کار گروهی سیاسی هنوز در کشور ما جا نیفتاده است

double-quot

۹۲/۱۰/۰۷

تهران _ جارپرس _ عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در خصوص اقدام وزارت کشور مبنی بر دعوت از ۵۰ حزب جهت هم اندیشی گفت : فرهنگ صحیح حزب گرایی و کار گروهی سیاسی ، اجتماعی و اقتصادی هنوز در کشور ما جا نیفتاده و تعداد احزاب کمتر از عدد ۱۰۰ می باشد که این در قبال جمعیت ۷۵ میلیونی ایران بسیار ناچیز است.

کد خبر : 2242
تاریخ انتشار : شنبه 7 دی 1392 - 13:06
کار گروهی سیاسی هنوز در کشور ما جا نیفتاده است

 

عباسعلی منصوری آرانی در در گفتگو با خبرنگار پارلمانی نشریه الکترونیکی جارپرس اظهار داشت : قطعا کشور ما باید به سمت احزاب گرایی بصورت صحیح پیش برود و این امر با آموزش فرهنگ حزب گرایی از دوران نوجوانی در دبیرستان ها و با کارهای گروهی سیاسی ،‌اجتماعی و اقتصادی صورت می پذیرد.

وی افزود : ما فقط به بعد سیاسی حزب توجه می کنیم در صورتیکه احزاب دارای ابعاد مختلف بوده و تاکنون بخش های منفی آن مورد توجه قرار گرفته است و در صورت تقویت نقاط قوت ، احزاب به شکلی تبدیل می گردند که افراد با ایده های مختلف همگرا شده و بر اساس یک وفاق نامه و مانیفست حرکت می کنند که این امر در راستای منافع ملی می باشد.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه کمتر از ۱۰۰ حزب در کشور وجود دارد ، افزود : من فکر می کنم فرهنگ حزب گرایی بصورت صحیح در کشور ما جا نیفتاده و هنگام انتخابات گروه هایی شکل گرفته و لیست ارائه می کنند و پس از آن صرفا به کار سیاسی پرداخته و به سرعت محو می گردند و به همین خاطر کمتر گروهی وجود دارد که بیش از ۴۰ سال ماندگار شده باشد.

منصوری آرانی ضمن تاکید بر اینکه تعداد احزاب در کشور محدود می باشد و اگر هر یک از این ۵۰ حزب دارای ۵۰ عضو باشند ، در نهایت ۳۰۰۰ نفر را تشکیل خواهند داد که در قبال جمعیت ۷۵ میلیونی بسیار ناچیز است ، تصریح کرد : هر کدام از این احزاب باید حدود ۳۰میلیون عضو داشته باشند تا بتوانند در مجلس و دولت نقش داشته و ایده و نظر ارائه کرده و از آن ها دفاع کنند و از پایین ترین رده تا بالاترین رده مورد آموزش قرار گیرند تا عملکرد آن ها آبروی حزب شان را رقم بزند.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی درخصوص تضمین همکاری های عملی دولت پاکستان در قبال حادثه سراوان اظهار داشت : ما باید با کشورهای همجوار به درک مشترکی برسیم و بدانیم که امنیت مان به یکدیگر وابسته می باشد.

احساس ما این است که اگر امروز اتفاقی برای جمهوری اسلامی ایران بیفتد ، دولت پاکستان باید تلاش بیشتری بکند و قطعا در آینده مشابه این امر می تواند در کشورهای دیگر اتفاق بیفتد و این کشور نیز در دامن تروریست گرفتار شود.

منصوری آرانی در پایان بهترین راه را همکاری دو کشور در جهت حفظ امنیت منطقه دانست و تصریح کرد : پاکستان باید به این درک برسد در غیر این صورت با توجه به مرزهای پهناور این کشور با همسایگانش و موقعیت منطقه ای خاصی که در آن قرار دارد حتما دچار مشکل خواهد شد و به ما نیاز پیدا خواهد کرد . بنابراین امروزه باید سعی کند تا تروریست ها از فضای آن کشور استفاده نکنند تا ما بتوانیم در آینده در مجامع بین المللی به پاکستان کمک کنیم زیرا این کشور در معرض خطر همیشگی تروریست ها قرار دارد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.