فرهنگ سمت و سوی اقتصاد و سیاست را تعیین می کند

double-quot

تهران – جارپرس – فرهنگ یک عنصر کلیدی است و فرهنگ سمت و سوی اقتصاد و سیاست را تعیین می کند.   به گزارش جارپرس به نقل از روابط عمومی رادیو تهران؛ شبکه رادیویی تهران در راستای تبیین و تشریح شعار سال برنامه های متعددی را تدارک دیده است. برنامه “بحث روز” از ساعت ۱۳:۳۰

کد خبر : 2905
تاریخ انتشار : دوشنبه 18 فروردین 1393 - 8:12
فرهنگ سمت و سوی اقتصاد و سیاست را تعیین می کند

تهران – جارپرس – فرهنگ یک عنصر کلیدی است و فرهنگ سمت و سوی اقتصاد و سیاست را تعیین می کند.

 

به گزارش جارپرس به نقل از روابط عمومی رادیو تهران؛ شبکه رادیویی تهران در راستای تبیین و تشریح شعار سال برنامه های متعددی را تدارک دیده است. برنامه “بحث روز” از ساعت ۱۳:۳۰ مهمان دکتر عماد افروغ، جامعه شناس و تحلیلگر مسائل سیاسی بود. وی در این برنامه با تاکید بر این که امسال با جامع ترین وعمیق ترین شعار روبرو هستیم، خاطر نشان کرد: سال های گذشته شاهد این جامعیت نبودیم و شعارها آن عمق و جامعیت را نداشت. در نامگذاری سال جدید، فرهنگ یک عنصر کلیدی است و بایستی توجه بیشتر و جامع‌تری به مقوله فرهنگ داشته باشیم.

 

ما نمی توانیم جایگاه فرهنگ را در جامعه مان نادیده بگیریم، فرهنگ ارزش غایی و وجه ممیزه ما توجه به اخلاق و فرهنگ انقلاب اسلامی است. اگر بخواهیم تحول سیاسی و اقتصادی ایجاد کنیم نباید به فرهنگ و هویت تاریخی و زیست جهان آن جامعه بی توجه باشیم.

 

دکتر افروغ گفت: وقتی قرار است جایگاه متعالی فرهنگ رعایت شود ما نباید شاهد این باشیم که اقتصاد و سیاست هدف باشد و فرهنگ ابزار.

فرهنگ سمت و سوی اقتصاد و سیاست را تعیین می کند. با ظرف استراتژی تمرکزگرایی، مرکز پیرامونی و با اتکا به اقتصاد نفتی نمی توان تحقق بخش این ۴ شعار بود، بلکه می بایست ظرفش آمایش سرزمین، مدیریت کهکشانی باشد و نه مدیریت زنجیره ای. گام اول تبیین تئوریک شعار سال و گام دوم بسترسازی و ظرفیت سازی است.

وی افزود: بی‌شک بین شعار تا عمل فاصله زیادی وجود دارد و سخنرانی و مقاله و حتی تهیه طرح‌های مختلف و متنوع در حمایت از رهنمودها رهبری، به تنهایی نمی‌تواند منجر به تحقق اهداف مورد نظر شود و لذا رهایی از شعارزدگی و ورود عملی به مرحله اجرا، مستلزم وجود اراده و عزم ملی در هر دو بخش مردمی و دولتی است.

 

باید به راهکارها توجه کرد، به مکانیزم تحقق این شعارها و برنامه ای کردن این شعارها توجه کرد و در تجلی این جدیت هم باید تمرکز زدایی را پیشه خود کنیم، یعنی از همه بخواهیم وارد بشوند و مشارکت کنند. از تمام ظرفیت ها و فعلیت‌های مستتر در پهنای جغرافیایی ایران و از تمام اقشار بخواهیم دستی برسانند تا بتوانیم طی یک فرآیند سندی عملی را شکل بدهیم.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.