0 نظر
149 بازدید

بزرگترین کارخانه قند کشور در دزفول سال ۹۶ به بهره برداری می رسد

double-quot
تهران – جارپرس – یک کارشناس ارشد اقتصادی با اشاره به رایزنی های صورت گرفته برای برطرف شدن مشکلات راه اندازی کارخانه قند ذزفول، گفت: این کارخانه که بزرگترین در نوع خود است در سال زراعی ۹۶ به بهره برداری می رسد.
کد خبر : 11776
تاریخ انتشار : دوشنبه 13 مهر 1394 - 5:27
بزرگترین کارخانه قند کشور در دزفول سال ۹۶ به بهره برداری می رسد

 

 

 

به گزارش جارپرس به نقل از ایرنا ، بهمن آرمان با اشاره به سفر رجبعلی صادقی مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان خوزستان و دیدار با امام جمعه شوش و نماینده مردم این شهر در مجلس و رییس سازمان جهادکشاورزی استان با هدف بررسی موانع پیش روی راه اندازی کارخانه قند در شهرستان دزفول که از ۱۴ سال پیش به حالت تعطیل در آمده است، افزود: طلسم این کارخانه که کارساخت آن پیش از انقلاب آغاز شده و بزرگ ترین کارخانه کشور بود، شکست و مقرر شد سازمان گسترش و نوسازی ایران مسوولیت بازسازی آن را برعهده گیرد.

وی از اختصاص اعتبار اولیه ای به میزان یکصد میلیارد ریال برای آغاز فعالیت این واحد صنعتی خبر داد و تصریح کرد: حدود ۶۰۰ میلیارد ریال مابقی نیز طی مراحل مختلف تزریق خواهد شد و سال زراعی ۹۶ بهره برداری از این کارخانه بزرگ کلید خواهد خورد.

مشاور اقتصادی رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت عنوان کرد: با توجه به اجرای طرح احیاء ۵۵۰ هزارهکتار از اراضی زراعی استان خوزستان پیش بینی می شود سازمان جهاد کشاورزی ۴۵ هزار هکتار از این اراضی را به کشت پاییزه چغندر قند که تنها درشمال خوزستان به دست می آید، اختصاص دهد.

وی افزود: درحال حاضر شرکت اتکاء و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) شرکتی را تاسیس خواهند کرد تا برای احداث یک کارخانه قند ۷ هزارتنی در منطقه ذزفول اقدامات لازم را به عمل آورند.

این کارشناس اقتصادی با بیان اینکه تعداد کارخانه های ۷ هزار تنی برای پوشش دادن ۴۵ هزار هکتار چغندر قند باید ۱۳ عدد شود، گفت: برنامه هایی در دست اجراست تا هرچه زودتر احداث ۱۳ کارخانه در این استان آغاز شود.

آرمان با اشاره به اینکه چغندر قند تولیدی در استان خوزستان به دلیل نبود کارخانه های قند به سایر استان های کشور مانند کرمانشاه، اصفهان ارسال می شود که هزینه های سنگین حمل و نقل را در پی دارد، تاکید کرد: بهره برداری از این کارخانه قند بسیاری از مشکلات مردم منطقه را برطرف خواهد کرد.

وی با بیان اینکه احداث ۱۳ کارخانه قند در کشور مسبوق به سابقه نیست زیرا بعد از انقلاب تنها یک کارخانه قند آن هم به دستور مقام معظم رهبری در شهرستان نقده ساخته شدکه ماشین آلات آن نیز دست دوم بود، افزود: در فاصله سال های ۱۳۱۳ تا ۱۳۱۹ نیز تنها شش کارخانه قند در کشور احداث شده بود.

این استاد اقتصاد با بیان اینکه ساخت کارخانه های قند با ظرفیت بالا نقطه عطفی در تاریخ کشور خواهد بود، تصریح کرد: این عمل باعث ایجاد دگرگونی اساسی چه از نظر اقتصادی و چه از نظر خودکفایی کشور در این محصول استراتژیک و ایجاد اشتغال پایدار در کشور خواهد شد.

مشاور اقتصادی رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان گفت: برای پیگیری این امر کارگروهی در سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان تشکیل خواهد شد تا اجرای آن با سرعت بیشتری انجام شود.

وی گفت: با احداث این کارخانه ها نه تنها ایران از واردات قند و شکر بی نیاز می شود بلکه به عنوان صادرکننده عمده در منطقه نیز مطرح خواهد شد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.