حضور چای خارجی با کاهش میزان تولید چای داخلی

double-quot

تهران – جارپرس – با کاهش میزان تولید چای داخلی از ۷۰ هزارتن به ۲۰ هزارتن ،عرصه برای حضور چای خارجی پرنگ تر شد.

 

 

کد خبر : 951
تاریخ انتشار : یکشنبه 2 تیر 1392 - 11:39
حضور چای خارجی با کاهش میزان تولید چای داخلی

 

سید راضی نوری عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار جارپرس افزود : با ارائه تسهیلات و ایجاد مشوق های حمایتی و همچنین خرید به موقع تضمینی چای و عرضه محصول به خریداران می توان میزان تولید چای را افزایش داد .

 

نوری با بیان اینکه نبود حمایت انگیزه ی چایکاران را از تولید کاهش می دهد خاطر نشان کرد : با حمایت از کشاورزان و کاهش میزان واردات می توانیم چای تولید داخلی را تقویت و زمینه ی صادرات آن را فراهم کنیم .

 

نماینده مردم شوش افزود : کیفیت چای ایرانی در مقایسه با چای خارجی بهتر است اما متاسفانه بازارهای خارجی با بسته بندی و ارائه تبلیغات و معرفی محصول خود بازار جهانی چای را در قبضه ی خود درآورده اند .

 

وی تصریح کرد : چای ایرانی قدرت رقابت با چای های دیگر دنیا را ندارد و این امر با اجرای برنامه ریزی های جامع ،مدون و حمایت از بخش تولید تحقق خواهد یافت .

 

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد : خوشبختانه با وعده های داده شده مطالبات چایکاران تا اندازه ای محقق شده ،چراکه در غیر اینصورت مشکلاتی برای چایکاران به وجود خواهد آمد .

 

انتهای پیام/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.