0 نظر
182 بازدید

آغاز تظاهرات جلیقه زردها در فرانسه در بیست و پنجمین هفته اعتراض ها

double-quot
تهران – جارپرس – دو روز پس از درگیری شدید میان معترضان و نیروهای پلیس در روز جهانی کارگر در فرانسه، رسانه های فرانسوی از دقایقی پیش از آغاز تظاهرات معترضان به سیاست های اقتصادی دولت در بیست و پنجمین هفته این اعتراض ها خبر دادند.
کد خبر : 29532
تاریخ انتشار : شنبه 14 اردیبهشت 1398 - 11:56
آغاز تظاهرات جلیقه زردها در فرانسه در بیست و پنجمین هفته اعتراض ها

به گزارش جارپرس به نقل از ایرنا، تجمع های امروز در حالی برگزار می شود که این بار تمرکز تظاهرکنندگان بر تجمع مقابل بیمارستان های فرانسه و فرودگاه شارل دو گل اعلام شده است.
بر اساس فراخوان های صادره تجمع های امروز علاوه بر پاریس در دیگر شهرهای فرانسه اعم از اوت-پیرنه، تولوز، استراسبورگ، لیون، رن، بوردو، مونت پلیه، مارسی، اویرون، لوت، آریژ و نانت برگزار خواهد شد.
شبکه بی اف ام تی وی گزارش کرد: سه تظاهرات اعلام شده توسط ستاد پلیس پاریس در روز جاری تایید شده است.
این شبکه در عین حال از بسته شدن ایستگاه های مترو در پاریس در بیست و پنجمین شنبه اعتراض ها خبر داد.
سازمان حمل و نقل شهر پاریس اعلام کرد: بسیاری از ایستگاه های مترو امروز از ساعت ۸ بسته شده اند.
بی اف ام تی وی همچنین از تجمع ۳۰نفر از جلیقه زردها در فرودگاه شارل دو گل تا کنون در اعتراض به خصوصی سازی فرودگاه ها خبر داد.
زمان تجمع معترضان در این فرودگاه در ساعت ۱۱ به وقت محلی اعلام شده است.
در ادامه اعتراض ها در فرانسه به سیاست های اقتصادی دولت از سوی گروهی موسوم به جنبش ‘جلیقه زردها’، معترضان طبق برنامه ریزی صورت گرفته امروز(شنبه)و در بیست و پنجمین هفته اعتراض ها، در بیمارستان های فرانسه و همچنین فرودگاه ‘شارل دو گل’دست به تجمع اعتراض آمیز خواهند زد.
طبق این اعلام، معترضان امروز در دفاع از خدمات بهداشتی در مقابل بیمارستان های ‘لاریبوازیه’، ‘سن لوئیس’ و ‘تنون’ تجمع خواهند کرد.
براساس این گزارش، معترضان به سمت اتاق های اورژانس راهی خواهند شد؛ جایی که در آنجا سخنرانی های برنامه ریزی شده با شعار ‘دفاع از خدمات عمومی و حفاظت از بیمارستان ها’ انجام می شود.
این برنامه ریزی ها در حالی صورت گرفته که پیشتر، پلیس پاریس ‘هر گونه تظاهرات اعتراضی’ در خیابان شانزه لیزه، محدوده کاخ ریاست جمهوری و مجلس ملی و مقابل کلیسای نوتردام را ممنوع اعلام کرده است.
به دنبال افزون بر ۵ ماه تظاهرات اعتراض آمیز از ۱۷ نوامبر ۲۰۱۸ میلادی(۲۶آبان ۹۷) تاکنون موسوم به جنبش جلیقه زردها’ موج جدید اعتراض ها که طرفداران آن خود را ‘بلوک سیاه’ می نامند، به معضل جدیدی برای دولت تبدیل شده است.

**جلیقه زردها با سه فهرست در انتخابات پارلمان اروپا
روزنامه فرانسوی ‘تلگرام’ نیز روز شنبه در مطلبی از ارائه ۳۳فهرست انتخاباتی از بین جریان ها و احزاب مختلف برای انتخابات آتی پارلمان اروپا که قرار است در ۲۳ ماه می سال میلادی جاری برگزار شود خبر داد.
به نوشته این روزنامه، در این فهرست ها که امروز در نشریه رسمی پارلمان اروپا منتشر شده، ۲هزار و ۶۰۷ نفر نامزد شده اند.
همچنین به نوشته مجله ویژه جلیقه زردها، احزاب سنتی، به تنهایی، حدود ۱۵ فهرست هستند. سه لیست از جنبش اجتماعی جلیقه زردها در بین فهرست های ارائه شده وجود دارد.
این فرست ها شامل «تکامل شهروند»، «اتحاد زرد» و «جنبش برای ابتکار شهروندان» که قصد دارند رفراندوم ابتکار شهروندان را در سطح ملی و اروپایی برگزار کند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.