چای ، عامل بروز انواع سرطان

تهران – جارپرس – یک کارشناس چای روز دوشنبه در گفتگو با خبرنگار جارپرس ، نوشیدن چای را به دلیل ترکیبات شیمیایی حلقوی موجب بروز سودا (متابولیسم) و انواع سرطان در بدن دانست. مهندس محمدکریم فاریاب گفت : چای از گروه گیاهان سمی و تلخ است و بدلیل همین ویژگی که در خود دارد

تهران – جارپرس – یک کارشناس چای روز دوشنبه در گفتگو با خبرنگار جارپرس ، نوشیدن چای را به دلیل ترکیبات شیمیایی حلقوی موجب بروز سودا (متابولیسم) و انواع سرطان در بدن دانست.
مهندس محمدکریم فاریاب گفت : چای از گروه گیاهان سمی و تلخ است و بدلیل همین ویژگی که در خود دارد ، در قدیم الایام به عنوان حصار اطراف زمین برای مصون نگاه داشتن زمین از انواع آفات کاشته می شد .
وی با بیان اینکه چای بدلیل داشتن ترکیبات شیمیایی حلقوی موجب بروز سودا در بدن می شود که پیامد آن بروز انواع سرطان است یادآور شد : این نوشیدنی سال هاست که به اصلی ترین نوشیدنی در بین ایرانیان مطرح است ضررهایی را در خود دارد .
وی اظهار داشت : ترکیبات چای دارای ماده ای به نام فنول و زیرمجموعه مواد اروماتیک بوده که برای بدن مخصوصا کبد و سیستم گوارشی بسیار خطرناک می باشد.
تنها تولید کننده چای ایرانی تاکید کرد : بر اساس تحقیقات بعمل آمده محققان به این نتیجه رسیده اند که مضرات چای بیش از محسنات آن است .
این کارشناس۷۴ ساله ادامه داد : در صورت استفاده زیاد از چای ، اسید معده نیز تحریک شده و ابتلا به زخم معده را بدنباال خواهد داشت.
وی در پایان با اشاره به اینکه سالانه ۱۵۰ هزار تن چای مورد استفاده ایرانیان است گفت : نوشیدن چای بعد از هر وعده غذایی که در بین ایرانیان بسیار مرسوم شده باعث از بین رفتن آهن و بروز کم خونی می گردد.
انتهای پیام/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰