برخورد ناموثر با بدحجابی



روزنامه اعتماد در یادداشتی به قلم محمدتقی فاضل میبدی، آورده است: بنابراین اقدامات فرهنگی و آموزشی در این زمینه باید جایگزین برخوردهای خشن و کیفری شود. حتی لازم نیست که بدحجابی را به مساله اصلی کشور تبدیل کنیم و بودجه عظیمی برای آن کنار بگذاریم. اینکه نیروهای دولتی و حاکمیتی را برای مساله بدحجابی بسیج کنیم، در شرایطی که مشکلات عدیده اقتصادی، سیاسی و سیاست خارجی اولویت بیشتری دارد، اقدام درستی نیست. حوزههای علمیه، دانشگاهها و آموزش و پرورش باید به فرهنگسازی در مورد حجاب ادامه دهند و در همین حد کافی است. اینکه بودجه زیادی برای این کار خرج کنیم، نه تنها گرهی از مشکل باز نمیکند بلکه باعث اعتراض در جامعه نیز خواهد بود.
مهم این است که دستگاه قضایی و نیروی انتظامی خود را از این مساله کنار بکشند و موضوع را به دستگاههای تبلیغاتی واگذار کنند. نباید فراموش کرد که گستردگی اقدامات خشن در کشور ممکن است فضای اعتراضی را در جامعه به وجود آورد. چنانکه تاکنون نیز شاهد اعتراضهایی در این رابطه بودهایم. نباید بگذاریم که چنین مسائلی به تقابل با حکومت کشیده شود. برخی رفتارهای نسنجیده ممکن است چنین پیامدهای ناگواری داشته باشد و به کشور هزینه تحمیل میکند. حاکمیت باید موضوع را از دستور کار خود خارج کرده و به مسائل مهمتر بپردازد. مشکلات کلان و مهمی در کشور وجود دارد که باید به آنها رسیدگی شود.
رسیدگی به مفاسد اقتصادی و بحران ارزی در کشور اولویت دارد. دغدغه حاکمیت باید حل این مسائل در کشور باشد. مردم خودشان دغدغه دارند و به تبلیغات فرهنگی نیز میپردازند. تبلیغات فرهنگی در زمینه بدحجابی باید توسط نهادهای غیرحکومتی پیگیری شود. علما و روحانیون نیز از دیرباز وظیفه امر به معروف و نهی از منکر خویش را انجام میدادند. همچنین زنانی که دغدغه حجاب دارند میتوانند ان جی او تشکیل داده و به تبلیغ حجاب بپردازند. این نوع از فرهنگسازی بسیار موثرتر از روشهای قضایی و خشن در برخورد با مشکل بدحجابی است.
*منبع:روزنامه اعتماد،۱۳۹۷،۴،۲۸
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰