بیست و نهم شهریور در آینه تاریخ معاصر ایران

double-quot
تهران – جارپرس – امروز شنبه بیست و نهم شهریور ۱۳۹۳ هجری خورشیدی، بیست و چهارم ذی القعده ۱۴۳۵ هجری قمری و بیستم سپتامبر ۲۰۱۴ میلادی است. ۳۵سال پیش در چنین روزی، پس از پیروزی انقلاب اسلامی و قطع ارتباط با رژیم صهیونیستی، اوری لیبرانی سفیر پیشین این رژیم در ایران گفت: اسراییل به خاطر این قطع رابطه، زیان سنگینی دیده است.
کد خبر : 5537
تاریخ انتشار : شنبه 29 شهریور 1393 - 4:01
بیست و نهم شهریور در آینه تاریخ معاصر ایران

مهمترین رویدادهای تاریخ معاصر ایران در این روز، به شرح زیر است:

۲۹ شهریور ۱۳۸۱

آیت اللَّه سید محمد علی موحد ابطحی از فقهای عالیقدر حوزه ی علمیه ی قم در ۷۲ سالگی درگذشت. او دارای بیش از ۱۱۰ عنوان کتاب در علوم تفسیر و فقه، اصول و رجال، حدیث، تاریخ، کلام و فلسفه و دیگر مسایل اسلامی بود.

۲۹ شهریور ۱۳۵۹

خان‏بابا مشار نویسنده و کتاب شناس بزرگ ایرانی و از پایه‏گذاران کتاب‏شناسی کتاب های چاپی فارسی درگذشت.

۲۹ شهریور ۱۳۵۸

پس از پیروزی انقلاب و قطع ارتباط با رژیم صهیونیستی، اوری لیبرانی سفیر پیشین این رژیم در ایران گفت: اسراییل به خاطر این قطع رابطه، زیان سنگینی دیده است.

۲۹ شهریور ۱۳۵۷

یک فروند هواپیمای سی – ۱۳۰ نیروی هوایی پایگاه هفتم ترابری شیراز که به منظور حمل وسایل و خواروبار مورد نیاز مردم زلزله زده طبس از پایگاه شیراز عازم تهران بود، در هنگام نشستن در فرودگاه دوشان تپه سقوط کرد و دچار آتش سوزی شد. در این حادثه ۹ تن از سرنشینان این هواپیما شامل خدمه و مسافر، کشته شدند.

۲۹ شهریور ۱۳۳۸

نیکلای پکوف سفیر شوروی، پس از ۶ ماه و با پیام نیکیتا سرگیویچ خروشچف رهبر این کشور وارد تهران شد. روابط ایران و شوروی از زمان پیمان نظامی ایران و آمریکا در ۹ آبان ۱۳۳۶ هجری خورشیدی تیره شده بود.

۲۹ شهریور ۱۳۲۹

نصرالله انتظام وزیری به ریاست مجمع عمومی سازمان ملل برگزیده شد.

۲۹ شهریور ۱۳۲۰

روزنامه ی اطلاعات در سر مقاله یی با عنوان «مسوولیت وزیران در برابر مجلس و ملت» نوشت: وزیران ما تاکنون کار مهمی که داشتند اجرای یک سلسله فرمان ها و دستوراتی بود که به آنها داده می شد و از خود در کارها رأی و نظری نداشتند.

۲۹ شهریور ۱۳۰۵

محمد مصدق و آیت الله سید حسن مدرس در نشست مجلس شورای ملی، در سخنانی، قرارداد ۱۹۱۹ وثوق الدوله نخست وزیر با انگلیسی ها را محکوم کردند. انگلیس با این قرارداد امور نظامی و مالی ایران را به اختیار خود در می آورد.

۲۹ شهریور ۱۳۰۲

میرزا اسحاق خان رهبر مدیر اداره ی دوم سیاسی وزارت امور خارجه و از صاحب منصبان قدیمی این نهاد، با حفظ سمت به مدیریت کل وزارت امورخارجه برگزیده شد.

۲۹ شهریور ۱۳۰۱

رییس معارف ایالتی آذربایجان به پزشکان، دندانسازان، جراحان و چشم پزشکان آذربایجان اعلام کرد: افرادی که بیش از ۱۰ سال سابقه ی طبابت دارند و تا آن زمان برای دریافت اجازه نامه ی رسمی اقدام نکرده اند، یک سال مهلت دارند تا با ارایه ی اسناد و مدارک، نسبت به دریافت آن اقدام کنند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.