حاشیه نشینی، آموزش وسوء تغذیه از معضلات مهم سیستان و بلوچستان است

double-quot
زاهدان – جارپرس – معاون توسعه امور آموزشی و فرهنگی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور گفت: پدیده حاشیه نشینی، سوء تغذیه، فضاهای نامناسب آموزشی و بازماندگان از تحصیل از معضلات مهم در استان سیستان و بلوچستان هستند.
کد خبر : 11999
تاریخ انتشار : شنبه 25 مهر 1394 - 10:31
حاشیه نشینی، آموزش وسوء تغذیه از معضلات مهم سیستان و بلوچستان است

به گزارش جارپرس به نقل از ایرنا واعظ مهدوی در سفر به شهرستان نیکشهر جمعه شب در نشست کمیته برنامه ریزی این شهرستان اظهار داشت: سازمان مدیریت و برنامه ریزی با اختصاص اعتبارات و اقدام لازم برای مقابله با حاشیه نشینی، استاندارد سازی فضاهای آموزشی، جذب بازماندگان از تحصیل و کاهش آثار سوء تغذیه را بطور جدی دنبال می کند.
وی افزود: حدود ۱۰ میلیون نفر از جمعیت کشور برای اشتغال و امید به زندگی بهتر به حاشیه شهرهای صنعتی، تجاری و اقتصادی روی آورده اند.
وی ادامه داد: آماده سازی امکانات و ساماندهی مناطق حاشیه ای عزم جدی مسئولان در سیستان و بلوچستان را می طلبد.
وی گفت: برای رفع مشکل بازماندگان از تحصیل برنامه جدی پیش بینی شده که بر اساس همین برنامه ریزی ها ۵۰ درصد این افراد در سال جاری و ۵۰ درصد دیگر در سال آینده جذب خواهند شد.
معاون توسعه و امور آموزشی و فرهنگی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور بیان کرد: به منظور پیگیری و بهبود وضعیت حوزه آموزش و پرورش به ویژه ساخت مدارس و اجرای طرح اوقات فراغت باید ستادی در تهران تشکیل تا این موارد بهتر پیگیری و مدیریت شود.
واعظ مهدوی افزود: مشکلات مطرح شده از سوی فرماندار نیکشهر براساس اولویت پیگیری و اقدامات لازم صورت خواهد گرفت.
وی خاطرنشان کرد: ناامنی غذایی و سوء تغذیه در هفت استان کشور به ویژه استان سیستان و بلوچستان جدی است که هماهنگی هایی با بنیاد برکت، بنیاد علوی و نهادهای دیگر برای کاهش مشکلات سوء تغذیه انجام شده است.
معاون توسعه امور آموزشی و فرهنگی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور گفت: در این سفر صداقت و وطن پرستی، ایمان، تواضع و علاقه به انقلاب و کشور را به وضوح در مردم استان سیستان و بلوچستان دیدیم و همین مساله ما را برای انجام کار در این استان بیشتر متعهد می کند.
سرپرست سازمان مدیریت و برنامه ریزی سیستان و بلوچستان نیز گفت: نیکشهر از محرومترین مناطق استان سیستان و بلوچستان است که شاخص های آن با استان و کشور فاصله های زیادی دارد.
غلامرضا مالکی افزود: تلاش داریم با اختصاص اعتبار و برنامه ریزی لازم بسیاری از مشکلات اعتباری و کندی کار طرح های عمرانی مرتفع شود و شاخص های توسعه نیکشهر ارتقا یابد.
فرماندار نیکشهر نیز با تشریح مسائل و مشکلات این شهرستان گفت: وجود بیش از ۲۰۰ فضای نامناسب آموزشی ،کلاس های درس در مدارس کپری و خشتی گلی، نبود اعتبار برای جابجایی دانش آموزان از مهمترین مشکلات در حوزه آموزش و پرورش است.
صاحب گل صالحی افزود: از دو هزار و ۶۸۰ کیلومتر راه روستایی بیش از دو هزار کیلومتر خاکی و فاقد پل و ابنیه فنی است که نیازمند اعتبار ویژه برای بهسازی و استاندارد سازی است.
وی از پایین بودن شاخص های آب روستایی انتقاد کرد و افزود: از ۳۹۵ روستای این شهرستان در حدود ۱۰۰ روستا شبکه آبرسانی دارند و بقیه با تانکر و مهار چشمه آبرسانی می شوند.
صالحی خواستار اختصاص اعتبار برای تکمیل طرح های نیمه تمام در این شهرستان شد.
فرماندار قصرقند نیز گفت: شهرستان تازه تاسیس قصرقند نیاز به توجه جدی مسئولان استانی و کشوری دارد.
حمیرا ریگی خواستار احداث بیمارستان، ورزشگاه و آسفالت راههای روستایی شد.
نیکشهر در ۵۱۰ کیلومتری جنوب زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان واقع شده است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.