0 نظر
270 بازدید

نظارت بر بیمارستانها به بخش غیر دولتی واگذار می‌شود

double-quot
تهران – جارپرس – معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و ‌آموزش پزشکی گفت: نظارت بر مراکز درمانی و بیمارستان ها امسال به یک موسسه غیر دولتی واگذار می‌شود.
کد خبر : 14511
تاریخ انتشار : شنبه 4 اردیبهشت 1395 - 6:04
نظارت بر بیمارستانها به بخش غیر دولتی واگذار می‌شود

به گزارش جارپرس به نقل از ایرنا، محمدآقاجانی افزود: نظارت بر بیمارستان ها و مراکز درمانی تاکنون در وزارت بهداشت انجام می‌شد اما برای نظارت بر این مراکز از نظر نیروی انسانی و روش های نظارتی با محدودیت و مشکلات زیادی مواجه ایم.
وی گفت: برای جبران این مشکل، امسال اقدام بسیار مهمی انجام می‌شود و با برنامه ریزی و طراحی که از سال گذشته انجام شده است، یک موسسه غیر دولتی برای نظارت بر مراکز درمانی و بیمارستان ها و اعتباربخشی این مراکز تاسیس می‌شود.
وی افزود: تلاش وزارت بهداشت این است که به کمک بخش غیر دولتی، نظارت ها گسترش یابد و یک سیستم قوی نظارتی برای ارائه خدمات مناسب و مطلوب به مردم و پیشگیری از تخلفات برقرار شود.
معاون وزیر بهداشت درباره روش نظارت بر بیمارستان ها گفت: چارچوب فعالیت این موسسه غیر دولتی تدوین شده است و جزئیات آن در آینده اعلام خواهد شد اما ساز و کار نظارتی این موسسه، روش ها و محدودیت های معمول وزارت بهداشت را نخواهد داشت.
وی افزود: موسسه جدید نظارت و اعتباربخشی بیمارستان ها برای جذب نیرو و ماموران نظارتی خود نیز از روش های غیر دولتی استفاده می‌کند و یک سازمان مستقل از وزارت بهداشت به شمار می آید.
آقاجانی گفت:‌ نبود یک موسسه قوی و فراگیر برای نظارت بر بیمارستان ها و مراکز درمانی کشور یکی از نقص ها و خلاء‌های مهم در حوزه درمان است که امسال با تشکیل این موسسه غیر دولتی این نقص بر طرف می‌شود.
تاکنون نظارت بر بیمارستان ها در حوزه معاونت درمان وزارت بهداشت و دانشگاه های علوم پزشکی انجام می شد و با نظارت ماموران این حوزه و ارزیابی شاخص های مختلف از جمله شاخص های فیزیکی و ظاهری بیمارستان،خدمات هتلینگ، شاخص های نیروی انسانی و کیفیت خدمات درمانی و نیز رضایتمندی مردم از خدمات بیمارستانی به هر بیمارستان یک درجه شامل درجه یک ممتاز، درجه یک، درچه دو یا درجه سه داده می‌شود و میزان تعرفه دریافتی هر بیمارستان بر اساس درجه اعتباربخشی آن تعیین می‌شد.
با این وجود چون وزارت بهداشت خود فروشنده خدمت است و به درآمدزایی مراکز تابعه خود اهمیت می‌دهد و با توجه به اینکه بخش مهمی از درآمد مراکز درمانی از محل دریافت سهم بیمه‌ها از سازمان های بیمه‌گر تامین می‌شود، امکان سوگیری به نفع بیمارستان های دولتی در تعیین درجه اعتبار آنها وجود دارد.
در زمان حاضر حدود ۸۵۰ بیمارستان در کشور وجود دارد که حدود ۵۸۰ بیمارستان آن دولتی و در مجموعه وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.