تفکر شهردار ی بر پایه مسجد محوری است

تهران – جارپرس – شهردار منطقه ۹ تهران در جمع نمازگزاران مسجد المهدی (عج) با اشاره به فعالیتهای شهرداری تهران در سالهای اخیر گفت: تفکر شهرداری بر پایه مسجد محوری است. به گزارش جارپرس از روابط عمومی شهرداری منطقه ۹ تهران ، سید علیرضا حسینی با حضور در مسجد المهدی (عج) و ضمن دیدار با

به گزارش جارپرس از روابط عمومی شهرداری منطقه ۹ تهران ، سید علیرضا حسینی با حضور در مسجد المهدی (عج) و ضمن دیدار با امام جماعت و نمازگزاران این مسجد با اشاره به اقدامات جهادی شهرداری تهران در چند سال اخیر گفت: فعالیتهای شهرداری حول محور مساجد پیگیری می شود و مساجد فعال باعث پویایی و نشاط معنوی شهروندان محله خواهد شد.
وی بسیج مجموعه شهرداری در راستای انجام کارها حول محور مساجد درکمترین زمان ممکن را از اولویت ها برشمرد و گفت : مباحث عمرانی و نوسازی مساجد سطح منطقه در دستور کار مدیریت شهری منطقه قرار گرفته است.
حسینی افزود: از جمله اقدامات دیگری که در خصوص مساجد در حال بررسی و پیگیری است، تعمیر و بهسازی سیستمهای پخش اذان در تمامی مساجد و هیئات منطقه بوده که همزمان با ماه مبارک رمضان اجرایی می شود .
وی با بیان اینکه اولویت طرح های فرهنگی و اجرای آن در مساجد است ، گفت: این شهرداری با تمامی امکانات در خدمت امور مساجد بوده و هر اقدامی از مسجد نشات بگیرد بطور قطع به نتیجه رسیده و خدمات فراوانی را برای ساکنین محلات در بر دارد.
شهردار منطقه ۹ ادامه داد: با توجه به وجود مساجد و هیئات ، منطقه دارای ظرفیت ها خوب و مستعد فعالیت های مناسبی بوده و چنین تشکل مردم نهاد و فعالی را نمی توان در جای دیگری یافت و با کمترین هزینه بتوان بیشترین بازدهی را به شکلی عمیق در باور افراد ایجاد کرد.
در ادامه حجت الاسلام تدین امام جماعت مسجد المهدی(عج) ، شهردار تهران را پیشرو در اقدامات جهادی برشمرد و خاطرنشان کرد: ویژگیهای جبهه و دفاع مقدس در بدنه و رگ و ریشه مجموعه بزرگ شهرداری تهران جاری و ساری است و آثار و برکاتش به وضوح پیداست.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰