0 نظر
296 بازدید

ساخت و توسعه مسجد حسینی در منطقه ۷تهران

double-quot

تهران – جارپرس – شهردار منطقه ۷ تهران با اشاره به ساخت مسجد حسینی خاطرنشان کرد: ساخت مسجد حسینی به بهترین شکل ممکن و طراحی اسلامی ایرانی در اولویت قرار دارد تا این مسجد بتواند یکی از مساجد نمونه در شهر تهران بشود.   به گزارش جارپرس از روابط عمومی شهرداری منطقه ۷ تهران ،

کد خبر : 7846
تاریخ انتشار : دوشنبه 6 بهمن 1393 - 9:52
ساخت و توسعه مسجد حسینی در منطقه ۷تهران

تهران – جارپرس – شهردار منطقه ۷ تهران با اشاره به ساخت مسجد حسینی خاطرنشان کرد: ساخت مسجد حسینی به بهترین شکل ممکن و طراحی اسلامی ایرانی در اولویت قرار دارد تا این مسجد بتواند یکی از مساجد نمونه در شهر تهران بشود.

 

به گزارش جارپرس از روابط عمومی شهرداری منطقه ۷ تهران ، دکتر رضا نگهبان با اعلام این مطلب افزود: با توجه به قرار گرفتن مسجد حسینی در مسیر حریم بزرگراه امام علی (ع) مسجد قدیمی تخریب شد و به علت تعهد شهرداری در خصوص ساخت فضای جایگزین عملیات طراحی و احداث مسجد جدید از سال گذشته آغاز شد.

 

وی تصریح کرد: این مسجد در ۴ طبقه و با ظرفیت ۶۹۰ نمازگزار خواهد بود و مساحت زیربنای آن ۹۹۶ مترمربع و زیربنای کل ساختمان ۳ هزار و ۸۹۶ مترمربع است.

 

شهردار منطقه ۷ با بیان اینکه هدف از طراحی ساخت مسجد حسینی این است که آن را به عنوان یکی از نماد‌های شهر تهران معرفی نماییم، افزود: در طراحی مسجد حسینی موارد ویژه ای را مدنظر قرار داده ایم. بطوریکه اگر شخصی در امتداد گلدسته ها قرار گیرد به طرف قبله خواهد بود. همچنین کل فضای شبستان مسجد به سمت قبله ساخته می شود.

 

وی با اشاره به سخنان دکتر قالیباف شهردار تهران مبنی بر تعهد به احداث یک مسجد در هر محله، افزود: ما از تمامی ساکنین محل و ائمه جماعات سپاسگزاریم که با صبوری خود به ما این فرصت را دادند تا بتوانیم این مسجد را احداث کنیم. به طوریکه اکنون علاوه بر ساخت یک مکان معنوی شهروندان از یک مکان فرهنگی بزرگ نیز بهره مند خواهند شد.

 

شهردار منطقه ۷ افزود: این مسجد بخش‌هایی از قبیل سالن اجتماعات، کتابخانه و … را نیز خواهد داشت و کار احداث آن تا پایان سال ۹۴ به اتمام خواهد رسید.

 

وی با اشاره به وجود ۵۷ مسجد در سطح منطقه ، گفت: مساجد امام حسین(ع)، علی ابن ابیطالب(ع)، امام رضا(ع) و الجواد تعدادی از مساجد مرجع و بزرگی هستند که در منطقه هفت واقع شده اند.

 

دکتر نگهبان در ادامه مسجد را به عنوان نمادی از هویت اسلامی و ایرانی جامعه و کشور خواند و گفت: در حقیقت مردم ما حفظ هویت خود – چه در بعد مادی و چه در بعد معنوی – را درمسجد می بینند؛ از این رو مسجد یک نهاد است و نه تنها یک مکان برای اقامه نماز٫

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: مساجد خانه خدا و زادگاه انقلاب هستند و بر همین اساس باید توجه ویژه‌ای به توسعه مساجد داشته باشیم.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.