0 نظر
238 بازدید

سرهنگ بخشی: با برگزاری یادواره ها و روش های نوین می توانیم همواره شهدا را در ذهن مردم جاوید نگه داریم

double-quot

بابلسر-جارپرس-معاون هماهنگ کننده سپاه کربلا مازندران در جلسه ستاد یادواره شهدای جامعه ورزش مازندران در بابلسر گفت: امروزه با برگزاری یادواره ها و سبک و روش هایی که نوین باشد و نیاز مخاطب را برآورده کند، می توانیم شهدا را همواره در ذهن مردم جاوید و زنده نگه داریم.

کد خبر : 24720
تاریخ انتشار : دوشنبه 23 بهمن 1396 - 7:31
سرهنگ بخشی: با برگزاری یادواره ها و روش های نوین می توانیم همواره شهدا را در ذهن مردم جاوید نگه داریم

 

به گزارش جارپرس از بابلسر،سرهنگ پاسدار جواد بخشی در این جلسه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره ده هزار و ۴۰۰ شهید استان به ویژه ۲۱۱ شهید ورزشکار مازندران افزود: خرسندیم از اینکه در شهر علم و ادب و فرهنگ میزبان یادواره شهدای ورزشکار استان مازندران خواهیم بود. وی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اظهار داشت: بزرگ نگه داشتن یاد شهدا کمتر از خود شهادت نیست. امروزه با برگزاری یادواره ها و سبک و روش هایی که نوین باشد و نیاز مخاطب را برآورده کند، می توانیم شهدا را همواره در ذهن مردم جاوید و زنده نگه داریم.

سرهنگ بخشی ادامه داد: بیست و اندی سال پیش در فاصله هزار کیلومتری، ده هزار نفر از جوانان ما در این استان با نثار بزرگترین جوهره وجودی خود که جانشان بود موجب ایجاد امنیت، آسایش و آرامش ما شدند و امروزه باید با دور شدن از دغدغه های اطراف، گوشه گیری و منفعل شدن به جایگاه خود فکر کنیم.

معاون هماهنگ کننده سپاه کربلا مازندران در این جلسه ضمن قدردانی از حمایت و مشارکت متولیان شهری و استانی اذعان داشت: سپاه خادم شهداست و در برگزاری یادواره شهدای جامعه ورزش به وظیفه اصلی خود عمل خواهد کرد.

بخشی در پایان گفت: امید است در این یادواره با معرفی شهدای قهرمان و پهلوان استان مازندران، این شهدای عزیز را به درستی به جامعه ورزش کشور معرفی کنیم.

گفتنی است؛ دومین یادواره شهدای ورزشکار مدافع حرم استان مازندران دوم اسفند آینده به میزبانی بابلسر برگزار می شود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.