با حضور استاندار مرکزی و سفیر فیلیپین راه های توسعه مناسبات دوجانبه بررسی شد
به گزارش جارپرس به نقل از استانداری مرکزی محمد حسین مقیمی با اشاره به جمعیت استان مرکزی، اظهار کرد: این استان، استانی صنعتی است که از ۱۲شهرستان آن، ۴ شهرستان اراک، ساوه، زرندیه و دلیجان صنعتی هستند.
وی بیان کرد: در استان مرکزی با حدود ۳۰۰۰ واحد صنعتی، چهارمین استان صنعتی کشور است و دارای ظرفیت معادن سرب، روی، مس و سنگ های ساختمانی می باشد.
وی گفت: این استان دارای ظرفیت کارخانجات تولید خودرو، سیمان، ماشین آلات صنعتی، واگن مسافری و باری و همچنین صنایع غذایی می باشد که تولیدات این کارخانجات می تواند در اختیار مردم فیلیپین قرار گیرد.
مقیمی استانÂ مرکزی را از قطب های مهم کشاورزی در کشور برشمرد و گفت: این استان در زمینه کشاورزی نیز شرایط خوبی دارد و به دلیل نزدیکی به استان تهران امکان انتقال سریع محصولات به پایتخت وجود دارد.
استاندار مرکزی با اشاره به اینکه بیت امام خمینی(ره) و مدرسه ای که ایشان در آن تحصیل می کردند در شهرستان خمین می باشد، ابراز کرد: استان مرکزی دارای اماکن مذهبی و تاریخی بسیاری است که می تواند در زمینه صنعت گردشگری نیز مورد توجه قرار گیرد.
وی با بیان اینکه روابط تجاری و سقف مبادلات تجاری بین دو کشور ایران و فیلیپین خیلی بالا نیست، عنوان کرد: از کشور ما به فیلیپین مواد معدنی، پتروشیمی و نفتی صادر می شود و موز و روغن نیز وارد می گردد.
مقیمی با اشاره به اینکه در مناطق ویژه استان مرکزی از جمله ساوه و زرندیه امکان سرمایه گذاری مشترک وجود دارد، افزود: این آمادگی وجود دارد تا در زمینه توریسم ارتباط بیشتری برقرار نمائیم و محصولات کشاورزی از جمله انار و پسته، محصولات لبنی، روغن پایه و قیر، محصولات شیشه، پلی استر و ماشین آلات کمباین و ساخت تجهیزات صنعتی را به کشور فیلیپین صادر کنیم.
استاندار مرکزی افتتاح نمایشگاه صنعت و معدن با حضور ادوارد منز سفیر فیلیپین را فرصت خوبی برای ارائه و معرفی محصولات و تولیدات استان برشمرد و گفت: امیدوارم در مباحث اقتصادی بتوانیم با کشور فیلیپین به نتایج مطلوبی دست یابیم.
سفیر فیلیپین نیز اظهار کرد: کشور فیلیپین ۱۰۰ میلیون نفر جمعیت دارد که بیشتر آن را نسل جوان تشکیل می دهند و وضعیت اقتصادی این کشور در سال های اخیر بسیار مناسب بوده است.
ادوارد منز افزود: اقتصاد کشور فیلیپین از جهاتی با اقتصاد ایران متفاوت است ولی وجه تشابه آن در زمینه کشاورزی است که در کشور فیلیپین نیز کشاورزی نقش مهمی در اقتصاد این کشور دارد.
وی با اشاره به اینکه فیلیپین کشوری گرمسیر است و محصولات کشاورزی گرمسیری دارد، ادامه داد: Â کشور ایران دارای چهار فصل است که باعث می شود محصولات کشاورزی این کشور تنوع داشته باشد و از این جهت فیلیپین می تواند بازار خوبی برای محصولات کشاورزی ایران باشد.
سفیر فیلیپین ابراز کرد: کشور ما همچون ایران کشوری صنعتی نیست و اغلب صنایع ما کوچک و متوسط هستند و در ایران نیز درصد بالایی صنایع کوچک و متوسط وجود دارد که مزیتی برای توسعه همکاری دو کشور محسوب می شود و ایران می تواند در ایجاد صنایع سنگین مانند نیروگاه و ماشین آلات سنگین به ما کمک نماید.
ادوارد منز سفر خود به استان مرکزی را فرصت خوبی برای توسعه اقتصادی دو کشور عنوان کرد و گفت: اگر تجار دو کشور باهم همکاری و ارتباط بیشتری داشته باشند نقاط مشترک بیشتری برای تجارت خواهند یافت.
سفیر فیلیپین بیان کرد: هدف از این سفر آشنایی با قابلیت های استان مرکزی برای ارتقای مناسبات تجاری است و از مقامات استان مرکزی نیز دعوت می شود در نشستی که ماه آینده برای توسعه روابط دوجانبه در تهران برگزار می شود، شرکت کنند.
وی با اشاره به اینکه دولت جمهوری اسلامی ایران نیز اعتقاد به رونق صنعت گردشگری دارد و آن را از اولویت های کاری خود قرار داده است، ابراز Â کرد: از دیگر اهداف من در این سفر ارتقای سطح همکاری در زمینه گردشگریÂ می باشد که افزایش شناخت از دو کشور می تواند به تحقق این امر کمک نماید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰