مجیدی: فیلم محمد(ص) به جنبه رحمت للعالمین شخصیت پیامبر پرداخته است

double-quot

تهران – جارپرس -کارگردان فیلم محمد(ص) گفت: در این فیلم سعی شده رحمت اللعالمین بودن شخصیت پیام اسلام را بیش از جنبه های دیگر شخصیتی ایشان به جهانیان معرفی کنیم.

کد خبر : 3508
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 6 خرداد 1393 - 18:04
مجیدی: فیلم محمد(ص) به جنبه رحمت للعالمین شخصیت پیامبر پرداخته است

به گزارش جارپرس ازایرنا، مجید مجیدی کارگردان سینمای ایران که فیلم محمد(ص) آخرین اثر اوست عصر سه شنبه در مراسم اختتامیه هفتمین اجلاس مجمع عمومی اتحادیه رادیو تلویزیون های اسلامی اظهار کرد: در ابتدا باید از مسوولان فرهنگی کشور گله کرد که حضور فعالی در این مراسم ها ندارند و ما انتظارات بیشتری از آنها داشتیم.

وی با بیان این که، فیلم محمد(ص) مراحل پایانی خود را طی می کند و تا پنج ماه دیگر مراحل تولید آن به پایان می رسد افزود: هدف از ساخت این فیلم ایجاد نهضت فیلم سازی است که الطاف حضرت محمد(ص) شامل حال این فیلم شده و تا حدی به اهداف خود دست پیدا کردیم.

مجیدی ادامه داد: اتفاقی که در این فیلم افتاد از تصورات من خارج بود و با عنایت ویژه ای خداوند به این اثر داشت، اتفاق فوق تصور ما رخ داد.

وی به ساخت شهرک سینمایی عظیمی برای جهان اسلام در جاده قم اشاره و تصریح کرد: با همت مسوولان، این شهرک تا ۳۰سال آینده به خوبی می تواند پاسخگوی نیازهای تلویزیونی و سینمایی اسلامی است.

وی به جای خالی فیلم محمد(ص) در میان آثار سینمایی ۱۰۰ سال اخیر اشاره کرد و گفت: از آغاز کار صنعت سینما تاکنون تنها یک فیلم به شخصیت پیامبر گرامی اسلامی پرداخته است و جای خالی فیلمی که تمام ابعاد شخصیت ایشان را نشان دهد به شدت احساس می شود.

مجیدی اضافه کرد: فیلم محمد(ص) تنها قطره ای از وجود پیامبر اسلام بوده است و ما به دنبال این بودیم که جنبه رحمت للعالمین بودن ایشان را به خوبی به تصویر بکشیم.

وی به اهمیت نقش رسانه در دنیای امروز هم اشاره کرد و گفت: بسیاری از تحلیل گران معتقدند اگر پیامبری در دنیای امروز و عصر حاضر حضور داشت رسانه را به عنوان پیامبران عصر جدید معرفی می کرد، زیرا پیام را به بهترین شکل منتقل می کنند.

مجیدی با انتقاد از فیلم نوح(ع) که توسط سینمای دنیای غرب ساخته شده عنوان کرد که این فیلم به قدری سخیف و در سطح پایین ساخته شده بود که بنده از دیدن آن تمام اعضای بدنم به لرزه افتاد.

وی گفت: در خلق آثار زندگی پیامبران باید قداست آن پیامبر حفظ شود و نباید ایشان را طوری نمایش دهیم که تاثیر بدی بر فضای اجتماعی جامعه بگذارد.

مجیدی با انتقاد از ساخت فیلم ها و سریال های نامناسب در کشور ترکیه گفت: متاسفم در کشوری مانند ترکیه که ۹۰ درصد جمعیت مسلمان دارد، فیلم هایی ساخته می شود که مانند اختاپوس خانواده های ما و سایر ملل را اسیر خود کرده و مضامینی مانند پیامبر گرامی اسلام نادیده گرفته می شود.

وی در ادامه گفت: بهتر است کمی کنکاش کنیم که در کشور ما چقدر برای معرفی اسلام واقعی و پیامبر گرامی اسلام کار شده است و چه مقدار آثار ما با فرهنگ اسلامی مطابقت دارد.

مجیدی همچنین از کمیت گرایی در فرهنگ امروز کشور انتقاد کرد و گفت: باید کمیت به سمت کیفیت پیش برود، زیرا هر چقدر تعداد آثار اسلامی بالا برود، اما کیفیت نداشته باشد نمی تواند تاثیر خود را داشته باشد.

این فیلم ساز در بخش دیگری از سخنان خود به بیداری اسلامی در کشور های منطقه اشاره کرد و گفت: در سالهای اخیر می بینیم که مردم منطقه آگاه شده اند و دیگر زیر بار ظلم و ستم نمی روند و سفارتخانه های کشورهای بیگانه را اشغال می کنند که سینمای دنیای اسلام نباید آن را نادیده بگیرد.

این کارگردان سینما با بیان اینکه هنرمندان ارزشی فراوانی در کشور وجود دارد بیان کرد: به فضل خدا هنرمندان ارزشی فراوانی در ایران و سایر کشورهای اسلامی وجود دارند که بوسیله آنها می توانیم روح والای معرفتی پیامبر اسلام را نشان دهیم.

مجیدی در پایان افزایش سطح فرهنگی عمومی اجتماع را لازمه رشد دنیای اسلام دانست و گفت: سطح فرهنگ اجتماعی در دنیای اسلام باید رشد کند تا آثار فرهنگی که خلق می شد بتواند برافکار عمومی جهان تاثیر بگذارد.

مراسم اختتامیه هفتمین اجلاس مجمع عمومی اتحادیه رادیو تلویزیون های کشورهای اسلامی با حضور عزت الله ضرغامی رییس صدا و سیما در سالن اجلاس سران برگزار شد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.