0 نظر
131 بازدید

آتش زدن پرچم کشورها و اسناد بین المللی حرکتی مردود است

double-quot

تهران-جارپرس-عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: به آتش کشیدن پرچم کشورها و اسناد بین المللی اساسا حرکتی مردود است و این حرکت در مرکز قانونگذاری کشور خلاف سیاست تعامل سازنده با جهان است که مورد تاکید رهبری و هم در برنامه ششم مصوب همین مجلس بود.

کد خبر : 25607
تاریخ انتشار : یکشنبه 23 اردیبهشت 1397 - 12:27
آتش زدن پرچم کشورها و اسناد بین المللی حرکتی مردود است

به گزارش جارپرس از ایرنا، علیرضا رحیمی در نطق میان دستور جلسه علنی امروز – یکشنبه – مجلس شورای اسلامی گفت: به دنبال پیروزی انقلاب اسلامی و فروپاشی هیمنه نظام سلطه و آمریکا در جهان، سرآغاز تقابل رو در روی دو رویکر تاریخی و دور جدید آن را شاهد بودیم.
وی افزود: از این رو از بین رفتن همه منافع آمریکا در ایران کافی بود تا سناریوهای مختلف و چند لایه را در طول چهار دهه گذشته علیه ملت ایران طراحی و به اجرا گذارند
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه در طلیعه ورود به پنجمین دهه جمهوری اسلامی هستیم، گفت: در شرایطی به سر می بریم که تقابل همه جانبه آمریکا با ایران اسلامی در صدر و ذیل تحولات جاری جهانی ضرورت بازخوانی پیشینه مناسبات و چرایی تصمیمات را روشن تر می کند.
وی افزود: مذاکرات ایران با ۱+۵ در شرایطی آغاز شد که عدم اعتماد متقابل و تلاش برای جلب حداکثری منافع از وجوه قابل ملاحظه برای همه طرف های مذاکره کننده بود.
رحیمی ادامه داد: تاریخ ظلم و آتش افروزی و توطئه های پی در پی آمریکایی ها در اذهان ایرانیان همچنان برجسته بود که با اعتماد رهبری انقلاب به تیم دیپلماسی و فضای نرمش قهرمانانه که مدیریت مذاکرات را ممکن می نمود از پیچ های سخت مذاکرات با رعایت اصول عزت، حکمت و مصلحت عبور کردیم و به برجام رسیدیم که منافع حداقلی همه اطراف را تامین می کرد.
وی تاکید کرد: امانتداری، حرفه ای گری، دلسوزی، صفات انقلابی تیم مذاکره کننده در فضای دیپلماسی علیرغم انکار و بهتان های آشکار مخالفان بارها و بارها مورد تایید و تاکید رهبری انقلاب قرار گرفت.
نماینده مردم تهران یادآور شد: در شرایطی که خروج آمریکایی ها از برجام فرصت مغتنمی برای همبستگی و همگرایی همدلانه در داخل کشور ایجاد کرده و فصلی نو از دیپلماسی را فراروی ایران گشوده است، ضرورت پافشاری بر منافع ملی توسط همه سلایق های سیاسی ، صیانت از اعتبار جمهوری اسلامی در عرصه بین المللی را بیشتر کرده است.
وی با بیان اینکه در این شرایط حساس که تدبیر ویژه و تصمیم عقلایی می تواند کشور را از شرایط سخت بین المللی عبور دهد، گفت: حرکت های احساسی بی مبنا و مسدود کردن فضا برای برون رفت از این شرایط در عمل کمک به جبهه دشمن در فشار به ایران تلقی می شود.
رحیمی اضافه کرد: آتش زدن پرچم کشورها در فرهنگ اسلامی هیچ جایی ندارد و در منطق سیاسی و نگاه عقلانی هم مردود است، با خروج آمریکا از برجام احساس شعف عده ای در داخل برای تسویه حساب سیاسی با دکتر روحانی و ظریف فضای حساس کنونی را به جای بهره گیری برای تقویت همبستگی و امنیت ملی تبدیل به فضای عقده گشایی علیه دولت و در مقابل رهبری کرده است.
وی یادآور شد: روشن است که دشمن از اختلاف و تفرقه ما دلخوش و از همبستگی ملی ما نگران و خائف خواهد بود و عجیب است که این مهم برای اشخاصی که مدعی بصیرت هستند همچنان مورد غفلت آشکار است
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه آتش زدن پرچم کشورها در صحن مجلس را هیچگاه نماد انقلاب گری نمی دانیم، گفت: تلاش برای اهتزار پرچم ایران در حوزه دیپلماسی، صنعت کشاورزی، تجاری، علم و فناوری و ورزش هنر ما و فرزندان توانا و غیور ایران اسلامی است.
وی ادامه داد: گویا عده ای در تلاش هستند در موضوع برجام رهبری را بی اختیار و دولت را مبسوط الید معرفی کنند و با تخریب دولت به دنبال مقصرسازی در اذهان مردم باشند.
رحیمی خاطرنشان کرد: فراموش نکنیم برجام تحت هدایت رهبری و نظارت حاکمیت مذاکره و امضا شد و بخشی از کارنامه کل حاکمیت است، برجام نه جناحی است و نه سیاسی است و نه مربوط دولت خاص است.
وی افزود: جناب آقای رییس، این نسخه برجام را تقدیم حضرتعالی می کنم تا همچنان که همچنان مجموعه نظام در تلاش برای تعیین تکلیف برجام است، حضرتعالی هم از این سند بین المللی که مجموعه حاکمیت در جهان آن را امضا کرده اند صیانت بکنید و از هر گونه تعرض مصون بدارید. اکنون مجموعه نظام در تلاش برای تعیین تکلیف برجام است.
نماینده مردم تهران گفت: امروز مهمترین نیاز کشور در همه عرصه ها، به خصوص در فضای سیاسی داخلی را حفظ و تقویت آرامش می دانم، بدون فضای آرام در کشور تصمیم گیری ها و اقدامات تابع احساسات خواهد بود.
وی اضافه کرد: در شرایط جاری کشور صدا و سیما به دلیل انحصار رسانه ای می تواند در تامین آرامش موثر باشد اما رویکرد جناحی و اقدام های احساسی صدا و سیما نگذاشته تا از ظرفیت رسانه ملی آن در جهت منافع همه جانبه کشور ایفای نقش کند.
رحیمی با طرح این سوال که چرا صدا و سیما در حوزه امنیت ملی سهم مثبت خود را ایفا نمی کند، گفت: در حوادث دی ماه سال گذشته در دو روز اول، رویکرد صدا وسیما در حوزه امنیت ملی قابل ملاحظه بود که با سرعت این غفلت را اصلاح کردند.
وی تصرح کرد: عده ای در فضای احساسی تصور نکنند شکست دولت، شکست رقیب شان است، تضعیف دولت یا مجلس شورای اسلامی، تضعیف رکنی از ارکان نظام است و به شکست کشاندن دولت در تحقق برنامه ها به نوعی تلاش برای تضعیف کل نظام جمهور تلقی می شود.
نماینده مردم تهران گفت: نمی شود روزی به بهانه دو تابعیتی ها، روزی دیگر به بهانه نفوذ، روزی به بهانه جاسوسی، روز دیگر به بهانه باند نیویورک و هر روز به بهانه ای فضا را برای بالندگی و تحرک چابک دیپلماسی کشور تنگ کرد و در عمل، به اهداف دشمن سرعت بخشید.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس تاکید کرد: به آتش کشیدن پرچم کشورها و اسناد بین المللی اساسا حرکتی مردود است و این حرکت در مرکز قانونگذاری کشور خلاف سیاست تعامل سازنده با جهان است که مورد تاکید رهبری و هم در برنامه ششم مصوب همین مجلس بود.
وی افزود: آرامش و امنیت نیاز حتمی فضای اجتماعی و سیاسی کشور و همانند هوای پاک ضرورتی حیاتی برای همگانی است، برای جامعه امن و آرام دست به دست هم دهیم تا پاسخگوی اعتماد شایسته و ارزنده ملت بزرگ و ایران باشیم.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.