شورای هماهنگی سازمان های مردم نهاد شهرستان بابلسر تشکیل می شود


کد خبر : 26602
تاریخ انتشار :
یکشنبه 4 شهریور 1397 - 13:43

کعبه توسلی در اولین همایش سازمان های مردم نهاد (NGO) شهرستان بابلسر که با حضور ۲۰۰ نفر از اعضای این سازمان برگزار شد اظهارداشت: انجمن کانون توسعه پایدار، تشکل حامیان محیط زیست بابلسر، جمعیت حامیان توسعه پایدار، تشکل طلوع فردا هادیشهر و تشکل فرهنگی مهر بانوان به عنوان تشکل های فعال شهرستان با همکاری یکدیگر نسبت به برگزاری این همایش اقدام کردند.
به گفته او: این همایش با موضوع نقش سازمان های مردم نهاد (سمن ها) در جامعه و کشور، طرح مشکلات آنها و ارائه راهکارها برگزار شد.
توسلی با بیان اینکه حضور تشکل های فعال و معرفی به شهروندان و مسئولین، با ارائه فعالیت و گزارش تصویری در قالب کلیپ، ایجاد هم افزایی، اتحاد، اعتماد، تقویت و مشارکت بین سمن های همسو با شهرستان از اهداف برگزاری این همایش بود افزود: تشکیل شورای هماهنگی سازمان های مردم نهاد شهرستان بابلسر از دستاوردهای مهم این همایش خواهد بود. مسئول تشکل حامیان محیط زیست بابلسر ادامه داد:در تشکل ها اعضا تمرین مشارکت و کار جمعی می کنند و توانمندی هایی به دست می آورند که در جای دیگر امکان آن شاید فراهم نباشد.
در این همایش پرفسور محمود شارع پور جامعه شناس و عضو هیات علمی دانشگاه مازندران با بیان اینکه با واگذاری برخی از امور به مردم، تصدی گری دولت و بی اعتمادی مردم نسبت به دولت را کاهش می دهد افزود: در این صورت به عبارتی تشکل ها موجب جلب اعتماد مردم نسبت به دولت می شوند. در نتیجه این اعتمادسازی مشارکت بدنه اجتماع نیز بیشتر و بستر توسعه پایدار نیز فراهم خواهد شد.
شارع پور اظهارداشت: یکی از مهمترین عملکرد تشکل ها، آگاه بودن و افزایش مطالبه گری به حق جامعه و حساس شدن نسبت به تحقق حقوق شهروندی است.
وی گفت: عضویت در تشکل ها حس مسئولیت پذیری و شهروند مسئول را در انسان تقویت می کند و فرد از فردگرایی خارج شده و هویت او در جمع شکل می گیرد و جامعه و کشور خود را، خانه دوم خود می پندارد که بسیار ارزشمند است و در اعتماد به دولت نقش بسزایی دارد و اگر دولت فاصله اش را کم کند اعتبار آن نزد مردم بیشتر می شود و این در صورتی است که به تشکل ها بها بدهد. اما متاسفانه از جمله مشکلات سمن ها ابهام در جایگاه قانونی و شفاف نبودن قوانین در خصوص تشکل ها است.
شارع پور ادامه داد: هرچه تعداد سمن های فعال و پیگیر بیشتر شود فساد دولتی کاهش پیدا خواهد کرد به این دلیل که سمن ها شفاف سازی کرده و با استفاده از وسایل ارتباط جمعی اطلاع رسانی و مطالبه می کنند.
این عضو هیات علمی دانشگاه مازندران خاطرنشان کرد: تشکل ها از توسعه پایدار سرمایه اجتماعی هستند. توانمندسازی تشکل های غیر دولتی و ایجاد زمینه های مناسب برای رشد، فعالیت و رفع مشکلات موجود موجب گسترش مشارکت های سازماندهی شده مردمی در عرصه های محیط زیست، فرهنگی، آسیب های اجتماعی، خیریه، ادبی و میراث فرهنگی خواهد شد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰