ظریف، جلیلی و صالحی در کمیسیون ویژه برجام/ارایه لایحه منوط به تصمیم سران قوای مجریه و مقننه است

double-quot
تهران – جارپرس – عضو کمیسیون ویژه بررسی برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) از حضور مذاکره کننده کنونی و سابق هسته ای کشور در این کمیسیون در هفته جاری خبر داد.
کد خبر : 11161
تاریخ انتشار : شنبه 7 شهریور 1394 - 12:18
ظریف، جلیلی و صالحی در کمیسیون ویژه برجام/ارایه لایحه منوط به تصمیم سران قوای مجریه و مقننه است

 

به گزارش جارپرس به نقل از ایرنا ، عباسعلی منصوری آرانی روز شنبه گفت: مقرر شده است که کمیسیون ویژه بررسی برجام روزهای یکشنبه، دوشنبه و سه شنبه هر هفته و در ایام تعطیلات مجلس (سه هفته آینده) جلسه برگزار کند.
وی با بیان اینکه به احتمال بسیار زیاد بررسی برجام در کمیسیون ویژه تا پایان مهرماه به طول خواهد انجامید، افزود: در آیین نامه داخلی مجلس به صراحت دو وظیفه برعهده کمیسیون های ویژه گذاشته شده که یکی بررسی موضوع وسپس گزارش آن بررسی به نمایندگان مجلس است.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تاکید براینکه برای مجلس شورای اسلامی به هیچ عنوان نتیجه بررسی برجام در کنگره آمریکا اهمیتی ندارد، خاطر نشان کرد: نمایندگان مجلس به زمان اتمام بررسی توافق نامه که در برجام آمده توجه دارند.
وی با بیان اینکه برای بررسی برجام مقرر شده از تمامی افرادی که در طول سال های گذشته مسوول گفت وگوها بودند، همچنین رییس سازمان انرژی اتمی در جلسات کمیسیون ویژه دعوت شود، اظهار داشت: تیم مذاکره کننده هم احتمالا در سه جلسه و اگر لازم شد حتی بیشتر، از آنها دعوت می شود در این کمیسیون حضور یابند و نقطه نظرات خود را ارایه دهند.
عضو کمیسیون ویژه بررسی برجام ادامه داد: روز چهارشنبه نیز نمایندگان عضو کمیسیون ویژه از یکی از سایت های هسته ای کشور بازدید خواهند کرد و برخی مسائل برجام را با کارشناسان آن سایت ها در میان خواهند گذاشت.
منصوری آرانی گفت: قرار بود اولین جلسه کمیسیون ویژه با حضور علی لاریجانی رئیس مجلس و دبیر شورای عالی امنیت ملی و مذاکره کننده اسبق هسته ای برگزار شود که با توجه به سفر وی به نیویورک، این برنامه لغو شد.
نماینده مردم کاشان در مجلس در پاسخ به این سوال که آیا نمایندگان مجلس از نظر قانونی می توانند طرحی هسته ای درباره توافقنامه ارایه دهند یا تصمیم بگیرند که دولت باید لایحه ارایه دهد و دولت ملزم به اجرای آن باشد؟، تصریح کرد: نمایندگان می توانند درخواست ارایه طرح جداگانه و یا لایحه از طرف دولت داشته باشند اما باید این لایحه یا طرح در کمیسیون ویژه بررسی شود و ارجاع آن براساس ماده ۴۴ آیین نامه داخلی برعهده هیات رییسه مجلس است.
وی توضیح داد: البته برای ارایه طرح یا لایحه به مجلس باید میان دو رییس قوه مجریه و مقننه تعاملی به وجود آید تا به این تفاهم برسند که این توافقنامه یک معاهده بین المللی است؛ سپس می توان درباره آن تصمیم گرفت.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.