0 نظر
210 بازدید

طی ایام عید حدود ۴ هزار مسافر در درمانگاه بابلسر مداوا شدند

double-quot

بابلسر – جارپرس – سرپرست مرکز بهداشت و درمان شهرستان بابلسر از مداوای ۳ هزار و ۸۵۴ نفر مسافر در ایام عید امسال خبر داد. به گزارش خبرنگار جارپرس از بابلسر ، نبی زاده سرپرست  مرکز بهداشت و درمان شهرستان بابلسر با بیان اینکه در ایام تعطیلات نوروز ۳ مرکز شهید فرجی بابلسر ، هفده

کد خبر : 2992
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 26 فروردین 1393 - 11:48
طی ایام عید حدود ۴ هزار مسافر در درمانگاه بابلسر مداوا شدند

بابلسر – جارپرس – سرپرست مرکز بهداشت و درمان شهرستان بابلسر از مداوای ۳ هزار و ۸۵۴ نفر مسافر در ایام عید امسال خبر داد.

به گزارش خبرنگار جارپرس از بابلسر ، نبی زاده سرپرست  مرکز بهداشت و درمان شهرستان بابلسر با بیان اینکه در ایام تعطیلات نوروز ۳ مرکز شهید فرجی بابلسر ، هفده شهریور بهنمیر و بیتوته عزیزک به صورت شبانه روزی آماده ارائه خدمات درمانی به مسافران و همشهریان بودند افزود : تعداد ۳۸۵۴ نفر در این مراکز ویزیت شدند که از این تعداد ۳۷۷۹ نفر به صورت سرپائی درمان شده و ۷۵ نفر به بیمارستان انتقال یافته اند.

وی تصریح کرد : در این ایام ۵۶۴۸ مورد تزریقات و ۱۵۸ مورد دندانپزشکی اورژانسی در این مراکز انجام شده و از ۲۸  نفر تست نوار قلبی بعمل آمده است .

دکتر محسن نبی زاده افزود : در راستای طرح بسیج سلامت نوروزی که از اول اسفند ۹۲ تا ۱۵ فروردین ماه ۹۳ به اجرا در آمد ، ۱۳۷۷ کیلوگرم انواع مواد غذایی فاسد و غیر قابل مصرف ، کشف و معدوم گردید.
سرپرست مرکز بهداشت و درمان بابلسر هدف از اجرای این طرح را ، حفظ و ارتقای سطح سلامت جامعه و مسافران نوروزی و ایمنی مواد غذایی در سطح عرضه به منظور کاهش و کنترل بیماریهای مرتبط با آب و غذا عنوان کرد و گفت : در این طرح ۱۹۹۲ مورد بازرسی از کلیه مراکز تهیه ، توزیع و فروش مواد غذایی ، اماکن  عمومی و اماکن بین راهی بعمل آمد .

وی تصریح کرد : در مجموع در این مدت ۴۱ متخلف به مراجع قضایی معرفی شدند و برای ۶۰۶ نفر کارت بهداشت سلامت صادر شد.

نبی زاده ۲۴ مورد نمونه برداری از مواد غذایی ، ۱۸۸۳ مورد نمونه برداری میکروبی آب و کلر سنجی و ۱۳۶ مورد نمونه برداری از سموم را از اقدامات صورت گرفته در این ایام برشمرد .

وی ۳۸ مورد بررسی بیماری های سل و هاری ، ۱۰۵ مورد واکسیناسیون ، ۳۰ مورد پیشگیری از بیماری های فوری واگیردار و ۲ مورد کنترل و هدایت مادر پر خطر به بیمارستان را از دیگر اقدامات انجام شده در این مدت عنوان کرد.

دکتر محسن نبی زاده در پایان با بیان اینکه با برنامه ریزی دقیق میتوان به زیربنای سلامت یعنی پایش ، نظارت و آموزش دست پیدا کرد افزود : آموزش را باید کاربردی کنیم و کارها را براساس کیفیت آموزشی طراحی کنیم چرا که آموزش سلامت ، با بالا بردن سطح دانش و مهارت های افراد ؛ به آنها کمک میکند تا قادر به تصمیم گیری بهتر در امور سلامت خود ، خانواده و جامعه ای که در آن زندگی می کنند باشند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.