نگهداری ۲۵۰۰ جنین فریزشده در مرکزفوق تخصصی ناباروری استان مرکزی

اراک – جارپرس – مسئول مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان مرکزی گفت: ۲ هزار و ۵۰۰ جنین فریز شده از لقاح آزمایشگاهی به منظور استفاده در سال های آتی در این مرکز نگهداری می شود.

به گزارش جارپرس به نقل از ایرنا دکتر علی اصغر غفاری زاده روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود :این جنین ها متعلق به بیش از ۴۰۰ زوج است که برای درمان به این مرکز مراجعه کرده اند.
وی اظهار کرد: این تعداد جنین به مدت سه سال نگهداری می شوند تا در صورت نیاز والدین در سال های آتی مورد استفاده قرار گیرد.
وی گفت: در لقاح مصنوعی و آزمایشگاهی ۱۰ تا ۲۰ تخمک بارور می شود و در روش های موجود یک یا ۲ تخمک به رحم مادر منتقل و بقیه فریز می شود تا در سال های آینده در صورت نیاز یا درخواست زوج ها مورد استفاده قرار گیرد.
وی توضیح داد: جنین های فریز شده در دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد زیر صفر و در محفظه های مخصوص نگهداری می شود و به هنگام خارج کردن این جنین ها از محفظه، شوک حرارتی به آن وارد شده و به دمای ۳۰ درجه سانتیگراد می رسد.
وی مزیت های روش نگهداری جنین فریز شده را جلوگیری از بیهوشی مجدد مادر، هزینه کمتر، جلوگیری از تحریک مجدد تخمک گذاری و حفظ شانس باردار شدن مادر دانست.
وی اظهار کرد: افرادی که به مرکز ناباروری مراجعه می کنند برای فریز جنین ۷ تا ۱۰ تخمک رها می کنند که حداقل باید از این تعداد ۸۰ درصد جنین داشته باشد در هر بار انتقال براساس سن بیمار و شرایط بدنی یک تا سه جنین انتقال پیدا می کند و بقیه جنین ها فریز شده تا از چندقلوزایی که برای مادر خطرناک است، جلوگیری شود.
وی گفت: نداشتن شرایط بارداری یکی از دلایلی است که والدین متقاضی فریز جنین هستند.
مسئول مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان مرکزی، درباره هزینه نگهداری فریز جنین گفت: هزینه اولیه براساس ویژگی جنین یک میلیون ریال و نیز برای شارژ سالانه از متقاضیان گرفته می شود.
دکتر غفاری افزود: هنگام فریز جنین ۲ تا سه جنین روی یک نی قرارداده می شوند که بعدها هنگام انتقال قابل مصرف باشند و از ذوب خارج نشوند.
وی، در ادامه به انجماد اسپرم در این مرکز اشاره کرد و توضیح داد: برخی بیماران قبل از انجام شیمی درمانی به علت آسیب جدی سلول های جنسی متقاضی انجماد اسپرم در مرکز هستند.
کار ساخت و تجهیز مرکز فوق تخصصی درمانی و تحقیقاتی ناباروری جهاد دانشگاهی استان مرکزی از سال ۸۹ آغاز شده و اکنون این مرکز به متقاضیان درمانی از استان های قم، لرستان و خوزستان خدمات ارایه می دهد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰