0 نظر
147 بازدید

اعتصاب غذای زندانیان در تغییر رای قضات موثر نیست

double-quot

تهران – جارپرس – عضو کمیسیون قضایی مجلس درخصوص اعتصاب غذای سخنگوی پیشین کانون صنفی معلمان معتقد است که دستگاه قضا تحت فشار رای نمی دهد؛ چرا که این دستگاه و بویژه قضات مستقل بوده و دارای استقلال رای هستند و تحت فشار رای خود را عوض نمی کنند.

کد خبر : 12798
تاریخ انتشار : یکشنبه 15 آذر 1394 - 12:07
اعتصاب غذای زندانیان در تغییر رای قضات موثر نیست

 

 

 

ابوالفضل ابوترابی روز یکشنبه در خصوص اعتصاب غذای محمود بهشتی لنگرودی سخنگوی پیشین کانون صنفی معلمان که هم اکنون در زندان اوین به سر می برد به خبرنگار پارلمانی جارپرس گفت: در قانون چیزی به نام اعتصاب غذا نیامده است؛ به این معنا که مرجع قضایی نداریم که اگر اعتصاب غذا شد باید کوتاه بیاید.

 

وی ادامه داد: در مجموع در سیستم قضایی ما و بسیاری از کشورهای دنیا چیزی به نام اعتصاب غذا یا اهرمی جهت تحت فشار قرار دادن دستگاه قضایی یا گرفتن یک امتیاز در قوانین دیده نشده است.

 

نماینده مردم نجف آباد در مجلس به افرادیکه اعتصاب غذا می کنند توصیه کرد: بهتر است این افراد با فرآیندهایی که بهتر می توانند به حق و حقوق خود برسند از جمله نامه به نمایندگان و اصناف و گرفتن وکیل و غیره به احقاق حق بپردازند.

 

عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس در پاسخ به اینکه گفته می شود “توقف اجرای حکم تا زمان اعاده دادرسی و محاکمه عادلانه در دادگاهی صالح و علنی با حضور وکیل و هیات منصفه ” از خواسته های بهشتی است؛ ‌گفت: در قانون؛ هیات منصفه وجود ندارد مگر در مورد دعاوی مطبوعات و جرم سیاسی.

 

وی افزود: جرم سیاسی هنوز در مجلس شورای اسلامی بررسی نشده است و به دلیل اینکه در حال حاضر چنین قانونی وجود ندارد نمی شود کاری کرد.

 

ابوترابی با بیان اینکه در قانون یک خلا درمورد جرم سیاسی وجود دارد؛ عنوان داشت: طرح جرم سیاسی در نوبت رسیدگی صحن علنی قرار دارد که در آن در مورد جرایم سیاسی؛ هیات منصفه دیده شده است.

 

نماینده مردم نجف آباد در مجلس درخصوص تاثیر اعتصاب غذاها بر رای دستگاه قضا؛ اظهار کرد: دستگاه قضا تحت فشار رای نمی دهد؛ چرا که این دستگاه و بویژه قضات مستقل بوده و دارای استقلال رای هستند و تحت فشار رای خود را عوض نمی کنند.

 

وی ادامه داد: شرایط اعاده دادرسی در قانون احصاء شده و حضور هیات منصفه در حال حاضر فقط در دعاوی مطبوعات دیده شده است؛ لذا کسی نمی تواند خواهان هیات منصفه و تعدد قضات بشود. البته تعدد قضات در آین دادرسی کیفری اخیر دیده شده است و جرایم بیش از ۱۰ سال توسط دو قاضی رسیدگی می شود.

 

ابوترابی تصریح کرد: به نظر بنده بهتر است که بجای اعتصاب غذا؛ به احقاق حقی که در مجرای قانون دیده شده است روی بیاورند.

 

عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس در پایان در پاسخ به اینکه ممکن است یک متهم یا مجرم تمامی راه های احقاق حق قانونی را طی کرده باشد اما نتیجه نگرفته و آخرین راه وی اعتصاب غذا است؛ گفت: حق اعتراض و داشتن وکیل برای آن ها وجود دارد و اگر همه مسیرها را رفته است ؛ رای دادگاه قطعی و فصل الخطاب است و اجرا می شود.

 

 

 

انتهای پیام/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.