0 نظر
214 بازدید

طرح های عملیاتی روشنی برای ارائه به طرف کره‌ای از سوی ایران آماده شده است

double-quot تهران - جارپرس - با توجه به برگزاری مذاکرات بین ایران و کره جنوبی در آینده نزدیک در مورد پول‌های بلوکه شده ایران در سئول، طرح‌های عملیاتی روشنی برای ارائه به طرف کره‌ای از سوی ایران آماده شده است.‌
کد خبر : 43790
تاریخ انتشار : شنبه 20 دی 1399 - 23:08
طرح های عملیاتی روشنی برای ارائه به طرف کره‌ای از سوی ایران آماده شده است

به گزارش جارپرس از ایسنا، با توجه به برنامه سفر هیات  قائم مقام وزارت خارجه کره جنوبی به تهران و بر اساس بازخوانی اخبار منتشر شده در چند روز گذشته از سوی وزارت امور خارجه،  طرف ایرانی برای مذاکرات فشرده و عملیاتی برای حل مشکل منابع مالی ایران در کره با هیات قائم مقام وزیر خارجه این کشور از آمادگی کامل برخوردار است.

در عین حال با توجه به نوع برخورد طرف کره جنوبی در آزادسازی منابع مالی ایران در این کشور و براساس فضای رسانه و قرائن موجود پیش بینی می‌شود  که ممکن است طرف کره‌ای بخواهد مذاکرات را به سمت مسائل حاشیه‌ای مانند تغییرات در آمریکا یا کشتی توقیف شده کره‌ای هدایت کند که قطعا در این صورت دستاوردی برای کره نخواهد داشت.

ایسنا اطلاع پیدا کرده است که طرح‌های عملیاتی روشنی برای ارائه به طرف کره‌ای از سوی ایران آماده شده است، ضمن اینکه موضوع کشتی یک امر فنی است که از طریق قوه قضائیه و دادگاه پیش خواهد رفت.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.