تاثیر اختلاف والدین بر رفتار کودکان

double-quot

کودکان دارای عواطف و احساسات لطیفی هستند و به دلیل این که در دوران کودکی به سر می برند وبه رشد و بلوغ فکری کامل نرسیده اند نمی توانند به خوبی تصمیم بگیرند به والدین در امور زندگی خود وابسته هستند به همین خاطر اگر دعوا و اختلاف و بگو مگویی بین والدین رخ دهد

کد خبر : 9133
تاریخ انتشار : چهارشنبه 2 اردیبهشت 1394 - 5:41
تاثیر اختلاف والدین بر رفتار کودکان

کودکان دارای عواطف و احساسات لطیفی هستند و به دلیل این که در دوران کودکی به سر می برند وبه رشد و بلوغ فکری کامل نرسیده اند نمی توانند به خوبی تصمیم بگیرند به والدین در امور زندگی خود وابسته هستند به همین خاطر اگر دعوا و اختلاف و بگو مگویی بین والدین رخ دهد اولین کسانی که صدمه می بینند فرزندان آن خانواده هستند.

والدین اگر بتوانند در هنگام دعوا و بگو مگو خودداری کنند و مانع دعوا شوند در حق کودکان خود لطف کرده‌اند .

 

کودکان در دنیای کودکی خود دارای روحیه شاد و آرام و بی دغدغه هستند و از رویاهای خوشی برخوردارند و نباید کسی این دنیای باورکردنی کودکان را خراب کنند . والدین نباید با دعوا و مطرح کردن مشکلات خود به کودکان ضربه وارد کنند؛ در دنیای کودکان بزرگسالان افرادی با مشکلات متعدد هستند و والدین می توانند با خودداری از دعوا در مقابل کودکان دنیا و رویای آنان را خراب نکنند.
والدین باید با کودکان به خوبی و با محبت و به دور از هر گونه ریا و تزویر برخورد کنند و کودکان را در خوشیهای خود شریک ببیند . شخصیت دادن به کودکان در دوران کودکی از نمونه های بارز تربیتی است ، به طوری که نباید کودکان در امور والدین دخالت کنند زیرا که بیان هر مسئله ای برای کودکان صحیح نیست و هر مشکلی سن و سال خود را می طلبد.
اختلاف همیشه در زندگی زوجین وجود دارد اما در هر خانواده ای باید از دعوا فاصله بگیرند البته این موضوع را خود کودکان متوجه نمی شوند بلکه بزرگسالان باید از بروز دعوا و اختلاف در مقابل کودکان خودداری کنند .
بعضی از والدین کودکان را مجبور به انتخاب یکی از آنها در میان دعوا اختلاف می کنند که این موضوع ذهن و روح کودک را در گیر می کند و فرزندان را دچار غصه و ناراحتی می کنند والدین می توانند اگر مشکلی وجود دارد به زبان کودکی و در قالب یک عروسک آن را به کودکان تفهیم کنند .
والدین می توانند با کم کردن اختلافات خود به واسطه وجود کودکان از آنها حمایت کنند و دنیا و رویاهای آنها را خراب نکنند و فرزندان نیز می توانند کمی با درک شرایط والدین از اوضاع خاص به وجود آمده پرهیز و یا خود را وقف دهند .
در بسیاری موارد تنش های والدین به خصوص در حضور کودکان موجب بالا رفتن اضطراب ، احساس نا امنی و نداشتن آرامش در کودکان می شود. بیشتر کودکانی که در معرض اختلافات والدین و خشونتهای خانگی هستند احساس گوش به زندگی ناشی از نگرانی شدید دارند، هر لحظه منتظر اتفاق بد ، زد و خورد والدین و تنشهای شدید بین آنها هستند .
به عبارتی دیگر پدر و مادر خود نقش ظالم یا مظلوم را بازی می کنند. افراد وقتی در موقعیت مظلوم واقع می شوند هر اتفاقی برایشان بیافتد و هر تنش و مشکلی داشته باشند بدون قدرت اعتراض تحمل می کنند تا جو خانه را به هر قیمتی آرام نگه دارند . این چنین افرادی ممکن است در زندگی آینده خود نتوانند نقش بالنده و روبه رشد متعادل داشته باشند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.