آغاز بررسی صلاحیت سومین وزیر پیشنهادی علوم دولت یازدهم در مجلس نهم



به گزارش جارپرس به نقل از ایرنا، جلسه علنی امروز مجلس که با حضور ۱۹۵ نفر از نمایندگان مجلس و تلاوت آیات ۵۸ و ۵۹ سوره نساء آغاز شد. این آیات کریمه درباره سپردن امانت به اهل و داوری به عدل است.
«محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه نخستین عضو هیات دولت بود که در مجلس حضور یافته بود.
بر اساس آیین نامه داخلی مجلس ابتدا رییس جمهوری می تواند در دفاع از برنامه های وزیر پیشنهادی خود سخنرانی کند و سپس دو مخالف و دو موافق وزیر پیشنهادی علوم به ترتیب یک نفر مخالف و یک نفر موافق، هر کدام حداکثر ۱۵ دقیقه فرصت سخنرانی دارند.
پس از پایان سخنرانی مخالفان و موافقان، وزیر پیشنهادی علوم حداکثر ۳۰ دقیقه فرصت دارد از برنامه های خود دفاع کند و به پرسش های نمایندگان پاسخ دهد.
سپس نمایندگان رای اعتماد و یا عدم اعتماد خود به وزیر پیشنهادی را بصورت کتبی اعلام می کنند.
نیلی احمدآبادی سومین وزیر پیشنهادی برای تصدی وزارت علوم در دولت یازدهم است. رییس جمهوری نخستین بار جعفر میلی منفرد را به مجلس نهم معرفی کرد که مجلسی ها به او رای اعتماد ندادند. سپس جعفر توفیقی به عنوان سرپرست وزارت علوم تعیین شد و سرانجام رییس جمهوری رضا فرجی دانا را برای کسب رای اعتماد به مجلس معرفی کرد.
فرجی دانا پس از حدود ۹ ماه فعالیت به عنوان وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به دلیل برخی انتصاب ها استیضاح شد و رییس جمهوری نیز محمد علی نجفی مشاور خود را که پیش از آن به عنوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش در ابتدای دولت یازدهم نتوانسته بود از مجلس نهم رای اعتماد بگیرد به سرپرستی این وزارتخانه معرفی کرد و به وی ماموریت داد تا موضوع بورسیه ها را با جدیت پیگیری کند.
حجت الاسلام و المسلمین «حسن روحانی» رییس جمهوری چهارشنبه گذشته (۳۰مهرماه) در نامه ای به «علی لاریجانی» رییس مجلس شورای اسلامی، نیلی احمدآبادی را در راستای اصل ۱۳۳ قانون اساسی به مجلس برای اخذ رای اعتماد معرفی کرده است.
امروز باید دید مجلس نهم در آزمون تعامل با دولت یازدهم بر سر سومین وزیر پیشنهادی علوم چگونه عمل خواهد کرد؟
**محمود نیلی احمدآبادی کیست؟
محمود نیلی احمدآبادی در سال ۱۳۳۵ در شهر اصفهان دیده به جهان گشود. او در سال ۱۳۶۰ در مقطع کارشناسی از دانشگاه شیراز فارغ التحصیل شد و تحصیلات خود در مقطع کارشناسی ارشد را در دانشگاه صنعتی شریف در گرایش «شناسایی و انتخاب مواد» در سال ۱۳۶۷ و در مقطع دکترا در دانشگاه توهوکو ژاپن درسال ۱۳۷۳ به پایان رساند.
تدریس در دانشکده فنی از سال ۱۳۷۳، عضو هیات تحریریه نشریه مهندسی متالورژی، نایب رییس انجمن مهندسی متالورژی، معاون پژوهشی دانشکده فنی، رییس پردیس دانشکده های فنی، استاد نمونه دانشگاه تهران ۱۳۸۲ و رتبه دوم پژوهش کاربردی جشنواره بین المللی خوارزمی ۱۳۸۳ بخشی از سوابق وی است.
نیلی استاد رسمی و تمام وقت دانشکده مهندسی متالورژی و مواد دانشگاه تهران است که از سوابق علمی وی می توان به انتشار ۷۵ مقاله در مجلات علمی ISI، انتشار ۹۰ مقاله در کنفرانس های مختلف، داوری ۵۰ مجله ISI، کسب رتبه در جشنواره بین المللی خوارزمی، استاد نمونه دانشگاه تهران و اجرای بیش از ۳۰ پروژه پژوهشی نام برد.
به گفته بسیاری از نمایندگان مجلس، نیلی دارای سوابق علمی درخشان و همواره به دور از حاشیه های سیاسی بوده است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰