رییس سازمان هواپیمایی: کاروان های راهیان نور ازطریق هوایی جابه جا می شوند

double-quot
آبادان – جارپرس – رییس سازمان هواپیمایی کشور گفت: برای جابه جایی کاروان های راهیان نور از طریق هوایی برنامه ریزی شده است.
کد خبر : 8733
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 26 اسفند 1393 - 9:31
رییس سازمان هواپیمایی: کاروان های راهیان نور ازطریق هوایی جابه جا می شوند

به گزارش جارپرس به نقل از ایرنا ، علیرضا جهانگیریان در نشستی در سرسرای اجتماعات فرودگاه بین المللی جمی آبادان افزود: بخش هوانوردی کشور می تواند برای جابه جایی زائران کاروان های راهیان نور به ستاد مرکزی راهیان نور کمک کند.

وی که برای بررسی مشکلات این فرودگاه به آبادان سفر کرده، با اشاره به برگزاری نشست هایی با برخی دستگاه های مرتبط با موضوع راهیان نور، اظهار کرد: از تمام ظرفیت هواپیماها و شرکت ها برای جابه جایی آن دسته از اعضای کاروان های راهیان نور که از نقاط دوردست کشور قصد سفر به مناطق عملیاتی دفاع مقدس را دارند، استفاده می کنیم.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند نیز در این نشست فرودگاه آبادان را یکی از شاخص های توسعه اقتصادی منطقه نام برد و گفت: توسعه فرودگاه بین المللی جمی آبادان در دستور کار منطقه آزاد اروند است.

اسماعیل زمانی از اختصاص ۱۰۰ میلیارد ریال به منظور توسعه پایانه شماره پنج و فضای سبز فرودگاه خبر داد و افزود: سازمان منطقه آزاد اروند برنامه جامع بلند مدت ۵۰ ساله ساخت فرودگاه بزرگ آبادان را پیش بینی کرده است.

وی گفت: طراحی ، مکان یابی و مطالعه اولیه ساخت فرودگاه جدید آبادان توسط مشاوره بین المللی درحال انجام است و به محض آماده شدن عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.

در این نشست، قائم مقام سازمان منطقه آزاد اروند و مدیر فرودگاه بین المللی آبادان و جمعی از کارشناسان هواپیمایی کشور حضور داشتند.

فرودگاه بین المللی آبادان جزو نخستین فرودگاه های ایران است که در سال ۱۳۲۰ توسط شرکت ملی نفت ایران و به دلیل وجود پالایشگاه آبادان احداث و با رونق گرفتن آبادان و خرمشهر، فرودگاه نیز توسعه یافت تا جایی که نخستین پروازهای خارجی از مهرآباد و سپس آبادان در نیمه دوم سال ۱۳۲۸ آغاز شد.

در سال ۱۳۴۶ فرودگاه اصلی و کنونی آبادان در مساحتی حدود ۶۶/۳۷۲ هکتار ساخته و سه سال بعد ازسوی شرکت ملی نفت به سازمان هواپیمایی کشوری واگذار شد.

فرودگاه آبادان به عنوان Alternate (فرودگاه کمکی و احتیاطی) فرودگاه مهرآباد برای پروازهای خارجی بود و هرگاه به دلایل جوی و سایر عوامل، پروازی قادر به نشستن در فرودگاه مهرآباد نبود، از فرودگاه آبادان برای فرود استفاده می کرد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.