چند نکته درباره استفاده از شیرهای مدت‌دار

double-quot تهران - جارپرس - برخی از افراد تصور می‌کنند شیرهای مدت‌دار یا به اصطلاح شیرهای فرادما به دلیل مدت زمان طولانی انقضا و امکان نگهداری در بیرون از یخچال، دارای نگهدارنده هستند، اما باید دید این باور تا چه حد از نظر علمی درست است.
کد خبر : 90585
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 22 اردیبهشت 1401 - 11:05
چند نکته درباره استفاده از شیرهای مدت‌دار

 

به گزارش جارپرس از ایسنا، برخی از افراد تصور می کنند شیرهای مدت‌دار یا به اصطلاح شیرهای فرادما به دلیل مدت زمان طولانی انقضا و امکان نگهداری در بیرون از یخچال، دارای نگهدارنده هستند، اما این تصور غلطی است؛ چرا که هیچ ماده نگهدارنده‌ای در شیر مدت‌دار نیست و نوع فرآیندی که در فرآوری و بسته‌بندی شیر فرادما طی می‌شود، دلیل بالا بودن ماندگاری شیر است.

باید توجه کرد که شیر فرادما از طریق حرارت بالای ۱۳۵ درجه سانتیگراد در کمتر از چند دقیقه استرلیزه می‌شود. به همین دلیل کلیه میکروب‌های موجود در شیر به سرعت از بین می‌روند.

بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، از سوی دیگر این گونه شیرها در بسته‌های تتراپک (بسته بندی‌های چهارلایه) بسته بندی می‌شوند. این بسته بندی‌ها باعث می‌شوند تا هیچگونه میکروبی نتواند به راحتی وارد شیر شود. همین موضوع هم دلیل اصلی قرار گرفتن شیرهای فرادما در خارج از یخچال است؛ چرا  که هیچگونه عامل مخربی در داخل شیر وجود ندارد.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.