0 نظر
161 بازدید

بررسی چگونگی مناسبات با کشورهای حامی مالی تروریسم در مجلس

double-quot

تهران – جارپرس – سخنگوی کمیسیون قضائی مجلس با بیان اینکه نظرات رییس قوه قضاییه در لایحه مبارزه با تامین مالی تروریسم لحاظ شده است گفت که در این لایحه درمورد چگونگی مناسبات با کشورهای حامی مالی تروریسم تصمیم گیری شده که قرار است در چند ماه آینده در صحن مطرح شود.

کد خبر : 10306
تاریخ انتشار : شنبه 13 تیر 1394 - 9:18
بررسی چگونگی مناسبات با کشورهای حامی مالی تروریسم در مجلس

 

محمدعلی اسفنانی در خصوص «لایحه مبارزه با تامین مالی تروریسم» که روز یکشنبه (۳۱ خرداد ماه) در کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس بررسی شد به خبرنگار پارلمانی جارپرس گفت : این لایحه در گذشته نیز در کمیسیون و سپس در مجلس تصویب شده بود که شورای نگهبان ایرادی بر آن وارد کرد .

 

وی افزود : ایراد شورای نگهبان تحت این عنوان بود که با توجه به قضایی بودن این لایحه ، نظر رئیس قوه قضاییه نیز طبق قانون باید در این زمینه گرفته می شد و چون نظر ایشان در این رابطه اخذ نشده بود آن را برای رسیدگی مجدد اعاده کردند که نظر ایشان در این خصوص اخذ و لایحه مذکور مجددا بررسی و تصویب شود.

 

سخنگوی کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس با بیان اینکه این لایحه در دو نوبت به نظر رئیس محترم قوه قضاییه رسید و ایشان نظراتشان را عنوان کردند، ادامه داد : نهایتا با لحاظ نظرات رییس محترم قوه قضاییه این لایحه تصویب شد و در تاریخ ۳۱ خرداد ماه به پایان رسید که در نهایت امکان دارد طی چند ماه آینده در صحن مطرح و تصویب شده و به شورای نگهبان برود.

 

وی اضافه کرد : این لایحه در گذشته به نوعی لایحه مبارزه با تروریسم بوده است و مباحث مربوط به جرایمی که به نوعی به تروریسم مربوط می شدند در آن مطرح بوده است.

 

اسفنانی با بیان اینکه این لایحه در حال حاضر مقداری تغییر کرده است عنوان کرد : لایحه مبارزه با تامین مالی تروریسم بیشتر مباحث مربوط به حمایت های مالی از تروریسم را که کشورها و سازمان ها مخصوصا در عرصه بین المللی – چون در عرصه داخلی ما موضوعی نداریم – مباحث مربوط به تروریسم را دنبال و از آن ها حمایت مالی می کنند پیگیری کرده است.

 

وی کشورعربستان را بعنوان مثالی در این خصوص ذکر کرد که در حال حاضر شاهد هستیم این کشور با داعش ارتباط صد در صد دارد و تامین کننده اصلی هزینه های این گروه است ؛ همچنین تصمیم گیری شده است که به چه نحوی با این کشورها مناسبات داشته باشیم.

 

سخنگوی کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس اضافه کرد : مسائل دیگر مانند جرایم مرتبط با پولشویی نیز در این لایحه مورد بررسی قرار گرفته و نهایتا دولت تکالیفی را برای این لایحه مقرر کرده است که در بحث مبارزه با تامین مالی تروریست ها و حمایت مالی از آن ها همچنین مباحث مربوط پولشویی باید چه اقداماتی را انجام داد.

 

وی در پاسخ به جارپرس مبنی بر اینکه آیا این لایحه کاربرد داخلی ندارد ؟ گفت : نه اینکه کاربرد داخلی نداشته باشد ؛ در داخل خیلی شاهد قضایایی که بتوانند از تروریسم حمایت کنند نیستیم و بیشتر در عرصه خارجی و بین المللی کاربرد دارد.

 

 

 

انتهای پیام/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.