0 نظر
253 بازدید

جایزه ادبی امیرحسین فردی به نام ادبیات داستانی کلید خورد

double-quot

تهران – جارپرس -رییس حوزه هنری استان تهران از راه اندازی جایزه بزرگ ادبی زنده یاد امیر حسین فردی در حوزه ادبیات داستانی کشور توسط این نهاد فرهنگی در سال جاری خبر داد.

کد خبر : 3233
تاریخ انتشار : جمعه 19 اردیبهشت 1393 - 10:38
جایزه ادبی امیرحسین فردی به نام ادبیات داستانی کلید خورد

 به گزارش جارپرس محسن مومنی شریف روز جمعه در حاشیه بازدید از نمایشگاه بین المللی کتاب تهران به ایرنا گفت : پیش از این علیرضا قزوه در مراسم بزرگداشت زنده یاد فردی پیشنهاد برگزاری و راه اندازی جایزه ای ادبی به نام این نویسنده فقید را مطرح کرده بود و ما نیز برآن شدیم تا برای زنده نگهداشتن نام نویسنده متعهد ادبیات انقلاب و جنگ جایزه ای را به نام وی طراحی کنیم .

وی درباره این مساله که جایزه فردی برای چه گونه ای از ادبیات داستانی در نظر گرفته شده است خاطرنشان کرد : این موضوع یکی از مسایل مهمی است که با برگزاری جلساتی در حوزه هنری آن را بررسی خواهیم کرد و چگونگی برگزاری جایزه در حوزه کودک و نوجوان یا بزرگسال پس از برگزاری جلسات اعلام می شود.

نویسنده زمانی برای بزرگ شدن با اشاره به حضور احمد دهقان داستان نویس در کارگاه قصه و رمان حوزه هنری گفت: حوزه هنری امسال برای ادبیات داستانی برنامه های متعددی دارد و حضور دهقان در اعتلای این بخش تاثیر زیادی دارد.

پیش از این اعلام شده بود که دهقان پس از پایان بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران به عنوان مدیر جدید کارگاه قصه و رمان حوزه هنری معرفی و جایگزین صادق کرمیار خواهد شد.

امیرحسین فردی درسال ۱۳۲۸ در اردبیل به دنیا آمد ، عضویت در حوزه اندیشه و هنر اسلامی (حوزه هنری)، سردبیری و مدیرمسئولی «کیهان بچه ها» (به مدت ۳۱ سال)ـ مؤسس و مدیر مسئول کیهان علمی، عضویت در شورای داستان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، عضویت در شورای داستان بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس، مسئولیت جشنواره انتخاب کتاب سال شهید حبیب غنی پور، مسئولیت شورای ادبیات داستانی نیروی مقاومت بسیج و مدیریت کارگاه قصه و رمان حوزۀ هنری از سوابق مسئولیت های اجرایی وی است.

چندین بار داوری برای کتاب سال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس، کتاب سال شهید حبیب غنی پور، جشنواره ادبیات داستانی بسیج، جشنواره راهیان نور، انجمن قلم ایران، جشنواره قصه های قرآنی از تجربه های دیگر وی است.

وی از مؤسسین کتابخانه مسجد جوادالائمه(ع) در سال ۱۳۵۳ و تشکیل شورای نویسندگان آن مسجد است که در ادامه به حوزهٔ هنری پیوست و از ستون های اولیهٔ این نهاد بود.

وی پنجم اردیبهشت ۱۳۹۲، دچار مشکل تنفسی شد و در راه انتقال به بیمارستان لقمان درگذشت.

بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران فردا شنبه بیستم اردیبهشت ماه با علاقه مندان این رویداد بزرگ تا سال آینده خداحافظی می کند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.