0 نظر
116 بازدید

معاون اول رئیس‌جمهور

انتظار می‌رود به روال گذشته کالا‌ها با قیمت مناسب در اختیار اصناف قرار گیرد

double-quot تهران- جارپرس-محمد رضاعارف گفت: از همه تأمین‌کنندگان محترم کالا‌های مورد نیاز مردم در این ایام انتظار می‌رود به روال گذشته کالا‌ها را با قیمت مناسب در اختیار اصناف قرار دهند و اصناف محترم هم مانند مناسبت‌های گذشته، کالا‌های مورد درخواست مردم را با سودی عادلانه عرضه کنند.
کد خبر : 154873
| خبرنگار : کرم رحیمی
تاریخ انتشار : شنبه 22 آذر 1404 - 14:35
انتظار می‌رود به روال گذشته کالا‌ها با قیمت مناسب در اختیار اصناف قرار گیرد

به گزارش جارپرس – محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور در دستوری خطاب به تامین‌کنندگان کالا‌های مورد نیاز مردم و اصناف، تاکید کرد که از همه تأمین‌کنندگان محترم کالا‌های مورد نیاز مردم در این ایام انتظار می‌رود به روال گذشته کالا‌ها را با قیمت مناسب در اختیار اصناف قرار دهند و اصناف محترم هم مانند مناسبت‌های گذشته، کالا‌های مورد درخواست مردم را با سودی عادلانه عرضه کنند.

معاون اول رئیس‌جمهور همچنین به نهاد‌های نظارتی از جمله اتاق اصناف، سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان و سازمان تعزیرات هم دستور داد که ضمن افزایش نظارت، با معدود فروشندگانی که رعایت شرایط و ضوابط را نمی‌کنند، برخورد قاطعی کنند تا ان‌شاءالله هموطنان عزیز، یلدای گرم و بانشاط در کنار خانواده‌ها، اقوام و دوستان خود داشته باشند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.