بحران پرداخت.

وزیر حجتی افزایش تولید در بخش شیر، گوشت و لبنیات و مرغ و تخم مرغ را مطرح کرد و گفت: توان صدور یک میلیون تن گوشت مرغ را داریم و باید ابزار و امکانات آنرا فراهم کنیم. افزایش تامین و توزیع ماشین‌آلات و نهاده‌های کشاورزی نیز، بحث دیگری بود که آمار و ارقام آن را حجتی ارائه داد.

وزیر همچون همیشه خود و معاونینش را خدمتگزاران کوچک بخش کشاورزی نامید که توانسته‌اند در حد بضاعت و بودجه و مقررات موجود به ۷/۳ میلیون بهره‌بردار کشاورزی خدمت کنند.

در پایان سخنرانی‌ها ۱۱ تن از کشاورزان برتر به نمایندگی از ۶۴ کشاورز نمونه کشوری لوح تقدیر گرفتند. سپس کمیسیون‌ها و کمیته‌های تخصصی برگزار شد و مباحث مرتبط با کشاورزی در آنها طرح و مورد بررسی قرار گرفت.

 

مهندس ابوالقاسم گلباف

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.