مذاکرات تهران و جاکارتا برای صادرات نفت به اندونزی

double-quot
تهران – جارپرس – مدیر امور بین الملل شرکت ملی نفت گفت: مذاکرات ابتدایی با اندونزی برای صادرات نفت انجام شده، اما مذاکرات قطعی و نهایی هنوز آغاز نشده است.
کد خبر : 7113
تاریخ انتشار : دوشنبه 24 آذر 1393 - 5:45
مذاکرات تهران و جاکارتا برای صادرات نفت به اندونزی

به گزارش جارپرس به نقل از ایرنا ، سیدمحسن قمصری در خصوص صادرات نفت ایران به اندونزی، اظهار داشت: برای صادرات نفت به اندونزی مشکلات فنی وجود دارد لذا باید بررسی کرد که آیا پالایشگاه های این کشور امکان جذب نفت خام ایران را دارند یا خیر؟

وی در پاسخ به اینکه صادرات نفت به اندونزی با تحریم منافات دارد یا خیر؟ گفت: البته هنوز قطعی نیست. میزان صادرات در چارچوب تفاهمات قرار می گیرد.

مدیر امور بین الملل شرکت ملی نفت خاطرنشان کرد: اندونزی برای دریافت نفت ایران مشکلی با تحریم ندارد، زیرا اندونزی جزو کشورهایی است که می تواند در شرایط فعلی از ایران نفت دریافت کند.

چندی پیش یک مقام ارشد اندونزیایی از آمادگی این کشور برای واردات نفت از ایران خبر داده و اظهار داشته بود: دولت این کشور طرحی را اجرا می کند که براساس آن واردات مستقیم نفت خام از تولیدکنندگان برای اطمینان از ذخایر نفت پالایشگاه های داخلی در درازمدت افزایش می یابد.

وزیر انرژی و منابع معدنی اندونزی اظهار داشته است: جوکو ویدودو رییس جمهور جدید این کشور دستور داده دولت تا حد امکان از منابع مستقیم تولید، نفت خام خریداری و وارد کند.

به گفته وی، این دستور رییس جمهور اندونزی به دلیل دشواری افزایش تولید نفت داخلی در آینده نزدیک است، بنابراین برای اطمینان از ذخایر، نفت خام وارد می شود.

سودیرمان سعید گفت: دولت اندونزی نمی خواهد تنها به نفت برخی کشورهای تولیدکننده وابسته باشد و در نتیجه تامین کنندگان نفت بیشتری در بازار پیدا می کند.

حسن خسروجردی رییس اتحادیه صادرکنندگان فرآورده های نفت، گاز و پتروشیمی ایران نیز خرداد ماه از مشارکت ایران، اندونزی و چین برای ساخت ۶ پالایشگاه نفت و میعانات گازی در شرق آسیا خبر داده بود.

وی گفته بود مذاکرات با فاینانسورهای چین برای تامین بخشی از منابع سه میلیارد دلاری این طرح پالایشگاه سازی آغاز شده است.

وی تصریح کرد: توافق نهایی انجام گرفته و ۶ پالایشگاه نفت خام فوق سنگین و میعانات گازی در اندونزی احداث می شود. پنج پالایشگاه میعانات گازی نیز در مجموع با ظرفیت ۱۵۰ هزار بشکه و یک پالایشگاه نفت سنگین ۱۵۰ هزار بشکه ای در اندونزی احداث خواهد شد.

اندونزی در حال حاضر روزانه ظرفیت پالایش یک میلیون بشکه نفت را دارد که حدود دو سوم تقاضای این کشور را تامین می کند و به معنی این است که این کشور باید برای پر کردن این شکاف روزانه بیش از ۵۰۰ هزار بشکه فرآورده های سوختی وارد کند.

وزیر انرژی اندونزی همچنین اعلام کرد دولت این کشور به دنبال واردات نفت خام از روسیه است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.