خشکسالی و بحران آب در ۵۲۰ شهر ایران



وی تصریح کرد: با توجه به اعتبارات و امکانات موجود، خسارت بر اساس قوانین قابل پرداخت بوده و اعتبارات ماده ۱۰ و ۱۲ در این راستا اختصاص می یابد.
وی ادامه داد: امسال در حوزه کشاورزی ۱۰ هزار میلیارد ریال از محل اعتبارات ماده ۱۰ و ۱۲ برای آبیاری تحت فشار و همین مبلغ نیز برای صندوق توسعه بیمه در نظر گرفته شده است.
نجار اضافه کرد: همچنین ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار نیز برای آب شرب اختصاص یافته و به صورت کلی در اختیار دستگاههای ملی قرار دارد.
*** تنها راه قانونی کمک به سیل زدگان استمهال تسهیلات بانکی است
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور همچنین در خصوص جبران خسارت های ناشی از سیل گفت: تنها راه قانونی جبران خسارت تلف شدن دام و تخریب مراکز نگهداری دام و علوفه استمهال تسهیلات بانکی است.
نجار با تاکید بر ضرورت بیمه محصولات دامی و کشاورزی افزود: به طور قطع دولت نسبت به استان های سیل زده بی تفاوت نبوده و در نشست های هیات دولت نحوه رسیدگی به سیل زدگان و خسارت های وارده بررسی می شود.
وی با انتقاد از باورپذیر نبودن برخی مردم و مسئولان نسبت به حادثه خیز بودن کشور گفت: رعایت قوانین ساخت و ساز، ساماندهی حریم رودخانه ها متاسفانه مورد توجه قرار نمی گیرد.
وی تصریح کرد: مجوز ساخت و ساز بر روی گسل ها به راحتی صادر می شود و توجهی هم به ارزش آزمایش های خاک نمی شود.
نجار همچنین اضافه کرد: برای مهار آتش سوزی در جنگل های استان تفاهم نامه ای با نیروهای مسلح برای استفاده از آبگردهای مجهز به سبد آب امضا شده است.
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با هدف رسیدگی به وضعیت سیل زدگان لرستان به این استان سفر کرده است.
سیلاب هفته گذشته در لرستان علاوه بر کشته شدن یک خانواده سه نفره کوهدشتی موجب خسارت ۲۵۰ میلیارد تومانی به زیرساخت های استان شده است.
بنا بر اعلام جهاد کشاورزی بیش از ۶۰۰ میلیارد ریال نیز به زیرمجموعه های این بخش خسارت وارد شده و خسارت واحدهای مسکونی و لوازم زندگی سه هزار خانه مسکونی که دچار آبگرفتگی بود در حال بررسی است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰