0 نظر
312 بازدید

سازمان ملل: در سالجاری میلادی ۳۰۰ هزار پناهجو وارد اروپا شده اند

double-quot

نیویورک-جارپرس-کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد اعلام کرد از ابتدای سالجاری تاکنون بیش از ۳۰۰ هزار نفر از پناهجویان و آوارگان کشورهای خاورمیانه و آفریقا، با به خطر انداختن جان خود از طریق دریای مدیترانه وارد اروپا شده اند.

کد خبر : 11150
تاریخ انتشار : شنبه 7 شهریور 1394 - 5:27
سازمان ملل: در سالجاری میلادی ۳۰۰ هزار پناهجو وارد اروپا شده اند

 

به گزارش جارپرس به نقل از ایرنا، ‘ملیسا فلمینگ’ سخنگوی دفتر کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل دیروز (جمعه) با هشدار در مورد افزایش رقم پناهندگانی که برای ورود به کشورهای اروپایی، جان خود را در آب های مدیترانه به خطر می اندازند؛ اعلام کرد که طی سال گذشته در مجموع ۲۱۹ هزار نفر از این پناهجویان به قصد یافتن مامنی در اروپا، از آبراه های مدیترانه عبور کرده بودند.

وی افزود که در اثر گسترش موج خشونت و درگیری در کشورهای آفریقایی و خاورمیانه، شمار این دسته از پناهجویان در هشت ماه سال ۲۰۱۵ از مرز ۳۰۰ هزار نفر گذشته است.

به گفته این سخنگو، بیش از ۲۰۰ هزار نفر از این پناهجویان خود را از آب های مدیترانه به سواحل کشور یونان که با بحران اقتصادی شدیدی روبروست رسانده اند و نزدیک به ۱۱۰ هزار نفر از آنان نیز به کشور ایتالیا پناهنده شده اند.

فلمینگ با اشاره به خطراتی که اینگونه مهاجرت ها برای پناهندگان در بر دارد، اعلام کرد که همزمان با افزایش شمار پناهندگان، آمار مرگ و میر این پناهجویان نیز افزایش شدیدی یافته است.

وی یاد آور شد که درصد بالایی از این پناهجویان آواره شهروندان کشورهای عراق، سوریه و افغانستان هستند که برای رفتن به اماکن امن تری جان خود و افراد خانواده شان را به خطر می اندازند.

سخنگوی کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل توجه به سرنوشت دردناک این پناهجویان را نه تنها احترام به قوانین بین المللی بلکه یک مساله انساندوستانه دانست که حمایت و توجه همه کشور های جهان را می طلبد.

فلمینگ با قدردانی از کشورهایی که با وجود مشکلات داخلی میزبانی این پناهجویان را پذیرفته اند، اقدامات مشترک بین المللی برای رسیدگی به وضعیت این پناهجویان را یک وظیفه انسانی دانست و خواستار تلاش بیشتر بین المللی برای اسکان آنان و محافظت از جان شان شد.
این سخنگو همچنین تصریح کرد که افزایش رقم مهاجرت و پناهندگی در جهان، نشان و گواه حقیقت تلخ تری است و آن شرایط غیرانسانی و فشارهایی است که این پناهجویان در کشورهای خود با آن روبرو هستند و برای گریز از این شرایط از هیچ خطری رویگردان نیستند.

 

 

انتهای پیام /

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.