0 نظر
139 بازدید

آخرین وضعیت “توریست درمانی” در شهرستان جویبار

double-quot

تهران–جارپرس–نماینده مردم قائمشهر،سوادکوه و جویبار در مجلس درمورد وضعیت “توریست درمانی”در جویبار گفت:یک بیمارستان خصوصی در این شهرستان در دست ساخت است که با اتمام آن و با توجه به فضای ساحلی این شهرستان،می تواند در راستای”توریست درمانی” مفید واقع شود.

 

کد خبر : 7815
تاریخ انتشار : یکشنبه 5 بهمن 1393 - 12:55
آخرین وضعیت “توریست درمانی” در شهرستان جویبار

سید هادی حسینی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی جارپرس در خصوص توریستی اعلام شدن شهرستان جویبار گفت : این شهرستان سه ویژگی مهم دارد : اول اینکه پایتخت کشتی جهان است ، دوم با تاسیس مجموعه ای در آن ، هزار تن گوشت ماهیان خاویاری و ۳۰ تن خاویار در سال تولید می شود که با این وصف در حال تبدیل شدن به پایتخت خاویار جهان است .

 

وی درمورد سومین اتفاق مهم در شهرستان جویبار اظهار کرد : کاری با عنوان “توریست درمانی” در این شهرستان در حال انجام است ، به این مفهوم که یک بیمارستان خصوصی در دست ساخت بوده که در صورت اتمام آن و با توجه به فضای ساحلی این شهرستان ، می تواند در راستای بحث “توریست درمانی” مفید واقع شود.

 

حسینی درخصوص زمان بهره برداری این بیمارستان گفت : اگر مسوولین یاری کنند ، ۵ الی ۶ ماه دیگر به بهره برداری خواهد رسید.

 

بر اساس تعریف های سازمان جهانی جهانگردی (UN-WTO)یکی از اهدافی که می تواند گردشگر را برانگیزد تا عزم سفر کند، مسافرت برای کسب سلامتی است که از آن به گردشگری سلامت تعبیر می کنند.

 

گردشگری سلامت، نوعی از گردشگری است که به منظور حفظ، بهبود و حصول مجدد سلامت جسمی و ذهنی فرد به مدتی بیشتر از ۲۴ ساعت و کمتر از یک سال صورت می گیرد. یک توریست سلامت با مسافرت از محل زندگی خود می تواند از خدمات درمانی مقصد استفاده کند تا سلامت جسمی و روحی اش را به دست بیاورد. این نوع از گردشگری در کشورمان نیز رواج پیدا کرده و توریست های زیادی را از سطح منطقه برای بهره مندی از خدمات درمانی به ایران می کشاند. در سال ۸۲ برای اولین بار توریسم درمانی در گردشگری ایران از سوی وزارت بهداشت مورد توجه قرار گرفت؛کم کم از سال ۸۳ و پس از ادغام سازمان میراث فرهنگی و سازمان‌ ایرانگردی و جهانگردی ، توریسم درمانی به صورت مستقل در ایران ایجاد شد .

 

سوال هادی حسینی و دو نماینده دیگر از وزیر اقتصاد

سیدهادی حسینی درخصوص نامه علی طیب نیا وزیر اقتصاد به اسحق جهانگیری معاون اول رییس جمهور درمورد واگذاری پروانه بهره برداری معادن سنگ آهن گل گهر و چادرملو گفت : ما امروز یک سوال از وزیر اقتصاد راجع به نامه ای که در مورد واگذاری پروانه بهره برداری دو معدن بزرگ سنگ آهن کشور بوده است پرسیدیم و به نظر بنده این یک مداخله بی مورد بوده است .

 

وی ادامه داد : بنده و آقای قاضی پور و آقای دکتر اسماعیلی از سوال کنندگان بوده ایم.

 

انتهای پیام/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.