پلیس ۴ هزار مورد رشوه را در ۶ ماه نخست امسال رد کرد
به گزارش جارپرس به نقل از ایرنا، سردار حسن بختیاری روز یکشنبه در نشست خبری سومین همایش ملی پلیس و ارتقای سلامت اداری در سازمان پلیس این مطلب را بیان کرد.
نامبرده افزود: مختصات سلامت اداری نیروی انتظامی با ۱۰ سازمان دیگر از جمله آموزش و پرورش ، دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی ، دفاتر اسناد رسمی ، بیمارستان ها ، دادگستری و دادگاه ها ، ادارات گمرک ، ادارات دارایی و مالیات، بانک ها و شهرداری ها مورد بررسی قرار گرفت که نتایج این پیمایش نشان داد که رتبه سلامت اداری کلانتری ها عدد پنج است.
بختیاری اضافه کرد: چنانچه گزارش سازمان شفافیت بین المللی را مطالعه کنید، خواهید دید که در گزارش های جهانی پلیس رتبه آخر را داشته و در انتهای جدول سلامت اداری قرار دارد که بر این اساس، می توانیم به سلامت اداری نیروی انتظامی کشورمان افتخار کنیم.
دبیر سومین همایش ملی پلیس و ارتقای سلامت اداری در سازمان پلیس ادامه داد: پایش سلامت نیروی انتظامی در ابتدا در سال ۹۱ با ۱۵ هزار نمونه در حوزه کلانتری های مراکز استان ها انجام شد و پایش دومی در حوزه راهنمایی و رانندگی با همین تعداد نمونه به انجام رسید.
بختیاری گفت: پایش سوم به صورت جامع که تمام عناصر ناجا در شهرها و استان ها را در برمی گیرد در حال حاضر در ۱۰ استان کشور از جمله قزوین ، زنجان ، اردبیل ، آذربایجان غربی ، همدان ، مرکزی ، لرستان ، قم و چهارمحال و بختیاری با ۳۸ هزار نمونه در حال انجام است که نتایج این پیمایش در روز همایش اعلام خواهد شد.
بختیاری اضافه کرد: در پیمایش انجام شده در استان خراسان با ۹ هزار نفر از مخاطبان مشخص شد نیروی انتظامی از نظر سلامت اداری وضعیت نسبتا مطلوبی دارد.
وی با اشاره به این که به مرور طی ۴ تا ۵ هفته دیگر استان های تهران ، اصفهان و سایر استان ها مورد این پیمایش قرار می گیرند، اضافه کرد: در این پیمایش از ۸۰ تا ۱۲۰ پرسشگر صاحبنظر و پژوهشگر بیرونی ناجا استفاده شده است.
مشاور رئیس سازمان بازرسی نیروی انتظامی در ادامه به برگزاری سومین همایش ملی پلیس و ارتقای سلامت اداری در تاریخ ۲۱ آبان ماه خبر داد و گفت: این همایش با هدف زمینه سازی برای توسعه دانش نظری در حوزه سلامت اداری ، زمینه سازی برای ارائه یافته های پژوهشی مراکز مرتبط در سطح کشور و همچنین گفتمان سازی پیرامون سلامت اداری و مبارزه با فساد اداری در داخل ناجا و سطح جامعه برگزار می شود.
بختیاری اضافه کرد: کمیته علمی همایش با حضور اعضای هیات علمی دانشگاه های تهران ، علامه طباطبایی ، دانشگاه جامع امام حسین(ع) ، امام صادق (ع)، علوم انتظامی و مرکز پژوهشی های مجلس شورای اسلامی، آموزش مدیریت دولتی و حوزه های علمیه تشکیل شده و حدود ۶۷۰ مقاله طی یک سال گذشته مورد بررسی قرار گرفت که از این تعداد ۴۷۰ مقاله در حوزه اختصاصی همایش تعیین شد و از این تعداد نیز ۴۰ مقاله برگزیده در قالب دو جلد مقاله در روز همایش ارائه خواهد شد.
وی همچنین به بخش های برگزاری همایش اشاره کرد و گفت: بخش اول شامل افتتاحیه با حضور فرمانده نیروی انتظامی و رئیس کمیسیون اصل ۹۰ ، بخش دوم شامل پنل های تخصصی با موضوع رویکرد دینی در سلامت اداری ، مبانی و نظریه های مبارزه با فساد اداری ، سازمان و مدیریت مبارزه با فساد اداری و راهبردها و سازه کارهای مبارزه با فساد اداری و بخش سوم شامل ارائه مقالات برتر همایش در قالب ارائه ۱۶ مقاله در پنل ها و هشت پنل در سطح عمومی همایش و در نهایت سخنرانی وزیر دادگستری در انتهای همایش است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰