0 نظر
19 بازدید

فاصله قیمت از تولید تا مصرف کاهش می‌یابد+فیلم

double-quot وزیر جهاد کشاورزی از توزیع مستقیم محصولات کشاورزی در راستای کاهش فاصله قیمت از تولید تا مصرف خبر داد.
کد خبر : 149469
تاریخ انتشار : شنبه 18 اسفند 1403 - 16:53
فاصله قیمت از تولید تا مصرف کاهش می‌یابد+فیلم

باشگاه خبرنگاران جوان؛  غلامرضا نوری قزلجه وزیر جهاد کشاورزی در مراسم افتتاحیه اولین فروشگاه عرضه مستقیم محصولات کشاورزی از مزرعه تا سفره گفت: اولین فروشگاه زنجیره ای جاهد بازار در تهران افتتاح شد و امیدواریم به زودی شاهد افتتاح شعبه های دیگر باشیم.

وی با اشاره به اختلاف قابل‌توجه قیمت محصولات کشاورزی از مزرعه تا فروشگاه‌ها، تأکید کرد: این فاصله قیمتی بسیار زیاد است و ایجاد تعادل در این چرخه از وظایف اساسی وزارت جهاد کشاورزی محسوب می‌شود.

نوری قزلجه ادامه داد: امروز با واقعیتی روبه‌رو هستیم که نمی‌توان آن را نادیده گرفت؛ فاصله قیمتی بین مزرعه، فرآوری و بسته‌بندی تا قفسه‌های فروشگاه‌ها بسیار زیاد است، گاهی این اختلاف قیمت آن‌قدر چشمگیر است که بیان آن نیز دشوار می‌شود. یکی از وظایف ذاتی وزارت جهاد کشاورزی، ایجاد تعادل در این چرخه است.

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اهمیت مشارکت بخش خصوصی در این مسیر گفت: اولویت نخست ما، حضور فعال بخش خصوصی در بازار برای ایجاد یک چرخه منصفانه از مزرعه تا سفره است؛ به‌گونه‌ای که هم تولیدکننده، هم فعالان بازار و هم مصرف‌کننده از آن منتفع شوند. با این حال، وزارت جهاد کشاورزی با بهره‌گیری از ظرفیت شرکت‌ها، مؤسسات موجود، سازمان تعاون روستایی و اتحادیه‌های تعاونی روستایی، این مسیر را به‌صورت پایلوت آغاز خواهد کرد تا الگویی مناسب برای توسعه آن شکل بگیرد.

وی تأکید کرد: در حال حاضر تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان کمتر از سایر بخش‌های این زنجیره حمایت می‌شوند. هدف ما این است که با اقدامات جهادی و گسترده، این فاصله کاهش یابد و شرایطی فراهم شود که هم تولیدکننده و هم مصرف‌کننده از شرایط بهتری برخوردار شوند.

وزیر جهاد کشاورزی با تأکید بر حمایت از فعالیت‌های بخش خصوصی گفت: در مسیر اجرای این طرح، اولویت ما همچنان حضور و نقش‌آفرینی بخش خصوصی خواهد بود.

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.