0 نظر
167 بازدید

رویال بانک اسکاتلند به کاهش شعبات خود در انگلیس وادار شد

double-quot
لندن – جارپرس – رویال بانک اسکاتلند (RBS) در چارچوب اقدام‌های اخیر شرکت‌های بزرگ انگلیسی که دست به کاهش شعبات یا تعدیل نیرو زده‌اند، روز چهارشنبه اعلام کرد که برای کاهش مشکلات اقتصادی خود، بازهم دست به کاهش ده‌ها شعبه خود در سراسر انگلیس می‌زند.
کد خبر : 26726
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 15 شهریور 1397 - 7:27
رویال بانک اسکاتلند به کاهش شعبات خود در انگلیس وادار شد

به گزارش جارپرس به نقل از ایرنا، این بانک که ۶۲ درصد سهام آن همچنان متعلق به مالیات‌دهندگان انگلیسی است مدعی شد که تصمیم یادشده را برای نجات بانک زیرشاخه خود موسوم به ویلیام گلین اتخاذ کرده است.
درواقع رویال بانک اسکاتلند در سال ۲۰۰۸ میلادی برای خروج از بحران اقتصادی، ۸۴ درصد از سهام خود را در ازای دریافت کمک مالی از دولت انگلیس واگذار کرد. این بانک متعاقباً مجبور شد تا در چارچوب قوانین اتحادیه اروپا بخشی از اختیارات خود را به یک‌نهاد مالی دیگر واگذار کند که در همین پیوند بانک ویلیام گلین متولد شد.
ویلیام گلین در سال ۲۰۰۹ با سرمایه رویال بانک اسکاتلند و بانک ‘نت وست’ تأسیس شد و در حال حاضر با در اختیار داشتن ۳۰۷ شعبه، نزدیک به ۱٫۸ میلیون حساب بانکی را میزبانی می‌کند.
بااین‌حال تحولات اقتصادی ناشی از خروج انگلیس از اتحادیه اروپا که با نزدیک‌تر شدن به زمان این رویداد، فشار بیشتری را بر شرکت‌های انگلیسی وارد می‌کند، سبب شده است تا رویال بانک اسکاتلند برای دومین بار در سال جاری دست به کاهش شعبه و تعدیل نیرو بزند.
این بانک که خردادماه گذشته از تصمیم خود برای بستن ۱۶۲ شعبه خبر داده بود، اعلام کرده که قصد دارد تا ۵۴ شعبه دیگر را غیرفعال کند. بر اساس گزارش‌ها، این امر سبب تعدیل دست‌کم ۲۶۰ نفر نیروی کار خواهد شد که اعتراض اتحادیه‌های کارگری را در پی داشته است.
رویال بانک اسکاتلند تازه‌ترین نهاد تجاری در انگلیس است که طی ماه‌های اخیر همگام با سایر بنگاه‌های تجاری تصمیم به کاهش شعبه و تعدیل نیرو گرفته است.
پیش‌تر نیز فروشگاه‌های زنجیره‌ای مادرکر، کارفون ورهاوس، هوم بیس، پوندوورلد، تویزارآس و مپلین با میلیون‌ها پوند درآمد سالانه، به دلیل تحولات اقتصادی متأثر از برگزیت (رأی مثبت مردم انگلیس به خروج از اتحادیه اروپا) شعبات و نیروهای خود را کاهش داده‌اند.
مارک کارنی رئیس بانک مرکزی انگلیس در مجلس عوام فاش کرده که رأی مردم به خروج از اتحادیه اروپا ۴۰ میلیارد پوند به اقتصاد این کشور زیان وارد کرده است.
همچنین تازه‌ترین گزارش صندوق بین‌المللی پول (IMF) پیش‌بینی کرده عملکرد اقتصادی انگلیس به دلیل خروج از اتحادیه اروپا در دو سال آینده نسبت به دیگر کشورهای عمده اروپایی ضعیف‌تر خواهد بود.
برخی نظرسنجی‌ها نیز حاکی از آن است که با نزدیک شدن به تاریخ خروج انگلیس از اتحادیه اروپا و نوسانات اقتصادی ناشی از آن، دیدگاه مردم این کشور تغییر کرده است. تازه‌ترین نظرسنجی صورت گرفته در انگلیس نشان می‌دهد درصورتی‌که همه‌پرسی مجدد برگزیت در انگلیس برگزار شود، ۵۹ درصد مردم به ماندن در اتحادیه اروپا رأی می‌دهند.
هرچند مخالفت‌ها نسبت به راهبرد دولت محافظه‌کار «ترزا می» برای خروج از اتحادیه اروپا در داخل بالاگرفته است، اما وی امروز بار دیگر در مجلس عوام یادآور شد که از برگزاری مجدد همه‌پرسی برگزیت خبری نیست و دولت به اجرای راهبرد خود برای خروج از اتحادیه اروپا ادامه می‌دهد.
بنا بر اعلام دولت انگلیس، این کشور رسماً در ماه مارس سال ۲۰۱۹ از اتحادیه اروپا خارج خواهد شد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.