0 نظر
138 بازدید

توان نظامی جمهوری اسلامی مهمترین عامل بازدارنده در برابر تهدیدات است / وارد جنگ با داعش نمی شویم

double-quot

تهران – جارپرس – معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره توان نظامی جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: اگر امروز غربی ها و آمریکایی ها حاضر به مذاکره شده اند، دلیلش توان نظامی کشور است و علی رغم همه رجز خوانی ها، احتمال حمله نظامی آنان بسیار پائین است. زیرا اگر آمریکایی ها می

کد خبر : 5678
تاریخ انتشار : چهارشنبه 2 مهر 1393 - 13:29
توان نظامی جمهوری اسلامی مهمترین عامل بازدارنده در برابر تهدیدات است / وارد جنگ با داعش نمی شویم

تهران – جارپرس – معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره توان نظامی جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: اگر امروز غربی ها و آمریکایی ها حاضر به مذاکره شده اند، دلیلش توان نظامی کشور است و علی رغم همه رجز خوانی ها، احتمال حمله نظامی آنان بسیار پائین است. زیرا اگر آمریکایی ها می توانستند تاکنون این کار را انجام داده بودند.

به گزارش جارپرس از روابط عمومی سازمان بسیج شهرداری تهران، معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در نشستی با بسیجیان شهرداری تهران دوران دفاع مقدس را عامل پیشرفت کشور دانست و اظهار داشت: ما در ۸ سال جنگ تحمیلی دفاع جانانه ای کردیم و دشمن  علی رغم جنگ پرهزینه ، نه تنها به اهداف خود نرسید، بلکه موجب ایجاد برکات زیادی برای کشورمان شد.

سردار سنائی راد افزود: ما در جنگ یاد گرفتیم که روی پای خود بایستیم و به گفته وزیر امور خارجه کشورمان، صنایع دفاعی ما امروز باید الگویی برای سایر صنایع و عرصه ها در کشور باشد. ما در ابتدای جنگ فشنگ را وارد می کردیم، اما امروز موشک هایی با برد ۲ هزار کیلومتر ساخته ایم. راکت های فجر۳ و فجر ۵ ما در غزه موجب رعب و وحشت اسرائیل شده بود.

وی گفت: بعد از فتح خرمشهر صهیونیست ها به جنوب لبنان حمله کردند و در آن زمان بدون هیچ مقاومت و درگیری موفق به اشغال آن مناطق شدند. اما امروز بعد از جنگ ۵۰ روزه صهیونیست ها شکست می خورند و مهمترین عامل آن وجود پهبادها، ذخایر موشکی و تکنیک های جنگ زمینی است که از جمهوری اسلامی در اختیار مردم مظلوم فلسطین قرا گرفت.

معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره توان نظامی جموری اسلامی ایران تصریح کرد: اگر امروز غربی ها و آمریکایی ها حاضر به مذاکره شده اند، دلیلش توان نظامی کشور است و علارغم همه رجز خوانی ها، احتمال حمله نظامی آنان بسیار پائین است. زیرا اگر آمریکایی ها می توانستند تاکنون این کار را انجام داده بودند. مذاکرات نیز به خودی خود بد یا خوب نیست، بلکه ابزاری است که می توان جهت تامین مصالح نظام از آن بهره گرفت که اگر به گفتگوی حکیمانه و عزت مندانه پایبند نباشیم می تواند نتایج منفی هم برایمان به دنبال داشته باشد.

سنایی راد راه اندازی ائتلاف علیه گروه داعش را یک نمایش سیاسی از سوی آمریکایی ها خواند و ابراز داشت: امروز مشاهده می کنیم که آمریکایی ها با ۴۰ کشور ائتلاف علیه گروه داعش راه انداخته اند، داعشی که خودشان راه انداخته اند و جالب است تروریسم را به دو بخش خوب و بد تقسیم بندی می کنند. بیش از ۸۵ درصد داعشی های عراق بعثی ها هستند که سرکرده های آنان توسط انگلیسی ها تعیم و تربیت شده اند.

وی ادامه داد: ابوبکر بغدادی یکی از این سرکرده هاست که برخلاف اسمش اهل بغداد هم نیست. انتخاب عنوان او به منظور تحریک حس ناسیونالیستی و حس مذهبی مردم است. وی سرهنگ ستاد بعثی است که در دولت اسلامی معرفی می شود و بعد از سال ۲۰۱۰ به عنوان سرکرده این گروه انتخاب می شود.

سنائی راد با بیان اینکه داعشی ها ۴ گروه را به عنوان دشمنان خود می شناسند گفت: گروه اول دشمنان داعش، صفوی ها هستند که همان ایرانی ها می باشند. زیرا آنان قائل هستند که آئین ایرانی ها ادامه دوران صفوی است. گروه دوم رافضیون یا شیعیان عرب هستند و سومین گروه نیز صلیبیون هستند که به اعتقاد داعشی ها این گروه می توانند یا جزیه دهند، یا به آئین داعش درآیند و یا اموال خود را بگذارند و بروند. البته بعد از حمله داعش به مسیحیان اتحادیه اروپا علیه داعش بیانیه صادر کردند. گروه آخر هم مرتدین یا سنی  هایی هستند که همراهی نمی کنند.

معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تصریح کرد: امروز در عراق ظرفیت سیاسی – اجتماعی زیادی برای بازی های سیاسی وجود دارد. ۱۷ درصد مردم عراق  را کردها تشکیل می دهند که بعد از ورود داعش، آقای بارزانی بازی های پیچیده ای را آغاز کرده است. ۲۰ درصد اعراب سنی هستند که از قدیم حکومت را در اختیار داشته اند و صدام از این گروه بوده است. ۶۰ درصدجمعیت نیز شیعیان عراق هستند و ۳ درصد باقی مانده را اقلیت ها تشکیل می دهند. پس بستر اجتماعی برای منازعات فراهم است. لذا می بینید که شهر موصل با خیانت آشکار و بدون هیچ درگیری سقوط می کند.

وی با اشاره به درآمد بالای گروه داعش در عراق اظهار کرد: روزانه بین ۷ تا ۸ میلیون دلار درآمد این گروه از محل قاچاق نفت است. یک راه دیگر درآمدهای داعش مصادره اموال مردم، تاراج اموال دولتی است. امروز ترکیه هم حامی داعش است. لذا بخش عمده این گروه دال  وتاجر هستند و تفنگدارنشان عمدتا از حوزه قفقاز و آسیای میانه است.
سنائی راد گفت: دو عامل فقر و جهل عامل سوء استفاده این گروه از مردم است. داعشی ها علاوه بر سلاح از رسانه ها به نحو احس بهره می گیرند و همه این ها نشان دهنده آن است که داعش ایدئولوژی و برنامه هایش را از یک اتاق فکر تغذیه می کند.

معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خاطر نشان کرد: این اتاق فکر از لندن تغذیه می شود. غربی ها به این نتیجه رسیده اند که امروز به جای جنگ تمدن ها، جنگ درون اسلامی راه بیندازند. به همین منظور شبکه های ماهواره ای و اینترنتی را با این هدف راه اندازی کرده اند. در انگلیش حسینه زده اند، حوزه علمیه راه انداخته اند، در روز عاشورا با کمک پلیس لندن قمه زنی می کنند. یاسرالحبیب کتابی علیه عایشه می نویسد و پلیس کویت اورا بازداشت می کند و بعد از مدت کوتاهی با حمایت انگلیس آزاد می شود و هم اکنون در لندن فعالیت می کند.

وی با بیان این سوال که آیا آمریکا با ائتلاف ۴۰ کشور نمی تواند پرونده داعش را در هم پیجچد افزود: این یک بازی سیاسی است. این که آمریکا می گوید برای مبارزه با داعش ده سال وقت نیاز است، نشان دهنده آن است که آنها در این مسئله برنامه دارند. داعش یک عنصر جاهل و فریب خورده است. لذا ما در جنگ داعش ورود پیدا نمی کنیم. جنگ با داعش ماهیت عربی دارد و اگر آنها از ما کمک بخواهند به آنها یاری می رسانیم.

سنائی راد  گفت: محوریت رهبری و تشکلیل بسیج دو نعمت الهی است که برآمده از انقلاب است. در جنگ و هشت سال دفاع مقدس ما با جهاد و شهاد آشنا شدیم و امروز با تکیه بر این فرهنگ و روحیه جهادی می توانیم از پس مشکلات برآئیم.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.