0 نظر
247 بازدید

همایش “از آسمان طلا می بارد “در منطقه ۷ تهران

double-quot

تهران – جارپرس – همایش کارآفرینی با عنوان “از آسمان طلا می بارد”با حضور اساتید و کارآفرینان نمونه کشوری و با مشارکت شهرداری منطقه ۷ تهران برگزار شد. به گزارش جارپرس از روابط عمومی شهرداری منطقه ۷ تهران ،  نخستین همایش کارآفرینی با عنوان “از آسمان طلا می بارد” با حضور شهردار، معاونان و مسئولان

کد خبر : 3282
تاریخ انتشار : دوشنبه 22 اردیبهشت 1393 - 10:52
همایش “از آسمان طلا می بارد “در منطقه ۷ تهران
تهران – جارپرس – همایش کارآفرینی با عنوان “از آسمان طلا می بارد”با حضور اساتید و کارآفرینان نمونه کشوری و با مشارکت شهرداری منطقه ۷ تهران برگزار شد.
به گزارش جارپرس از روابط عمومی شهرداری منطقه ۷ تهران ،  نخستین همایش کارآفرینی با عنوان “از آسمان طلا می بارد” با حضور شهردار، معاونان و مسئولان شهرداری منطقه ۷،  محمود احمد پور داریانی پدر کارآفرینی ایران ، سلطان حسین فتاحی موسس گروه صنعتی امرسان،شهرام فخار صاحب امتیاز و موسس نشان تجاری رستوران های زنجیره ای پدر خوب ،احمد حلت مدیر مسئول مجله موفقیت و خانم سیده فاطمه مقیمی رئیس شورای بانوان بازرگان اتاق بازرگانی تهران روز یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ماه در فرهنگسرای اندیشه برگزار شد.
در ابتدای این همایش محمود منیعی معاون اجتماعی فرهنگی شهرداری منطقه ۷ در مورد اهداف و دلایل برگزاری این همایش گفت: هدف از برگزاری این همایش  آشنایی جوانان و کارآفرینان با روش های نوین و کارآمد کارآفرینی با بهره گیری از تجارب افراد موفق در عرصه کارآفرینی است.
در ادامه دکتر رضا نگهبان شهردار ضمن عرض خوشامد از اساتید حاضر در جلسه خواست با همکاری و حضور بیشتر در سلسله نشست های آینده کارآفرینی به میزبانی منطقه ۷   (منطقه برگزیده کارافرینی تهران ) نقش بسزایی در بسط تفکر کارآفرینی داشته باشند.
شهردار منطقه ۷ با اشاره به تجربه های موفق پیشین و همکاری مطلوب نمونه های سرآمد کارآفرینی با مدیریت شهری و ایجاد بسترهای اشتغالزایی برای شهروندان گفت : با تجربیات گرانقدر اساتید و امکانات و ظرفیت های مدیریت شهری، بسترهای مناسب شغلی و کاری برای شهروندان به خصوص جوانان مهیا می شود .وی در همین حال از همه شهروندان خواست با مراجعه به سایت شهرداری منطقه ۷ و استفاده حداکثری از شبکه های ارتباطی با نظرها و پیشنهاد های خود مدیریت شهری را در خدمت رسانی بهتر یاری دهند.
دکتر نگهبان در پایان با اعلام این که شهرداری منطقه ۷ بنا دارد با گسترش کلاس ها و کارگاه های علمی به خصوص در مباحث مجازی و ICT  در اعتلای سطح دانش شهروندان گام بردارد گفت : ما به دنبال فعالیت های فن سالار هستیم و برای تمامی شهروندان با کمک خودشان برنامه های مفید اجتماعی و فرهنگی مناسب تدارک دیده ایم .
در ادامه محمود احمد پور داریانی پدر کارآفرینی ایران در ابتدا تعریفی از کارآفرین ارائه کرد و گفت: کارآفرِین فردی است دارای ایده و فکر جدید و از طریق ایجاد یک کسب و کار (  کسب و کار منزل، کسب و کار مجازی ، کسب و کار مغازه یا شرکت یا سازمان)  که  توأم با منابع و مخاطره  انگیز مالی و اجتماعی است، محصول یا خدمت جدید به بازار ارایه می کند.
وی با اشاره به فرهنگ اشتباه نهادینه شده در خانواده ها که به تحصیلات صرف فرزندان بسنده می کنند افزود :تجربه کارآفرینان نمونه در کشور نشان می دهد تحصیلات ، نقش مکمل در عرصه کارآفرینی دارد و کارآفرینان حسب نیاز در حین کار ، تحصیلات تکمیلی را پیوست فعالیت های کاری خود کردند. البته مهم ترین نقطه اشتراک دیگر میان کارآفرینان برتر استقلال از خانواده است.
احمد پور داریانی شخصی که  مدیریت اجرایی و لجستیکی چندین شرکت خصوصی و دولتی را در کارنامه فعالیت های خود دارد در ادامه افزود: تجربه های ارزشمند کارآفرینان در الگو پذیری ، نخستین درآمد ، رویاهای کودکی ،کارآموزی ، یادگیری اصول مدیریتی در حین کار ، کمک بسزایی در روشن شدن مسیر کارآفرینی می کند .
محمود احمد پور داریانی مولف کتب و مقالات متعدد در زمینه کارآفرینی رمز موفقیت را تجربه و مسیر موفقیت کارآفرینان را نا پیوسته عنوان کرد و افزود : جوانان مشتاق به عرصه کارآفرینی می بایست مهارت هایی همچون مهارت خریدو فروش ،یادگیری زبان های خارجه ،مهارت مدیریت و به کار گرفتن افراد و سرمایه ها و … افزایش دهند.
وی کارآفرینی را موضوع تمام زندگی دانست و تاکید کرد:جوهره کارآفرینی این است که وضع موجود را قبول نکنیم زیراالزام دستیابی به رکن کارآفرینی تجربه ،دانش و تشخیص فرصتهاست .
پدر کارآفرینی ایران در پایان با بیان ایکه ظرفیت های فراوانی در حوزه کارآفرینی وجود دارد از جوانان دعوت کرد در گسترش کسب درآمد از فضای نوظهور و جدید مجازی بکوشند و خلق فکر جدید را در این مسیر هدایت کنند.
در ادامه با مدیریت محمود احمد پور داریانی ، اساتید ،کارآفرینان مجرب حوزه های مختلف مدعو با تشریح عوامل موفقیت در عین حال به چالش های کارآفرینی و مسیر پر نشیب و فراز آن پرداختند .
سلطان حسین فتاحی موسس گروه صنعتی امرسان با بیان این که مدیریت دانش یکی از ابزار اصلی کارآفرینی است گفت : یک ایده موفق زمانی مستمر است که بر اساس سلایق بازار حرکت کنیم تا پاسخگوی نیاز ها باشیم .
وی با اشاره به شکستها و چالش های مسیر تا کارآفرینی افزود: بهره گیری و آموزش مدیریتی از مدیران پیشین و هدایت سیستم به اصطلاح از کف و همچنین آگاهی از تمام قسمت های درگیر در کار از اولویت های اساسی مسیر کارآفرینی است .
سلطان حسین فتاحی موسس گروه صنعتی امرسان ارتقاء و پیشرفت صد در صدی صنعت کشور عزیزمان ایران را آرزو و رویای خود معرفی کرد و گفت : از ابتدای راه سعی بر این بوده هویت واقعی به نشان تجاری دهیم و با پیشرفت هر چه بهتر چرخه تولید به صنعت کشور افتخار کنیم .
در ادامه این همایش، شهرام فخار موسس رستورانهای زنجیره ای پدر خوب نیز با بیان خاطرات خود از ایده تا اجرا ، به افت و خیز های کار آفرینی و اولین تجربه های خرید و فروش اشاره کرد و گفت : از خانواده ام که با حمایت نکردن های بی مورد ،مهارت من را در خرید و فروش افزایش دادند قدردانی می کنم.
“با وجود همه مقام ها ،رتبه ها و لوح های فراوان هیچ کدام ارزشمندتر از این نیست که کارگری از سوی مجموعه من مشغول به کار شود”.
موسس رستوران های زنجیره ای پدر خوب مدل مدیریتی خود را از ابتدا ، بر پایه مدیریتی بدون سرمایه ،همراه با ایده و استفاده از فرصت ها اعلام کرد.
همچنین در بخش دیگری خانم سیده فاطمه مقیمی رئیس شورای بانوان بازرگان و به عنوان رییس یک شرکت حمل و نقل بین المللی با تاکید بر اتفاقی بودن ورودش به عرصه شغلی حمل و نقل گفت : با توجه به نگاه جنسیتی به بسیاری از مشاغل زمانی من شروع به کار کردم که با چالش های فراوانی رو به رو شدم ؛درست زمانی که برای پسران و دختران در بسیاری از رشته ها فرصت ها و شرایط برابر نبود.
سیده فاطمه مقیمی رئیس شورای بانوان بازرگان کمک به جامعه و تلاش برای متفاوت بودن را از انگیزه های اصلی فعالیت های اقتصادی خود عنوان کرد و کارآفرین شدن را دفعتی و یکباره ندانست.
وی ادامه داد: یک کارآفرین با علم به اینکه مقصد همیشه تغییر می کند همواره با نقش شکارچی ، فرصتها را دنبال می کند و همراه با کار، رشد می کند و بزرگ می شود.
“کار آفرین شدن پست و سمت نیست ،داشتن یک ایده با نگرش مطلوبست ” ،این گفته کارافرین برتر جهان اسلام سیده فاطمه مقیمی بود که در همایش از آسمان طلا می بارد خطاب به جوانان و دانشجویان حاضر در نشست عنوان شد.
وی در همین حال با در خواست از کارآفرینان کشوری برای ایجاد انگیزه در میان جوانان ،پیشنهاد تشکیل و بنیانگذاری ” بانک ایده” را برای جوانانی که با وجود داشتن ایده ای خوب و فراگیر سرمایه کافی برای ظهور و اجرای آن ندارند را به مسئولان ارائه داد.
در پایان احمد حلت مدیر مسئول مجله موفقیت با داشتن و القای انرژی مثبت ،ابتکار در  روش های آموزشی و تدریس و داشتن شوق موفقیت را از جمله ابزار های مهم طی مسیر کارآفرینی عنوان کرد و گفت : زندگی همراه با ریسک همیشگی  ، مستقل بودن و رهایی از خانواده همه چیز را شیرین و پر برکت کرده .
او گفت : ترس از موفقیت ،ترس از خندیدن و ترس از خوشی زیاد مانع حرکت شماست و ایمان دارم در تک تک افراد حاضر شوق موفقیت وجود داره .
سه اصل مهمی که حلت آن را با تاکید گفت این بود ؛هنر ارتباط ،نفوذ و تاثیرگذاری بر دیگران .
او موفقیت را در دسترس و به اصطلاح در کف خیابان عنوان کرد و به این صورت فراخوان داد ؛ اگر رویای خود را در سر نداشته باشید رویای دیگران را خلق می کنید.
احمد حلت رئیس بنیاد سخنرانان ایران هدیه و رویای خود را برای مردم ایجاد تلویزیون موفقیت عنوان کرد .
اضافه می شود در جریان این همایش مدعوین ،دانشجویان و جوانان حاضر در جلسه سولات خود را با اساتید حاضر به شکل مکتوب و پرسش و پاسخ مطرح کردند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.